Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam un Porejam pa rezultatīvai piespēlei

Jekimovam un Porejam pa rezultatīvai piespēlei
Roberts Jekimovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Dānijas "Metal Ligaen" šodien zaudējumu ar 1:4 piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā vienība. Pašam latvietim gan rezultatīva piespēle, "Stars" vienīgajā vārtu guvumā. Savukārt Anglijas spēcīgākā čempionāta spēlē, rezultatīvu piespēli nopelnījis Mārtiņš Porejs.

Vācijas DEL līgā šodien mainīgas sekmes latviešu pārstāvjiem. Uzvaru izcīnija Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine", kas ar 4:0 apspēlēja Berlīnes "Eisbaren" vienību. Vasiļjevam šajā mačā viens metiens un pozitīva lietderība +1. Savukārt zaudējumu piedzīvoja Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panthers", kas ar 3:5 atzina Hamburgas "Freezers" pārākumu. Reķis šajā mačā atzīmējās ar diviem metieniem, divām soda minūtēm un negatīvu lietderību -1.

Norvēģijas "Get Ligaen" uzvaru pēcspēles metienos izcīnija Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog", kas ar 3:2 apspēlēja "Star" vienību. Ponomarenko šajā spēlē statistikā neatzīmējās.

Austrijas spēcīgākajā čempionātā zaudējumu ar 0:3 piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas atzina Zalcburgas "Red Bull" pārākumu. Zuševics spēlēja ceturtajā maiņā, statistikā neatzīmējoties.

Dānijas "Metal Ligaen" zaudējumu piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "Stars", kas ar 1:4 atzina "White Hawks" pārākumu. Jekimovs spēlēja otrajā virknējumā, atdodot piespēli vienīgajā "Stars" vārtu guvumā, kā arī izdarot trīs metienus pa vārtiem.

Slovākijā Jāņa Andersona pārstāvētā "Zvolen" ar 3:4 pēcspēles metienos atzina "Banska Bystrica" komandas pārākumu. Andersonam šajā mačā negatīva lietderība -1. Citā mačā Koba Jasa un Artūra Mickeviča pārstāvētā "Skalica" ar 1:0 uzveica "Košice" vienību. Neviens no latviešiem statistikā neatzīmējās. Savukārt Mārtiņa Giptera un Edgara Branča pārstāvētā "Pieštany" ar 3:2 uzveica "Dukla" vienību. Gipteram -1 un divas soda minūtes, bet Brancis statistikā neatzīmējās. Visbeidzot Laura Bajaruna pārstāvēta "Poprad" ar 4:0 sakāva "Martin" vienību. Arī Bajaruns šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Anglijas spēcīgākajā čempionātā zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja Mārtiņa Poreja pārstāvētā Dandī "Stars", kas ar 6:7 piekāpās Belfastas "Giants" vienībai. Porejam šajā mačā rezultatīva piespēle. Bet Ričarda Birziņa pārstāvētā Mančesteras "Storm" ar 3:1 uzveica Konvertijas "Blaze" vienību. Birziņš šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Ungārijā, uz laukuma atgriezies Edgars Apelis, palīdzot savai "Ferencvarosi" ar 3:2 uzveikt "Debrenceni" vienību. Apelis spēlēja trešajā virknējumā, izdarot divus metienus pa vārtiem. Bet "Fehervar AV19" uzvarā ar 5:2 pār "Corona Brasov" vienību, latviešu vārtusargs Jānis Kalniņš palika rezervē.

     [+] [-]

, 2015-11-02 07:07, pirms 9 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja