Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jakovļevam vārti, Jasam un Vasiļjevam rezultatīvas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jakovļevam vārti, Jasam un Vasiļjevam rezultatīvas piespēles
Mārtiņš Jakovļevs
Foto: jatkoika.com

Šovakar kārtējā Somijas Mestis līgas regulārās sezonas spēlē pēc Vitālija Pavlova piespēles latviešu aizsargs Mārtiņš Jakovļevs atzīmējies ar vārtu guvumu, viņu pārstāvētājai "Jokipojat" ar 2:3 atzīstot "Jukurit" pārākumu. Spēles šovakar aizvadīja arī Māris Jass, Herberts Vasiļjevs un Zintis Nauris Zuševics.

Latvieši rezultatīvi, "Jokipojat" zaudē

"Jukurit" spēlētājiem vadībā izdevās izvirzīties jau pirmajā trešdaļā, kad tās vidū mača rezultātu atklāja Jese Rohtla. Otrajā trešdaļā uz laukuma dominēja "Jokipojat" hokejisti, kas gan pretinieku vārtus iekarot nespēja.

Mača likteni izšķīra tā trešais periods - jau pirmajās divās tā minūtē "Jukurit" hokejistiem izdevās gūt divus vārtus, panākot 3:0, taču tad pēc Pavlova piespēles 1:3 panāca Mārtiņš Jakovļevs, un perioda otrajā pusē līdz vienu vārtu deficītam rezultātu samazināja Jese Jormanainens. "Jokipojat" gan neizšķirtu panākt tā arī neizdevās.

Jakovļevam šis bija otrais vārtu guvums un septītais rezultativitātes punkts 18 aizvadītajās spēlēs. Viņš pašlaik ir 12. rezultatīvākais līgas aizsargs. Tanī pašā laikā, ar 14 (6+8) punktiem 15 spēlēs Vitālijs Pavlovs ir 13. visas līgas rezultatīvākais spēlētājs.

"Scorpions" uzvar pagarinājumā

Māra Jasa pārstāvētā Hanoveres "Scorpions" šovakar tikās ar Nirnbergas "Ice Tigers", pārspējot pretiniekus ar 6:5 pagarinājumā, kad īsi pirms tā noslēguma uzvaras vārtus izdevās gūt Ivanam Čiernikam.

Māris Jass rezultatīvu piespēli izdarīja jau komandas pirmo vārtu guvumā, maču noslēdzot ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī negatīvu lietderības koeficientu "-2". Šis Jasam bija jau ceturtais (1+3) rezultativitātes punkts šajā sezonā.

Vasiļjeva "Pinguine" zaudē

Neveiksmi šovakar piedzīvoja Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine", kas ar 2:3 atzina Ingolštates hokejistu pārākumu. Izšķirošo rezultātu Ingolštatei izdevās panākt trešā perioda pirmajā minūtē, kad vārtus guva Džereds Ross, atlikušā perioda laikā "Pinguine" hokejistiem atspēlēties vairs nespējot.

Vasiļjevs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, kā arī trim metieniem pa pretinieku vārtiem. Vasiļjeva kontā 14 (5+9) punkti 18 spēlēs.

Grācai uzvara

Austrijas hokeja līgā uzvaru šovakar izcīnījusi Grācas "99ers", kas ar 6:3 pārspēja Klāgenfurtes hokejistus ar agrāko Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Džeimiju Lundmarku tās sastāvā. Trešā perioda ievadā Klāgenfurtei izdevās panākt 3:3, taču tad "99ers" prata gūt uzreiz trīs bezatbildes vārtus, svinot pārliecinošu uzvaru.

Zuševics, kā ierasts, spēlēja komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā, ar rezultativitātes punktiem neatzīmējoties. 17 aizvadītajās spēlēs Zuševics atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli, kā arī divām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
Mestis
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

     [+] [-]

, 2012-11-02 23:32, pirms 12 gadiem
Herberts Vasiļjevs Lielajā Vācijas līgā ir viens no visu laiku labākajiem špīleriem. Domāju, ka mūsdienu jauno hokejistu sapnis ir iekļūt DEL komandas pamatsastāvā.

     [+] [-]

, 2012-11-02 23:33, pirms 12 gadiem
Malači puiki, ja ne RD tad varbūt SM-līga kādam nākamgad uzspīd

     [+] [-]

, 2012-11-02 23:38, pirms 12 gadiem
vācijā noteikti, pie mums sapņo iekļūt bebros, vai monarhos, vai smskredītā
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Herberts Vasiļjevs Lielajā Vācijas līgā ir viens no visu laiku labākajiem špīleriem. Domāju, ka mūsdienu jauno hokejistu sapnis ir iekļūt DEL komandas pamatsastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-03 00:31, pirms 12 gadiem
pilsonība cik noprotu viņam ir dubultā, tā kā musu puika joprojam, tikai kam viņš mums, jaunie centri jāiespēlē
Melissa rakstīja: Vasiļjevs vairs nav mūsu leģionārs.

     [+] [-]

, 2012-11-03 00:33, pirms 12 gadiem
Nezinu kāpēc, bet Jakovļevs man atgādina ''Maple Leafs'' kapteini (Dion Phaneuf).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-03 16:40, pirms 12 gadiem
paredzēt paredz, bet ne šādā gadījumā.. paldies par labojumu modrā acs
WILDE1 rakstīja: LR likumdošana neparedz dubulto pilsonību. Punkts.
H.Vasiļjevs finansiāla izdevīguma dēļ pieņēma Vācijas pilsonību, līdz ar to automātiski zaudēja LR pilsonību. Punkts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-04 14:11, pirms 12 gadiem
par jasu prieks ,par vasilevu fuuuuu