Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam vārtu guvums Zviedrijā, latviešu "Servette" sagrauj Punnenova "Tigers"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābolam vārtu guvums Zviedrijā, latviešu "Servette" sagrauj Punnenova "Tigers"
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Pārbaudes spēlē Zviedrijā panākumu izcīnījusi Latvijas valstsvienības uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētā "Örebro", kas ar 4:1 pārspēja Jēvles "Brynäs", Ābolam izceļoties ar vārtu guvumu.

25 gadus vecais latviešu hokejists pretinieku vārtus iekaroja trešā perioda desmitajā minūtē, panākot rezultātu 3:1. Ābola "Örebro" sešos pārbaudes mačos izcīnījusi sešus panākumus. Zviedrijas hokeja līgas (SHL) sezonu "Örebro" uzsāks 11. septembrī.

Latvijas hokejistu pārstāvēto Šveices klubu duelī uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona Ženēvas "Servette" ar 5:1 sagrāva šovakar 11 no 16 metieniem atvairījušā vārtsarga Ivara Punnenova Langnavas "Tigers". 9:02 minūtes uz ledus pavadīja Smirnovs, izdarot vienu metienu pa vārtiem un uzvarot četros no astoņiem iemetieniem. Savukārt Smons laukumā bija 8:16 minūtes.

Citā Šveices vienību divcīņā uzbrucēja Kaspara Daugaviņa "Bern" ar 1:3 zaudēja Rapersvīlas "Lakers". 33 gadus vecais Daugaviņš 14 ar pusi minūšu laikā izpelnījās divu minūšu sodu, lietderības koeficientu -1, kā arī uzvarēja vienā no septiņiem iemetieniem.

Čehijas Ekstralīgas vienības Litvīnovas "Verva" sastāvā pēc olimpiskā kvalifikācijas turnīra atgriezies aizsargs Uvis Jānis Balinskis, cīnoties otrajā virknējumā un palīdzot "Verva" ar 3:1 apspēlēt Karlovi Varu "Energie".

Izmantotie avoti:
https://www.orebrohockey.se/article...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.hokej.cz/v-olomouci-se-...

     [+] [-]

, 2021-09-03 06:32, pirms 3 gadiem
Mūsu šveicieši laikam visus spēkus atdevuši OS kvalifikācijā. Šobrīd diezgn bāls sniegums.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-03 08:27, pirms 3 gadiem
Ceru, ka "autors" saprot, ka virsrakstā netieši norādījis, ka Ivars Punnenovs nav latvietis....