Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Cibuļskim uzvaras vārti Čempionu līgas spēlē

Krišs Upenieks

Cibuļskim uzvaras vārti Čempionu līgas spēlē
Oskars Cibuļskis (pa labi)
Foto: Stanislav Stouček / mountfieldhk.cz

IIHF Čempionu līgā hokejā šovakar ar uzvaras vārtu guvumu izcēlās Latvijas spēlētājs Oskars Cibuļskis, un ''Mountfield'' ar rezultātu 3:2 pieveica Francijas augstākās līgas klubu ''Rouen''.

Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā ''Mountfield'' pirmajā trešdaļā nonāca iedzinējos ar 0:1, bet otrajā periodā Čehijas klubs guva trīs bezatbildes vārtus (1:3). Vienus vārtus ''Rouen'' atguva, bet uzvaru ''Mountfield'' nosargāja.

Oskars uz ledus pavadīja 21:13 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā, un tieši latviešu hokejists vairākumā guvas uzvaras vārtus savai komandai, tobrīd panākot 3:1. Latvietim arī trīs metieni pa vārtiem. Bičevskis spēlēja 13:59 minūtes, bloķēja vienu metienu, izpildīja vienu metienu pa vārtiem un uzvarēja septiņos no 14 iemetieniem, kuros piedalījās.

''Mountfield'' F grupā divās spēlēs izcīnījusi trīs punktus un ieņem otro vietu. Līdere ir ''Karpat'' komanda, kas iekrājusi maksimālos sešus punktus. Trīs punkti ir arī ''Ice Tigers'' hokejistiem.

Tikmēr Roberta Bukarta Čehijas klubs ''Ocelari Trinec'' piedzīvoja pamatīgu sagrāvi pret ''Tappara Tampere'' hokejistiem. Roberts šajā spēlē laukumā nedevās. Jāpiemin, ka otrajā periodā ''Ocelari Trinec'' ielaida sešus vārtus. Čempionu līgas ievadā čehu klubam divi zaudējumi divās spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-02 23:48, pirms 6 gadiem
Ar kādu rezultu Ocelari zaudēja? Pats atradu - 2:8.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja