Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Salija un Ozoliņš pievienojas Slovākijas komandai "32 Liptovsky Mikulas"

Rolands Eliņš

Salija un Ozoliņš pievienojas Slovākijas komandai "32 Liptovsky Mikulas"
Artūrs Salija. Foto: Kunlun Red Star

Divi iepriekšējās sezonas "Liepājas" hokejisti Kārlis Ozoliņš un Artūrs Salija pievienojušies Slovākijas augstākās līgas komandai "32 Liptovsky Mikulas", paziņojis klubs. Savukārt komandu Šveicē mainījis Toms Andersons.

Gan Kārlis Ozoliņš, gan Artūrs Salija iepriekš jau spēlējuši Slovākijas čempionātā. Ozoliņš pirms diviem gadiem pārstāvēja tieši šo Slovākijas komandu, toreiz gan tajā nospēlējot tikai astoņus mačus, kamēr Salija Slovākijā nospēlēja trīs sezonas no 2016. līdz 2019. gadam, pārstāvot trīs dažādas komandas.

29 gadus vecais Salija aizvadītajā sezonā bija atgriezies Latvijā un spēlēja "Liepājas" sastāvā, kurai 24 spēlēs palīdzēja ar desmit punktiem (4+6). Savlija arī vairākkārt ticis iespēlēts Latvijas izlases sastāvā pārbaudes mačos, kā arī 2019./2020. gada sezonā debitēja KHL, pārstāvot "Kunlun" vienību.

Slovākijas čempionātā Latvijas aizsargs 149 spēlēs guvis 48 punktus.

Kārlis Ozoliņš leģionāra gaitā devies trešo reizi. Pirms pieciem gadiem viņš aizvadīja vienu sezonu Zviedrijā, bet pirms diviem gadiem izmēģināja laimi Slovākijā, pēc tam pārstāvot "Mogo" un "Liepāju" Latvijas Virslīgā. Ozoliņš aizvadītajā sezonā guva 19 punktus 35 spēlēs "Liepājas" sastāvā, kā arī bija iekļauts Latvijas izlasē pārbaudes turnīrā Vācijā.

Nākamajā sezonā "32 Liptovsky Mikulas" būs viena no 13 komandām Slovākijas čempionātā. Aizvadītajā sezonā tā palika pēdējā vietā līgā, 50 spēlēs gūstot tikai sešas uzvaras.

Tikmēr Šveicē Toms Andersons pēc augstākajā līgā aizvadītas sezonas "Tigers" sastāvā nākamajā sezonā spēlēs Šveices pēc spēka otrajā līgā. Šodien viņa jaunais klubs "La Chaux-de-Fonds" paziņojis par papildinājumiem sastāvā, norādot, ka Andersons pastiprinās komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.hccnet.ch/node/1584
Podpisujeme ďalších legionárov

  +2 [+] [-]

, 2021-06-02 15:11, pirms 3 gadiem
Ozoliņš un Salija mūk no paSējēja bombām prom,šie divi noteikti nav pēdējie, būs vēl sekotāji.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-02 16:41, pirms 3 gadiem
Autor Sallija vai Savlija?

     [+] [-]

, 2021-06-02 22:02, pirms 3 gadiem
Nu slovāki mēdz neizmaksāt
Bet šiem čalīšiem jau ir pieredze