Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijevam solis līdz otrajam finālam, Ķēniņam 1-3 Šveices pusfinālā

Tambijevam solis līdz otrajam finālam, Ķēniņam 1-3 Šveices pusfinālā
Leonīds Tambijevs (attēla vidū). Foto: www.vhlru.ru

Šovakar Leonīda Tambijeva vadītā "Saryarka" izcīnīja trešo uzvaru VHL pusfinālā, apspēlējot "SKA-Neva" ar 3:1, bet Ronalda Ķēniņa "Lausanne" cieta trešo neveiksmi Šveices pusfinālā, zaudējot "Zug" ar 0:2.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) regulārajā čempionātā desmito vietu ieņēmusi Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas „Saryarka” izcīnīja trešo uzvaru pusfināla sērijā, apspēlējot pirmā posma labāko komandu „SKA-Neva” ar 3:1. Aizsargs Edgars Siksna laukumā pavadītajās 17:06 minūtēs izdarīja četrus metienus un atzīmējās ar piekto piespēli šajā „play-off” turnīrā. Ar sešiem (1+5) punktiem 11 mačos latvietis ir „Saryarka” otrais rezultatīvākais aizsargs. Rezultāts sērijā ir 3:0, ceturtā spēle notiks rīt.

Slovākijā Artūra Salijas „Poprad” ar 0:2 piekāpās regulārā turnīra labākajai komandai „HC ’05 iClinic” Slovākijas līgas pusfinālā, piedzīvoja ceturto neveiksmi un izstājās no turpmākās cīņas par zeltu. Latvijas aizsargs spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1, bet izslēgšanas turnīrā 12 mačos izdarījis piecas piespēles.

Šveice

Ronalda Ķēniņa „Lausanne” otro spēli pēc kārtas nespēja gūt vārtus pret „Zug” un trešo reizi zaudēja pusfināla sērijas spēli – 0:2. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadītajās 20:48 minūtēs izdarīja vienu metienu. „Lausanne” nonāca viena soļa attālumā no izstāšanas, jo rezultāts sērijā kļuvis 1:3.

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā „Davos” ar 5:3 apspēlēja „Rapperswil Jona Lakers” cīņā par palikšanu Šveices elitē, uzvaras vārtus gūstot astoņas minūtes pirms sirēnas. Rezultāts sērijā ir 3:1 Latvijas speciālistu vadītās komandas labā, „play-out” turnīrs norisinās līdz četrām uzvarām.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
HockeySlovakia.sk | oficiálny web slovenského...
Home | Swiss Ice Hockey Federation