Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš kaujas un nokļūst vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ozoliņš kaujas un nokļūst vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas
Artūrs Ozoliņš (Nr. 12) cīņā vārtu priekšā. Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) vienas uzvaras attālumā no ceturtdaļfināla sasniegšanas nokļuvusi uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētā Toljati "Lada", kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Almetjevskas "Neftyanik", sērijā izvirzoties priekšgalā ar 3-2.

31 gadu vecais Ozoliņš sešas sekundes līdz otrā perioda izskaņai pie rezultāta 3:0 "Lada" komandas labā izkāvās ar pretinieku hokejistu Staņislavu Alševski, par to saņemot piecu minūšu sodu. Sērijas sestais mačs Almetjevskā paredzēts 5. martā.

Savukārt otro panākumu "play-off" pirmajā kārtā guvusi Leonīda Tambijeva vadītā VHL pašreizējā čempione Karagandas "Saryarka", kas izbraukumā ar atspēlējās un ar 3:2 apspēlēja Sanktpēterburgas "SKA-Neva", sērijā pietuvojoties līdz 2-3.

Ne Kazahstānas komandas uzbrucējs Edgars Kulda, ne aizsargi Eduards Hugo Jansons un Edgars Siksna ar rezultativitāti neizcēlās. Sērijas sestā spēle 5. martā notiks Karagandā.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2020-03-02 21:50, pirms 5 gadiem
Garš gan raksts... Paldies autoram