Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lipsbergam vārti, rezultatīvs arī Jevpalovs

Rolands Eliņš

Lipsbergam vārti, rezultatīvs arī Jevpalovs
Roberts Lipsbergs (priekšplānā)
Foto:thunderbird.com

Šonakt Rietumu Hokeja līgā (WHL) spēles aizvadījuši vairāki Latvijas hokejisti, no kuriem visveiksmīgāk klājies Robertam Lipsbergam, kurš guvis uzvaras vārtus. Savukārt QJMHL rezultatīvi turpina spēlēt Ņikita Jevpalovs, kurš jau divās spēlēs pēc kārtas izdarījis pa rezultatīvai piespēlei.

Savas komandas Sietlas „Thunderbirds” uzvaru šonakt ar vārtu guvumu sekmējis Roberts Lipsbergs. Viņa precīzais metiens palīdzēja „Thunderbirds” izvirzīties vadībā ar 2:0 pirmā perioda 14. minūtē, kas vēlāk izrādījās spēles uzvaras vārti, jo viņu pretinieki „Americans” spēja atspēlēt tikai vienu vārtus un zaudēja 1:3. Šie Robertam bija jau 23. vārti sezonā, turklāt viņš izdarījis arī 25 rezultatīvas piespēles. Spēli Lipsbergs gan pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Tikmēr viena no WHL spēcīgākajām komandām Edmontonas „Oil Kings” ar Edgaru Kuldu sastāvā šodien sagrāva Everetas „Silvertips” (7:1). Kulda gan atradās laukumā tieši vienīgo vārtu zaudējuma laikā un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficentu mīnus viens. Savukārt Rinalda Rosinska pārstāvētā „Cougars” vienība šodien emocijām un kautiņiem bagātā spēlē atzina „Blazers” pārākumu (1:4). Rosinskis spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Veiksmīgi Kvebekas Junioru Hokeja līgā turpina spēlēt Ņikita Jevpalovs – vakar viņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tiesa, arī ar kautiņa izraisīšanu un saņēma noraidījumu līdz spēles beigām, taču šodien atkal izdarījis rezultatīvu piespēli, kas gan nesekmēja viņa „Armada” komandas uzvaru, kurai gan bija nospiedošs pārsvars metienu ziņā (45:22), taču piedzīvots zaudējums 2:5.

Bet Rietumu Koledžu Hokeja Asociācijas ietvaros zaudējumu piedzīvojusi Teodora Bļugera pārstāvētā Minesotas hokeja komanda, kura ar 1:4 piekāpās Kolorādo koledžai. Bļugers spēles protokolā atzīmējās ar diviem metieniem un negatīvu lietderības koeficentu mīnus divi.

Izmantotie resursi:
WHL Network
QMJHL Network
WCHA.com - WCHA Game Box Scores

  +9 [+] [-]

, 2013-03-02 09:12, pirms 11 gadiem
Starp citu Ralfs Freibergs pēc diskvalifikācijas izciešanas sācis spēlēt NCAA Bowling Green universitātes komandas sastāvā, divās spēlēs izdarot divas rezultatīvas piespēles. Arī šonakt zaudējumā pret Notre Dame 3:4, Freibergam 0+1.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-02 10:11, pirms 11 gadiem
ilvins rakstīja: Starp citu Ralfs Freibergs pēc diskvalifikācijas izciešanas sācis spēlēt NCAA Bowling Green universitātes komandas sastāvā, divās spēlēs izdarot divas rezultatīvas piespēles. Arī šonakt zaudējumā pret Notre Dame 3:4, Freibergam 0+1.
paldies par info

     [+] [-]

, 2013-03-02 11:06, pirms 11 gadiem
Video?

  +2 [+] [-]

, 2013-03-02 11:16, pirms 11 gadiem
Lipsbergs malacis, rezultatīvākais spēlētājs savā vienībā. Cerams, ka viņam nekas nesakāps un turpinās savā meistarībā augt un augt.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-02 11:19, pirms 11 gadiem
"Foto:thunderbird.com"

Jūs pat web saitu nevarat pareizi uzrakstīt?
Thunderbird.com ir real estate agency mājas lapa
un nedaudz atšķirās no seattlethunderbirds.com
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja