Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīns papildlaikā atnes uzvaru "Tigers"

Rubīns papildlaikā atnes uzvaru "Tigers"
Kristiāns Rubīns Latvijas izlases formā
Foto: Mārtiņš Aiše

Pie panākuma Rietumu hokeja līgas (WHL) mačā tika „Tigers”, kas papildlaikā pārspēja „Ice” ar 5:4. Uzvaras vārtus guva latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns.

Spēle attīstījās par labu viesiem no Medisinhetas – cīņas vidū viņi bija vadībā ar 2:0, bet trešajā trešdaļā panāca trīs vārtu pārsvaru – 4:1. Taču mājinieki atspēlējās un sešas minūtes pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu – 4:4. Mačs turpinājās papildlaikā, un pēc 1:54 aizvadītajām minūtēm Kristiāns Rubīns ar pirmo metienu spēlē iemeta piekto ripu „Ice” vārtos – 5:4.

Tie bija trešie vārti aizsargam šosezon – 34 mačos Rubīns atzīmējās arī ar 11 piespēlēm un negatīvu lietderību -5. Aizsarga kontā arī 24 soda minūtes, ka arī 63 metieni pa vārtiem. „Tigers” ieņem pirmo vietu Centrālajā divīzijā ar 21 uzvaru 38 spēlēs.

Izmantotie avoti:
WHL Network