Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Salijam divas piespēles Slovākijā, G. Sprukts un Šišļaņņikovs asistē Alpu līgā

Agris Suveizda

Salijam divas piespēles Slovākijā, G. Sprukts un Šišļaņņikovs asistē Alpu līgā
Artūrs Salija
Foto: hcnovezamky.eu

Šovakar ārzemju hokeja līgās pie rezultativitātes punktiem tika Artūrs Salija, Gatis Sprukts un Oļegs Šišļaņņikovs.

Slovākijā "Nove Zamky" ar 5:3 mājās uzvarēja "Košice". Ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Artūrs Salija, kurš vispirms vairākumā palīdzēja panākt 2:1, bet trešajā trešdaļā vienādos sastāvos asistēja arī uzvaras vārtos (4:2). Salijam arī četri metieni pa vārtiem un neitrāla lietderība. Šosezon viņam 18 spēlēs 16 (7+9) punkti. Māris Jass izdarīja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderību +1, bet Koba Jass nespēlēja. Uzvarēja arī "Zvolen", kas savā laukumā tika galā ar Trenčīnas "Dukla" (6:3). Jānim Andersonam negatīva lietderība -1.

Alpu Hokeja līgā ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Gatis Sprukts un Oļegs Šišļaņņikovs, kuri 105 sekundes līdz pamatlaika beigām asistēja otrajos vārtos, palīdzot "Kitzbuhel" mājās ar 2:0 apspēlēt "Klagenfurt II". Abiem hokejistiem arī pozitīva lietderība +1. Šišļaņņikovam šosezon 12 spēlēs ir desmit (4+6) punkti, bet Spruktam – astoņi (5+3).

Krievijas Augstākajā līgā uzvaru bullīšos svinēja trešajā vietā esošā Almetjevskas "Neftyanik", kas viesos ar 3:2 pārspēja Voskresenskas "Khimik". Eduardam Hugo Jansonam viens metiens, neitrāla lietderība un spēles laiks 15:57. Citā spēlē Leonīda Tambijeva trenētā līdere Sanktpēterburgas "Dynamo" bez Kirila Tambijeva savā laukumā ar 5:0 sagrāva priekšpēdējā vietā esošo "Sputnik". Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā "Timra" viesos ar 2:1 uzveica "Vita". Maksims Ponomarenko tika pieteikts ceturtajā aizsargu pārī, taču laukumā neizgāja.

Izmantotie resursi:
Хоккей. Чемпионат ВХЛ. Регулярный чемпионат....
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
HC Vita Hästen - Timrå IK (Reports)
erstebankliga.at