Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks rezervē, Binduli nosūta uz ECHL

Andrejs Siliņš

Kivlenieks rezervē, Binduli nosūta uz ECHL
Kristofers Bindulis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Naktī uz trešdienu Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks laukumā savas komandas uzvarā nedevās, bet Hēršijas "Bears" uz fārmklubu Austrumkrasta līgā (ECHL) nosūtījis aizsargu Kristoferu Binduli.

Klīvlendas ""Monsters aizvadītajā naktī mājās ar 3:2 apspēlēja Rokfordas "IceHogs", izcīnot ceturto uzvaru astoņās šīs sezonas spēlēs. Kivlenieks gan laukumā nedevās, vārtos dodot vietu pieredzējušajam Bredam Tīsenam, kurš atvairīja 30 no 32 metieniem.

21 gadu vecais Kivlenieks šosezon aizvadījis trīs spēles un pie panākumiem vēl nav ticis - divreiz zaudēts pamatlaikā un reizi papildlaikā.

"Bears" komandas rindās tikai vienu maču aizvadījušais aizsargs Kristofers Bindulis savukārt nosūtīts uz fārmklubu Austrumkrasta līgā (ECHL). AHL Bindulis šosezon nospēlējis pagaidām vienu maču, sakrājot negatīvu lietderības koeficientu (-2).

ECHL vienības Dienvidkarolīnas "Stingrays" sastāvā Bindulis, kuram ir līgums ar Vašingtonas "Capitals", varētu debitēt naktī uz sestdienu, kad "Stingrays" izbraukumā tiksies ar Grīnvilas "Swamp Rabbits".

     [+] [-]

, 2017-11-01 17:18, pirms 7 gadiem
Eh, žēl. Cerēju, bet... Vajadzēja Bindulim vēl pakavēties NCAA.

     [+] [-]

, 2017-11-01 18:35, pirms 7 gadiem
Fandarms rakstīja: Eh, žēl. Cerēju, bet... Vajadzēja Bindulim vēl pakavēties NCAA.
Tāpat 99% no visiem šiem latviešu ZA censoņiem agri vai vēlu nekad nedebitējot NHL brauks atpakaļ Eiropu vai uz to pašu DR kur daļa varētu jau tagad kapāt.