Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Golovkovs gūst vārtus un Lielbritānijā sasniedz 20 rezultativitātes punktu robežu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Golovkovs gūst vārtus un Lielbritānijā sasniedz 20 rezultativitātes punktu robežu
Georgs Golovkovs svin vārtu guvumu. Foto: Nottingham Panthers

Lielbritānijas Elites līgā pie uzvaras un zaudējuma divās gadu mijas spēlēs tikusi uzbrucēja Georga Golovkova pārstāvētā Notingemas "Panthers", kas vakardien ar 2:3 mājās piekāpās, bet šodien ar 3:2 pagarinājumā pieveica Šefīldas "Steelers" vienību.

Golovkovs, kurš šosezon Lielbritānijas Elites līgā un Izaicinājuma kausa izcīņā kopumā atzīmējies ar 20 (5+15) rezultativitātes punktiem, guva vārtus vakardienas spēlē. "Panthers" ar 30 spēlēs iegūtiem 36 punktiem Lielbritānijas Elites līgas kopvērtējumā atrodas ceturtajā pozīcijā. Savukārt Izaicinājumā kausā Notingemas vienība ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 8:6 pieveica Gildfordas "Flames", pusfinālā nodrošinot dueli ar Kārdifas "Devils".

Austrijas "Erste Bank" hokeja līgā (EBEL) divu zaudējumu sēriju pārtrauca uzbrucēja Zinta-Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "Moser Medical 99ers", kas savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Klāgenfurtes "KAC". Zuševics, kurš šosezon sakrājis četrus (1+3) rezultativitātes punktus, šovakar 12:47 uz ledus pavadītajās minūtēs nopelnīja divas soda minūtes.

Grācas komanda ar 31 spēlē izcīnītiem 46 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz septīto vietu 11 vienību konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.erstebankliga.at/stats-...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-01 21:31, pirms 5 gadiem
Golovkovs kļuvis par tādu stabilu EIHL vērtību - nav līderis, bet pa druskai punktus iekrāj.

Aizrādījums autoram - Lielbritānijā EIHL un Chalenge cup rezultātus nebāž vienā maisā. Bez tam, raksts ir TOTĀLA haltūra - varēja jau autors pateikt, ka Golovkovs šodien palika pa nullēm, bet top golu iemeta vakar.
Un par Challenge Cup vispār autors totālu sviestu sadzejojis - Panteras nebūt nav izkritušas no Challenge Cup - viņi 1/4 finālā vinnēja un tagad janvārī Panterām ir pusfināla spēles pret Kārdifu, skat.: https://www.eliteleague.co.uk/sched... .

  +1 [+] [-]

, 2020-01-01 23:36, pirms 5 gadiem
Nu,jā- Dzintaram nepatika,ka Georgs kā Džordans basketā ik pa brīdim mēli rādīja.. ..
Žēl,ka pārtrūkusi agrākā saikne ar Larionovu.