Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam OHL piektā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Krastenbergam OHL piektā uzvara pēc kārtas
Renārs Krastenbergs
Foto: Goodall Media / oshawagenerals.com

Piekto uzvaru pēc kārtas Ontārio hokeja līgā (OHL) vēlā pirmdienas vakarā izcīnīja latviešu uzbrucēja Renāra Krastenberga pārstāvētā Ošavas "Generals" vienība.

Šovakar "Generals" mājās uzņēma Nortbejas "Battalion" un izcīnīja pārliecinošu panākumu ar rezultātu 5:0. Tā bija "Generals" piektā uzvara pēc kārtas, bet kopumā sezonā 36 nospēlētos mačos izdevies izcīnīt 17 uzvaras, sakrāt 36 punktus, ar ko pietiek trešajai pozīcijai Austrumu divīzijā.

Renārs Krastenbergs šajā mačā izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem. Šajā sezonā 19 gadus vecais uzbrucējs piedalījies 30 mačos, guvis astoņus vārtus un atdevis 18 rezultatīvas piespēles, kā arī izpelnījies 20 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu (+10).

Latvijas U20 izlases sastāvā nesen notikušajā pasaules junioru čempionātā Krastenbergs guva četrus vārtus. Ošavas komandā OHL Renārs spēlē otro sezonu pēc kārtas.