Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Video: Vasiļjevs: "Laukumā redzējām sliktu "Dinamo" modeli"

Jānis Celmiņš
Piedāvājam Haralda Vasiļjeva, Mārtiņa Dzierkala un Roberta Bukarta pēcspēles komantārus pēc Latvijas izlases zaudējuma Dānijas valstsvienībai.
Vērtējums:
1 2 3 82 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2016-08-31 07:54, pirms 8 gadiem
Tas jau pat klaunam Arhivelim x ir skaidrs, ka Dinaburga izlasi ir nolaidusi uz klinkja.
Slēpts komentārs: Zemekis

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 08:16, pirms 8 gadiem
Zemekis rakstīja: Vasiļjevam ar prātiņu ne visai, jo (1) nav labi nolikt mazajā Latvijā savus amata brāļus, kuri dara savu darbiņu, (2) nav labi kost rokā no kuras pats ēd - Sawicky taču izlasei deva ģērbtuves, lai kungiem nav jādala platība ar žurkām, (3) nevar zināt vai nākotnē trenerītim no Zemgales kaut ko no Dinamo nevajag, (4) sports ir māņticīgs - ko darīs, ja OS kvali nospēlēs sliktāk nekā to dara Dinamo ... Nevajag muļķības runāt, Herbert
Laikam Auziņš raksta.

 +12 [+] [-]

, 2016-08-31 08:31, pirms 8 gadiem
Galvenais secinājums - mūsu (padomju) hokeja stils ir novecojis un vecmodīgs. Kā es saku - ļaunu joku ar mums ir nospēlējis tas fakts, ka 20 gadu laikā nereizi neesam izkrituši no "elites". Tas vienmēr ir bijis arguments, ka, lūkt, viss taču ir kārtībā - līmeni turam! Lai gan patiesībā notiek lēna, bet degradācija. To, kādu "produktu" ražojam ļoti labi parāda statistika cik mums ir stabili NHL splētāji. Tieši 1. Ir kaut kad tomēr jāsākas pārmaiņām visa hokeja saimniecībā. Lipmans, lai ko par viņu teiktu, ir izdarījis gana daudz, bet viņa laiks ir pagājis. To viņam pašam pirmkārt vajadzētu saprast. Protams, visi zinām, ka hokejs ir dārgs sporta veids, viss pa lielam līdz šim ir turējies uz bērnu vecāku pleciem. Iemeslu ir daudz un tie cits ar citu ir saistīti, un nevar te visu īsi aprakstīt.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-31 08:32, pirms 8 gadiem
Pareiz jau visu saka!
Slēpts komentārs: PīgoznisB

  +5 [+] [-]

, 2016-08-31 08:32, pirms 8 gadiem
Zemekis rakstīja: Vasiļjevam ar prātiņu ne visai, jo (1) nav labi nolikt mazajā Latvijā savus amata brāļus, kuri dara savu darbiņu, (2) nav labi kost rokā no kuras pats ēd - Sawicky taču izlasei deva ģērbtuves, lai kungiem nav jādala platība ar žurkām, (3) nevar zināt vai nākotnē trenerītim no Zemgales kaut ko no Dinamo nevajag, (4) sports ir māņticīgs - ko darīs, ja OS kvali nospēlēs sliktāk nekā to dara Dinamo ... Nevajag muļķības runāt, Herbert
Vismaz uzzini kurš ir izlases treneris.Herberts ir trenera dēls un viņš par šo spēli neko nav vēl publiski pateicis.

     [+] [-]

, 2016-08-31 08:37, pirms 8 gadiem
berimors rakstīja: Galvenais secinājums - mūsu (padomju) hokeja stils ir novecojis un vecmodīgs. Kā es saku - ļaunu joku ar mums ir nospēlējis tas fakts, ka 20 gadu laikā nereizi neesam izkrituši no "elites". Tas vienmēr ir bijis arguments, ka, lūkt, viss taču ir kārtībā - līmeni turam! Lai gan patiesībā notiek lēna, bet degradācija. To, kādu "produktu" ražojam ļoti labi parāda statistika cik mums ir stabili NHL splētāji. Tieši 1. Ir kaut kad tomēr jāsākas pārmaiņām visa hokeja saimniecībā. Lipmans, lai ko par viņu teiktu, ir izdarījis gana daudz, bet viņa laiks ir pagājis. To viņam pašam pirmkārt vajadzētu saprast. Protams, visi zinām, ka hokejs ir dārgs sporta veids, viss pa lielam līdz šim ir turējies uz bērnu vecāku pleciem. Iemeslu ir daudz un tie cits ar citu ir saistīti, un nevar te visu īsi aprakstīt.
Kamēr daļa vecāku un treneru ticēs pasakām ,ka vajag veidot dinamo jau no 14 gadu vecumā un noslaukt citu klubu labākos un braukāt uz Pīterburgas čempionātu un nevis spēlēt Latvijas jaunatnes līgā un vairāk trenēt individuālo meistarību,tikmēr nemainīsies nekas.

 +16 [+] [-]

, 2016-08-31 08:54, pirms 8 gadiem
Viņš nevis noliek Dinamo, bet pasaka kā ir!

     [+] [-]

, 2016-08-31 08:55, pirms 8 gadiem
Nu, jā, bet ko tad cilu lai viņš saka? Viņš pats jau ilgus gadus nav bijis pie LV hokeja lielajiem kloķiem. Pāris nedēļas pirms šī turnīra viņu ieliek par treneri un domā, ka tūlit tiks izveidots pēc burvju mājiena kaujas spējīgs kolektīvs? Nu, ok, varbūt veči vēl saņemsies un nokapās godam. Parādīsies tā uguntiņa, protams, ļoti visi ceram uz to. Bet tā drīzāk būs nejaušība, ne likumsakarība. Arī pats Vasiļjevs ir jau stipri gados, un pārstāv to pašu "old school" hokeju. Bet ir vēl viens iemesls, kāpēc viņš noliek RD - viņš ir "rusofobs". Tāds pats kā, piemēram, Irbe, kurš vienmēr ir atteicies no visādiem ar RD un KHL saistītiem piedāvājumiem. Viņam derdzas visa tā čekistu ar gāzes smaku piesātinātā padarīšana. Un noliekot RD, viņš reizē noliek arī tos RD hokejistus. Tā kā neko pozitīvu gaidīt nav pamata, un tas ir arī viens no iemesliem kāpēc daudziem nav tās uguntiņas, kura ir tik nepieciešama, lai kompensētu robus meistarībā.

     [+] [-]

, 2016-08-31 09:06, pirms 8 gadiem
coffijs rakstīja: Kamēr daļa vecāku un treneru ticēs pasakām ,ka vajag veidot dinamo jau no 14 gadu vecumā un noslaukt citu klubu labākos un braukāt uz Pīterburgas čempionātu un nevis spēlēt Latvijas jaunatnes līgā un vairāk trenēt individuālo meistarību,tikmēr nemainīsies nekas.
Tev ir taisnība, bet es tomēr apšaubītu, vai tas ir visu nelaimju cēlonis, ja Liepājā un Daugavpilī un citās pilsētās ir liels pašvaldību atbalsts hokeja grupām, tad Rīgā ārpus pašvaldības hokeja skolas tas ir tuvu nullei. Ja šīm grupām arī būtu pašvaldības finansējums, tās noteikti būtu dzīvotspējīgākas un mazāk veidotos katra gada izlases, kuras jau kopš šķiet 90. vai 91. gada Aisberga laikiem nav nekādu lielu labumu devušas.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-31 09:07, pirms 8 gadiem
berimors rakstīja: Nu, jā, bet ko tad cilu lai viņš saka? Viņš pats jau ilgus gadus nav bijis pie LV hokeja lielajiem kloķiem. Pāris nedēļas pirms šī turnīra viņu ieliek par treneri un domā, ka tūlit tiks izveidots pēc burvju mājiena kaujas spējīgs kolektīvs? Nu, ok, varbūt veči vēl saņemsies un nokapās godam. Parādīsies tā uguntiņa, protams, ļoti visi ceram uz to. Bet tā drīzāk būs nejaušība, ne likumsakarība. Arī pats Vasiļjevs ir jau stipri gados, un pārstāv to pašu "old school" hokeju. Bet ir vēl viens iemesls, kāpēc viņš noliek RD - viņš ir "rusofobs". Tāds pats kā, piemēram, Irbe, kurš vienmēr ir atteicies no visādiem ar RD un KHL saistītiem piedāvājumiem. Viņam derdzas visa tā čekistu ar gāzes smaku piesātinātā padarīšana. Un noliekot RD, viņš reizē noliek arī tos RD hokejistus. Tā kā neko pozitīvu gaidīt nav pamata, un tas ir arī viens no iemesliem kāpēc daudziem nav tās uguntiņas, kura ir tik nepieciešama, lai kompensētu robus meistarībā.
Varētu piekrist, bet tas milzīgais LV patriotisms arī ir tikai vārdos, jebšu arī darbojas princips: klausieties manos vārdos, neskatieties uz maniem darbiem. Paša un ģimenes piemērs nav no tiem "patriotiskākajiem"

  +6 [+] [-]

, 2016-08-31 09:23, pirms 8 gadiem
Vasiļjevs: "Laukumā redzējām sliktu "Dinamo" modeli"
Ar to arī viss ir pateikts...
Pat nav vajadzīga izvērstāka analīze.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-31 09:27, pirms 8 gadiem
Dinamo audzējs jau kārtīgi ieperinājies Latvijas hokejā un lēnām to nogalina. Nekādu izredžu pret Vāciju, visdrīzāk atrausimies arī no Austrijas.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 09:31, pirms 8 gadiem
resurss ir tāds kāds ir. tagad modē apliet ar dubļiem vienīgo profesionālo komandu. ar īso rezerves beņķi degradācija ir neizbēgama. ne tikai hokejā. ja neviens pakausī neelpo jūties drošs ko es tur raušos, tāpat manā vietā nav ko likt. khl minimālā alga drīzāk vainojama.pēc Dārziņa redzams ka pazaudēja lielo līgumu, bet nekur neaizmuka. svētais juris pats savu naudu negrib ieguldīt komandā, bet citam arī neatdod.

  +9 [+] [-]

, 2016-08-31 09:36, pirms 8 gadiem
Apmēram puse no dāņu komandas ir no tās paaudzes (gads šurp vai turp), kuru U18 PČ mūsējie uzvarēja (ja nemaldos 7:4, atspēlejoties no 0:3).
Mums tā ir paaudze, kuru pārstāv Daugaviņš, A.Kulda, Cibuļskis, A.Džeriņš, Jekimovs, Ro.Bukarts, A.Ozoliņš, u.c.

Tagad var salīdzināt, uz kuru pusi un kas ir mainījies...

     [+] [-]

, 2016-08-31 09:42, pirms 8 gadiem
jurixxx rakstīja: resurss ir tāds kāds ir. tagad modē apliet ar dubļiem vienīgo profesionālo komandu. ar īso rezerves beņķi degradācija ir neizbēgama. ne tikai hokejā. ja neviens pakausī neelpo jūties drošs ko es tur raušos, tāpat manā vietā nav ko likt. khl minimālā alga drīzāk vainojama.pēc Dārziņa redzams ka pazaudēja lielo līgumu, bet nekur neaizmuka. svētais juris pats savu naudu negrib ieguldīt komandā, bet citam arī neatdod.
Šeit ir tieši tas paradokss, pēc idejās visiem vajadzētu ledu un dubļus grauzt, lai šajā RD KHL paradīzē iekļūtu, jo pa 4-5 talantīgiem spēlētājiem jau mums katrā gadā ir.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-31 09:48, pirms 8 gadiem
ZELTA VĀRDI !VĀRTU PRIEKŠĀ NAV UZ VĀRTIEM NEIET RIPAS PĀRTURĒŠANA!ŽĒL KA PĒC PĒTERBURGAS VIŅU NOMETA!PAR DINAMO VISPĀR DESMITNIEKĀ!

 +10 [+] [-]

, 2016-08-31 09:52, pirms 8 gadiem
viņš neaprunāja Dinamo, viņš salīdzināja pašreizējo LV izlases spēli ar Dinamo spēli (un mēs visi zinām kāda tā ir).. kāds tur sakars ar Savicki, roku, no kuras ēd utml muļķības, kas izskanējušas iepriekšējos komentāros?
Man tieši pretēji - patīk, ka saka kā ir, nevis diplomātiski atrunājas ar: "darījām, ko varējām... eh, veiksme nebija mūsu pusē, puiši, malači, cīnījās". Ne s*da... Un ja nav kvalitāte, tad tā ir arī jāsaka

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 09:59, pirms 8 gadiem
Koks ar diviem galiem, pats jau piekrita šitai Kirova afērai, īsti nezinot, kurš izlasē spēlēs. Tagad nav jēga tur runāt par Dinamo līmeni, pašam tagad esot vienā laivā.
Tas, ka šogad ar Zemgali vienojās, acīmredzot citi varianti nebija un tagad, ja ar izlasi izdodas tikt uz OS, varētu būt kāds nopietnāks piedāvājums.
Bet ja nesāks, Kirovam vainīgais ir Berja, Zemgale paturēs savam līmenim labu treneri.

     [+] [-]

, 2016-08-31 10:04, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Apmēram puse no dāņu komandas ir no tās paaudzes (gads šurp vai turp), kuru U18 PČ mūsējie uzvarēja (ja nemaldos 7:4, atspēlejoties no 0:3).
Mums tā ir paaudze, kuru pārstāv Daugaviņš, A.Kulda, Cibuļskis, A.Džeriņš, Jekimovs, Ro.Bukarts, A.Ozoliņš, u.c.

Tagad var salīdzināt, uz kuru pusi un kas ir mainījies...
Es ar par to padomāju. Laikam viņiem pāreja no junioriem uz pieaugušajiem ir vairāk atstrādāta.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 10:15, pirms 8 gadiem
Vasiļjevs maz atgādina cilvēku, kura vadībā varētu vinnēt turnīru. Ceru, ka tas tā nav.

     [+] [-]

, 2016-08-31 10:19, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Apmēram puse no dāņu komandas ir no tās paaudzes (gads šurp vai turp), kuru U18 PČ mūsējie uzvarēja (ja nemaldos 7:4, atspēlejoties no 0:3).
Mums tā ir paaudze, kuru pārstāv Daugaviņš, A.Kulda, Cibuļskis, A.Džeriņš, Jekimovs, Ro.Bukarts, A.Ozoliņš, u.c.

Tagad var salīdzināt, uz kuru pusi un kas ir mainījies...
Labs novērojums!

Dāņiem toreiz vārtos stāvēja tas pats Andersens, kuram mūsējie sabēra 7 ripas kastē

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 10:37, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Es ar par to padomāju. Laikam viņiem pāreja no junioriem uz pieaugušajiem ir vairāk atstrādāta.
pilnīgi noteikti!
piemēram,paskaties uz to pašu Andersena karjeru:
U17: Dānijas u20/Dānijas 1. divīzija
U18: Dānijas u20/Dānijas 1. divīzija
U19: Dānijas u20/Dānijas 1. divīzija
U20: Dānijas virslīga
U21: Dānijas virslīga
U22: Dānijas virslīga
U23: SHL
U24: AHL
tālāk jau NHL...
Eliteprospects.com - Frederik Andersen
Vai Latvijas līgās var sagatavot spēlētāju kaut vai līdz Čehijas Ekstralīgas līmenim?

tiesa gan, viņiem ir arī zviedru faktors, tas pats Eliteprospects.com - Mikkel Bųdker no U17 vecuma spēlēja zviedru U20 augstākajā līmenī... tieši tāpat arī Eliteprospects.com - Philip Larsen .

  -2 [+] [-]

, 2016-08-31 10:38, pirms 8 gadiem
Tātad PČ ir labs Dinamo modelis jo 21 gadu turamies elites grupā.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 10:43, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Tātad PČ ir labs Dinamo modelis jo 21 gadu turamies elites grupā.
$ūdīgs modelis, jo vidēji vietas PČ ir zemākas nekā pirms Dinamo.

  -3 [+] [-]

, 2016-08-31 10:54, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: $ūdīgs modelis, jo vidēji vietas PČ ir zemākas nekā pirms Dinamo.
Nebūtu DR , sen jau būtu 1.divīzijā. Pirms tam uz padomju mantojuma spēlētājiem turējamies.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 11:01, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: $ūdīgs modelis, jo vidēji vietas PČ ir zemākas nekā pirms Dinamo.
Tu viņu neizmainīsi, viņš ir nozombēts, jo vairāk viņam argumentē, jo spēcīgāks jūtas.
Vienīgais līdzeklis-ignore

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 11:05, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Nebūtu DR , sen jau būtu 1.divīzijā. Pirms tam uz padomju mantojuma spēlētājiem turējamies.
tukši vārdi Funim pieri dauzot pret tualetes poda vāku. Tādas runas par 1. divīziju jau bija visu laiku pirms Dinamo - taču nekas tāds nenotika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-31 11:41, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Nebūtu DR , sen jau būtu 1.divīzijā. Pirms tam uz padomju mantojuma spēlētājiem turējamies.
Pierādījumus studijā, ka LV izlase bez KrHuLv būtu izkritusi no PČ Elites!
Tas ka Tu un tev līdzīgie tā domā tas nav pierādījums, jo nav reāls fakts.

     [+] [-]

, 2016-08-31 11:46, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Ja nebūtu Beresņevs aizgājis es teiktu, ka mums ir labas izredzes kvalificēties OS, bet tagad es domāju, ka lielākas iespējas tikt uz OS ir gan Austrijai, gan Vācijai
Man gan gribās teikt, ka Beresņevs pilnīgi neko neizdarīja starpposmā starp PČ un līdz savai demisijai, lai LV izlasi pienācīgi sagatavotu OSQ. Izlases kandidātiem nebija neviena nometne (nekas nav dzirdēts par tādu), ne arī kādi citi pasākumi ir notikuši.
Takā ar Vasiļjevu LV izlase ir tādā pašā starta pozīcijā pirms OSQ, kā būtu pie Beresņeva.

     [+] [-]

, 2016-08-31 11:49, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: tiesa gan, viņiem ir arī zviedru faktors, tas pats Eliteprospects.com - Mikkel Bųdker no U17 vecuma spēlēja zviedru U20 augstākajā līmenī... tieši tāpat arī Eliteprospects.com - Philip Larsen .
Ko tad īsti slēpj tas zviedru faktors - meistarību,meistarību un vēlreiz meistarību,ko bērni/jaunieši apgūst pie labiem,profesionāliem treneriem,kas ceļ savu kvalifikāciju un ne jau nopērkot svilpīti un pabeidzot Latvijas Sporta Akadēmiju.Ar psiholoģiju un uguntiņu acīs vien ir par maz! Diemžēl mūsu meistarība redzama ik uz soļa gan izlasē,gan Dinamo.

     [+] [-]

, 2016-08-31 12:04, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Man gan gribās teikt, ka Beresņevs pilnīgi neko neizdarīja starpposmā starp PČ un līdz savai demisijai, lai LV izlasi pienācīgi sagatavotu OSQ. Izlases kandidātiem nebija neviena nometne (nekas nav dzirdēts par tādu), ne arī kādi citi pasākumi ir notikuši.
Takā ar Vasiļjevu LV izlase ir tādā pašā starta pozīcijā pirms OSQ, kā būtu pie Beresņeva.
Jā, tieši Beresņevam nevis LHF ir jārīko nometnes. Un Tu zini ko viņs darīja vai nedarīja vasarā Izcili!

     [+] [-]

, 2016-08-31 12:11, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Jā, tieši Beresņevam nevis LHF ir jārīko nometnes. Un Tu zini ko viņs darīja vai nedarīja vasarā Izcili!
Kā domā, Namejs nožēlo, ka uzņēmis savu pretberesņeva kursu? Tagad mokās, jo atkāpties vairs nevar. Neērti taču, arī pēc dabas spītīgs velns.
1 2 3 82 komentāri