Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Video: Zaķis: "Redzam, pie kā mums jāstrādā"

Andis Vanags
Andis Vanags
Pēc spēles ar Norvēģiju, kuru Latvijas izlase zaudēja ar rezultātu 0:6 savos pēcspēles komentāros ar sportacentrs.com dalījās Latvijas izlases spēlētāja Laila Dekmeijere-Trigubova un Latvijas izlases galvenais treneris Andrejs Zaķis.
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-31 21:34, pirms 12 gadiem
lai tik cīnās,sliktak jau nevar būt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-01 13:08, pirms 12 gadiem
Ai, nu kā vienmēr - pieredzi guvām, ātrumus ieraudzījām, visus iemēģinājām, 3 debitanti(baigi pozitīvi!).

     [+] [-]

, 2012-04-02 14:48, pirms 12 gadiem
AlexUSA rakstīja: Zakis ir vienkárshi zvérs - kuro gadu strádá (strádá?) ar izlasi, un panákumi ká nav, tá nav. Vai vinsh, nabaga grauzéjs, algu arí sanjem? Kádreiz ar ceríbám raudzíjos uz Latvijas VALSTS sievieshu izlases komandu un, un, ... Tik bagátai valstij ká LV, ir jápártrauc subsidét tos sporta veidus, tás VALSTS izlases, kuros tíri mentalitátes délj mums nekad nebús panákumu. Un shí dámu komanda, handbola izlases, visádi biatloni, lakrosi, florboli utt. Nu paliekam pie vieglatlétiem un svarcélájiem vasará, pa reni shljúcoshie ziemá + vírieshu hokejs, futbols, volejbols un visu dzimumu basketbols sporta spélés. Laikam neko neaizmirsu no atbalstámajiem. Páréjie lai starté pa sonsoru naudu lídz ir jásák braukt uz PASAULES vai OLIMPISKAJÁM spélém. Tad valsts var nopirkt biletes un viesnícas un samaksát prémijas par izcínítajám vietám. Tá tiks ietaupíti valsts lídzeklji, kurus varés izmantot jauno gimenju atbalstam, lai vinjas varétu vairot jaunos LV sportistus.
Tad ko tad Tu futbolu tur piemeti? Ja arī noteiktu prioritātes, tad tās ir jāizvērtē, nevis katrs nosauktu savus iecienītos sporta veidus utt., un tie tad būtu prioritārie.