Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

"Nordea" kļūst par oficiālo Latvijas hokeja izlases banku

Andrejs Siliņš

"Nordea" kļūst par oficiālo Latvijas hokeja izlases banku
Latvijas hokeja izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Nordea" banka uz diviem gadiem noslēgusi sadarbības līgumu ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF), tādējādi kļūstot par Latvijas hokeja izlases oficiālo banku.

"Nordea" bankas vadītājs Latvijā, Lielo uzņēmumu departamenta vadītājs Jānis Buks: "Katru pavasari ar lielu interesi un aizrautību sekoju mūsu hokejistu rezultātiem un zinu, ka to dara arī mūsu klienti un darbinieki, tādēļ ar divtik lielu gandarījumu vērtēju "Nordea" un Latvijas Hokeja federācijas sadarbību. Arī dažādi pētījumi pierāda, ka sabiedrībai hokejs interesē. Piemēram, digitālās televīzijas "Viasat" nesen veiktajā aptaujā 73 procenti līdzjutēju atzinuši, ka labprāt skatītos Latvijas hokeja izlases translācijas ārpus mājas. Ceru, ka mūsu finansiālais atbalsts palīdzēs mūsu hokejistu komandai sasniegt vēl labākus rezultātus."

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans: "Mēs esam lepni, ka "Nordea" ir kļuvusi par Latvijas hokeja izlases oficiālo banku. "Nordea" ir lielākā banka Ziemeļeiropas un Baltijas valstu reģionā. Tāpēc esam īpaši gandarīti, ka tieši "Nordea" – banka, kas orientēta uz rezultātu – kļūs par Latvijas valstsvienības oficiālo banku. Esmu drošs, ka sadarbība būs veiksmīga, jo mūs vieno gan lieli dzīves plāni, gan vēlme būt labākajiem."

Pateicoties noslēgtajam sadarbības līgumam, šogad "Nordea" klientiem ir iespēja tikt pie biļetēm uz pavasara lielāko notikumu hokejā. Līdz 13. aprīlim ikvienam, kurš "Nordea" bankā ieguldīs vismaz 500 eiro depozītā vai investīciju fondos ar minimālo termiņu uz 12 mēnešiem, būs iespēja laimēt biļetes uz šī gada pasaules čempionātu hokejā, kas norisināsies Somijā un Zviedrijā.

Pilni akcijas noteikumi mājas lapā: nordea.lv

Informāciju sagatavoja
Māris Gorbunovs
Preses sekretārs
Latvijas Hokeja federācija

  -4 [+] [-]

, 2012-03-29 13:31, pirms 12 gadiem
īsti neuzticos nordea

  -3 [+] [-]

, 2012-03-29 13:36, pirms 12 gadiem
reiinis3 rakstīja: īsti neuzticos nordea
pamatojums?

  -4 [+] [-]

, 2012-03-29 13:47, pirms 12 gadiem
Yes! Izlasei pirmā banka, sausā nebūsim!!! Ja vēl izdosies apdrošināt Spruktu un Cipuli, tad vispār vairs nav, no kā baidīties.

  -3 [+] [-]

, 2012-03-29 14:11, pirms 12 gadiem
taa taa man liekas ka nordea bakas klientiem tagad taka pienaktos kadas atlaidites uz hokeja spelem

     [+] [-]

, 2012-03-29 15:07, pirms 12 gadiem
ChristianDK rakstīja: taa taa man liekas ka nordea bakas klientiem tagad taka pienaktos kadas atlaidites uz hokeja spelem
Ir jau arī (teorētiski) iespēja skatīties hokeja čempionātu bez maksas klātienē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-29 15:49, pirms 12 gadiem
Arī dažādi pētījumi pierāda, ka sabiedrībai hokejs interesē. Piemēram, digitālās televīzijas "Viasat" nesen veiktajā aptaujā 73 procenti līdzjutēju atzinuši, ka labprāt skatītos Latvijas hokeja izlases translācijas ārpus mājas.
Manam aprobežotajam prātam šī loģikas pērle ir par sarežģītu.

     [+] [-]

, 2012-03-29 20:55, pirms 12 gadiem
opā jāmaina swedbanka uz nordea
kur hokejs tur arī vienīgais latvijas piķis