Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

R.Lipsbergs: "Nopelnījām pārāk daudz noraidījumu"

Agris Suveizda

R.Lipsbergs: "Nopelnījām pārāk daudz noraidījumu"
Roberts Lipsbergs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien sākās pasaules U-20 čempionāts hokejā. Latvijas izlase turnīra atklāšanas spēlē ar 1:5 atzina Somijas pārākumu. Roberts Lipsbergs uzskata, ka zaudējums tika piedzīvots daudzo noraidījumu dēļ. Tikmēr Somijas izlases galvenais treneris nebija apmierināts ar savas komandas sniegumu.

"Mums nesanāca spēle uzbrukumā, trešajā trešdaļā spējām labi nospēlēt aizsardzībā. Ceru, ka nākamā spēle būs daudz labāka, jo jau esam sajutuši spēles tempu," teica Teodors Bļugers, kurš piedalījās arī šogad notikušajā pasaules U-18 čempionātā. Toreiz Latvija sāka ar zaudējumu Krievijai, bet tad uzvarēja divas no nākamajām trim spēlēm "Gribētos, lai sanāktu tāpat, bet, lai to izdarītu, ir daudz jāstrādā. Tagad pētīsim kļūdas, un ceru, ka nospēlēsim labāk."

"Domāju, ka nospēlējām diezgan neslikti, bet nopelnījām pārāk daudz noraidījumu, un tādēļ zaudējām spēli. Rīt mums ir svarīgākā spēle šajā pasaules čempionātā. Jādarbojas tāpat, kā šodien, tikai nevajag pelnīt noraidījumus. Tad mums būs iespēja uzvarēt pretinieku," sacīja Roberts Lipsbergs.

Somijas izlases galvenais treneris Harri Rindels uzskata, ka komanda nenospēlēja tā, kā tai vajadzētu: "Pirmā spēle, esmu apmierināts ar komandu, bet nenospēlējām labi. No otras puses, Latvija ļoti stingri spēlē aizsardzībā un tai nav tik viegli iemest vārtus. Nepieciešams vairāk koncentrēties spēlei. Šodien nebija tā spēle, kuru gribētu spēlēt."

Līdzīgi domāja Somijas valstsvienības uzbrucējs Teuvo Tereveinens. "Pirmā spēle mūsu komandai sanāca ļoti smaga. Nespēlējām labākajā veidā, pārāk daudz pelnījām noraidījumus. Mums ir laba komanda, un mums ir nepieciešams pielikt."

Latvija Krievijas pilsētā Ufā notiekošajā turnīrā nākamo spēli aizvadīs jau rīt, kad ļoti svarīgā mačā tiksies ar Šveices vienaudžiem. Somijai nākamā spēle pret Čehiju paredzēta parīt. Vēl šajā grupā spēlē arī Zviedrijas izlase.
Izmantotie resursi:

Р-Спорт. Все главные новости спорта
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +7 [+] [-]

, 2012-12-26 15:54, pirms 12 gadiem
Pa vārtiem biežāk jāmet džeki!!! Par Latviju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-26 15:55, pirms 12 gadiem
Nekas... Uz neko īpašu jau arī pret Somiem varēja necerēt... Jācīnās tālāk un jādomā par nākošajām spēlēm.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-26 16:08, pirms 12 gadiem
''Trešajā trešdaļā spējām labi nospēlēt aizsardzībā.''

Optimists
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-26 16:34, pirms 12 gadiem
Turam ikskus..rit pret sveiciesiem,kaut nesmuku,bet uzvaru..

  +5 [+] [-]

, 2012-12-26 16:41, pirms 12 gadiem
10 gadus atapkalj, Somiem zaudeetu ar 15-0, domaaju, kad beidzamos gados tieshaam ir daudz, kas pozitiivs junioru hokejaa. Ja nociniisimies liidziigi ar Sveici, tad buus OK.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-26 19:10, pirms 12 gadiem
Neslikti??? Paņem apsēdies un noskaties spēles ierakstu. Izskatījās, ka pirms spēles bija pateikts: zaudēt, bet pēc iespējas mazāku rezultātu!!!! Uguntiņas un azarta nebija, bet zinu, ka Latvija spēlē daudz labāk, tāpēc beidziet laist luņus un sāciet spēlēt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-26 23:15, pirms 12 gadiem
KarstgalvisLaur4a rakstīja: Paga U-18 chempionáts ir jau bijis,vai janvárí bús?Apgaismojiet mani káds!
Aprīlī, Sočos
Sk: STATISTICS