Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Milzīgs prieks par puišiem, pelnīta uzvara"

Rolands Eliņš

Sorokins: "Milzīgs prieks par puišiem, pelnīta uzvara"
Foto: IMAGO/Nordphoto/Scanpix

Latvijas U18 hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins pēc negaidītās uzvaras pār Zviedrijas izlasi pasaules čempionāta pirmajā mačā dalījās ar medijiem emocijās par paveikto.

"Milzīgs prieks par puišiem, ļoti labi nospēlējām praktiski visos spēles elementos," sacīja Oļegs Sorokins. "Tika izpildīts spēles uzdevums, un tajā pašā laikā arī puiši patiešām parādīja raksturu un pašatdevi."

"Es uzskatu, ka patiešām pelnīti izcīnīta uzvara," turpināja U18 izlases treneris. "Cik zinu, šī ir U18 izlases pirmā uzvara pār Zviedriju. Kā teica Herberts Vasiļjevs, mēs abi kopā esam bijuši klāt abās vienīgajās uzvarās pār zviedriem."

Sorokins atsaucās uz 2009. gada spēli pasaules čempionātā, kad Latvijas pieaugušo izlase pēcspēles metienos pieveica Zviedriju ar 3:2, un toreiz Latvijas izlases rindās kā spēlētāji bija pašreizējie U18 izlases treneri Sorokins un Vasiļjevs.

"Liels prieks, pelnīta uzvara," noslēdza Sorokins, kura vadītajai izlasei nākamā spēle gaidāma jau rītdien, kad pretim stāsies Somija.

Turnīra formāts gan paredz, ka no apakšgrupas izkļūs visas četras komandas, attiecīgi Latvija ceturtdaļfinālam būtu kvalificējusies jebkādu rezultātu gadījumā, taču vieta apakšgrupā noteiks izslēgšanas spēļu pretinieci.

     [+] [-]

, 2022-04-24 09:43, pirms 2 gadiem
Sorokins: "Milzīgs prieks par puišiem, pelnīta uzvara"
Nu, ja: "Mūsējie ir malači, bet pretinieki kabači!"

     [+] [-]

, 2022-04-24 15:45, pirms 2 gadiem
"Kā teica Herberts Vasiļjevs, mēs abi kopā esam bijuši klāt abās vienīgajās uzvarās pār zviedriem."
Citi būtu lielījušies, mēs tikai pasakam
Nē, patisībā patiešām malači! Kaut ko tādu es nespēju iedomāties pirms mača.

     [+] [-]

, 2022-04-24 15:47, pirms 2 gadiem
Šodienas spēli kaut kur rāda?

     [+] [-]

, 2022-04-24 16:04, pirms 2 gadiem
Jakubs Šindels tiesā, tas mums nekad nav par labu vai objektīvi tiesājis