Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Indrašis: ''Pietika ar mazu dzirkstelīti, lai izceltos kautiņš''

Indrašis: ''Pietika ar mazu dzirkstelīti, lai izceltos kautiņš''
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64.

Pēc piektdienas pārbaudes spēles hokejā, kurā Latvijas hokeja izlase Arēnā Rīga ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Baltkrievijas izlasi, savu komentāru par aizvadīto spēli sniedza Miks Indrašis.

Jau ziņojām, ka Latvijas hokeja izlase piektdien dramatisku notikumu piepildītā cīņā uzveica Baltkrievijas izlasi. Atgādināsim, ka spēles izskaņā izcēlās kautiņš, kurā piedalījās arī abu komandu vārtsargi, tāpēc laukumā vēlāk bija jādodas tribīnēs sēdošajam Jānim Kalniņam, kurš vēlāk palīdzēja mūsu izlasei pēcspēles metienu sērijā uzvarēt Baltkrieviju.

''Lielā mērā spēle bija līdzīga iepriekšējai spēlei. Atkal bija problēmas ar metienu realizāciju. Varbūt šoreiz sev vairāk noticējām, un tas palīdzēja uzvarēt. Tāpat centāmies spēlēt vēl agresīvāk, kā to prasīja treneris,'' iesāk Miks Indrašis.

Jautāts par minēto incidentu, Miks atzina, ka spēle bija saspringta. ''Spēles laikā bija jūtams sasprindzinājums. Abas komandas bija uzvilktas un gribēja uzvarēt. Bija pilnīgi pietiekami ar mazu dzirkstelīti, lai izceltos šis kautiņš. Pēc tam, kad spēlē ienāca Jānis Kalniņš, viņš mūs pāris reizes izglāba.''

Indrašim bija iespēja beigās gūt vārtus, kas ļautu svinēt uzvaru ātrāk, taču šoreiz uzbrucēja elegantais metiens bija neprecīzs. ''Nedomāju, ka es pārcentos. Moments bija lielisks, tāpēc vajadzēja vienkārši iemest. Visticamāk, tajā epizodē pievīla ātrums, kuru biju uzņēmis, lai aizbēgtu no pretinieka, tāpēc arī neizdevās ripu raidīt tur, kur gribējās. Taču galvenais, ka beigās komanda uzvarēja,'' nobeidz Indrašis.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-16 23:15, pirms 8 gadiem
Īstais spēlētājs, kam par šo spēli vajadzētu izteikties. Un ne jau tāpēc, ka nepiedalījās kautiņā, kā dažiem iepriekš labpatikās izteikties. Es vairāk uzsvērtu tieši "nedarbību" laukumā, ko cik var saprast no nedaudzajiem komentāriem, pārmet arī treneri. Un ne tikai šajā spēlē, bet arī iepriekš. Par konkrēto izgājienu - "pižonstvo" - nav "zvaigžņu spēle", kurā izrādīties, bet spēle, kurā līdzjutēji sagaida vārtus, lai MŪSU komanda uzvarētu. Absolūta iespēja gūt uzvaras vārtus, bet ... . Ne tā kā Daugaviņš, kas pēcspēles metienos neākstījās, bet iemeta, nodrošinot nepieciešamo uzvaru.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-16 23:31, pirms 8 gadiem
Indrašis visu savu potenciālu ir nospēlējis un nodzēris Olympic Casino.Dinamo Rīga ir viņa griesti un par NHL,ar tādu vieglprātīgu attieksmi laukumā,var aizmirst.

     [+] [-]

, 2016-04-16 23:33, pirms 8 gadiem
GJGZ rakstīja: Īstais spēlētājs, kam par šo spēli vajadzētu izteikties. Un ne jau tāpēc, ka nepiedalījās kautiņā, kā dažiem iepriekš labpatikās izteikties. Es vairāk uzsvērtu tieši "nedarbību" laukumā, ko cik var saprast no nedaudzajiem komentāriem, pārmet arī treneri. Un ne tikai šajā spēlē, bet arī iepriekš. Par konkrēto izgājienu - "pižonstvo" - nav "zvaigžņu spēle", kurā izrādīties, bet spēle, kurā līdzjutēji sagaida vārtus, lai MŪSU komanda uzvarētu. Absolūta iespēja gūt uzvaras vārtus, bet ... . Ne tā kā Daugaviņš, kas pēcspēles metienos neākstījās, bet iemeta, nodrošinot nepieciešamo uzvaru.
Tas ir jau sen skaidri zināms, ka Miks spēlē arī uz publiku, mums jau tas patīk, tikai reizēm varbūt pārcenšas un nesanāk tas labākais rezultāts beigās. Konkrēti par vakardienas epizodi, es uzskatu, ka viņš pareizi darīja, jo viņam meistarība uz tādām lietā pietiek un vārstargu pretkustībā viņš noķēra, tikai netrāpija tukšos vārtos un, tas jau atkal ir cits stāsts.

     [+] [-]

, 2016-04-17 01:56, pirms 8 gadiem
Nenosodu vina gajienu. Butu aizmetis garam ar standarta metienu, neviens pat neatceretos.