Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

ASV U-20 izlases treneris: "5:1 pret Kanādu – tas ir neticami"

Jānis Pārums

ASV U-20 izlases treneris: "5:1 pret Kanādu – tas ir neticami"
Fils Hauslijs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc ASV U-20 hokeja izlases uzvaras pasaules čempionāta pusfināla spēlē pār Kanādu (5:1) komentārus sniedza ASV galvenais treneris Fils Hauslijs, kā arī abu komandu spēlētāji.

"Lepojos ar saviem puišiem. Mēs lieliski slidojām, daudz metām pa vārtiem un centāmies nenoraidīties. 5:1 pret Kanādu – tas ir kaut kas neticams. Ko gaidām finālā? Ko Dievs atsūtīs! Ar Zviedriju tikāmies pārbaudes spēlē pirms čempionāta un uzvarējām pēcspēles metienu sērijā. . Krieviem zaudējām apakšgrupā. Man nebūtu iebildumu revanšēties," sacīja Fils Hauslijs.

ASV izlases vārtsargs Džons Gibsons, kurš atvairīja 33 no 34 pretiniekiem metieniem, pēc mača atzina: "Aizsardzībā komanda spēlēja patiešām labi, kas manu darbu padarīja krietni vieglāku. Ja tā nebūtu bijis, mēs, iespējams, nebūtu finālā."

"Sajūtas ir satriecošas," uzsvēra divu vārtu autors, komandas kapteinis Džeiks Makkeibs. "Es tā lepojos ar savu komandu. Šī bija mūsu komandas labākā spēle turnīrā. Mēs spēlējām tieši tā kā vajadzēja. "

Zaudētāju komandas kapteinis Raiens Nūdžents Hopkinss: "Mums jāatgriežas mājup ar medaļām. Tās nebūs medaļas, uz kurām mēs bijām cerējuši, taču mums tas ir jāpaveic savas valsts vārdā."

Izmantotie resursi:
2013 WM20 - International Ice Hockey Federation...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-03 15:44, pirms 12 gadiem
Nav jau tā ka ASV ir kaut kādi vārgie, paskatieties kas tur spēlē, statistiku viņu līgās un drafta kārtas numurus. Finālā pret zviedriem viņiem nav sliktas izredzes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-03 23:31, pirms 12 gadiem
Atceros, ka šis leģendārais aizsargs katru gadu rāvās uz PČ palīdzēt izlasei. Tagad treneris.