Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Zabis gūst divus vārtus pret "Liepāju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zabis gūst divus vārtus pret "Liepāju"
Bruno Zabis
Goto: Ģirts Gertsons

Pēc 11 dienām startēs Latvijas Virslīgas čempionāts hokejā, un šodien pārbaudes spēli aizvadīja abas pērnās finālistes - Ogres "Kurbads" un "Liepāja". Uzvaru ar 6:4 izcīnīja laukuma saimnieki, divreiz izceļoties jaunpienācējam Bruno Zabim.

Ogres "Kurbads" stabilu pamatu uzvarai ielika jau pirmajā trešdaļā, gūstot trīs vārtus pēc kārtas. Kopumā tika svinēts panākums ar 6:4. Divas ripas iemeta Bruno Zabis, pa reizei izcēlās Aleksandrs Macijevskis, Juris Štāls, Dāvis Straupe un Toms Hartmanis. "Liepājas" rindās ar rezultatīviem metieniem atzīmējās Māris Miezis, Egils Kalns, Martins Lavrovs un Leonards Rimjāns.

Komandas tikās pagājušās sezonas finālā, kurā virsroku ar 4-3 guva "Liepāja". Izšķirošajā mačā sāncenši atspēlējās no 0:3, izglābjoties pēdējā minūtē, tomēr pagarinājumā punktu pielika kurzemnieku kapteinis Zabis, kurš šovasar mainījis komandu. Ogres "Kurbadu" papildinājuši vēl vairāku komandu līderi - Edgars Lipsbergs no "Mogo" un Sandis Zolmanis no "Zemgales/LLU".

Latvijas Virslīgas jaunā sezona sāksies 6. septembrī Rīgā, bet nākamajā dienā vēlreiz tiksies "Liepāja" un "Kurbads". Maču tiešraidē piedāvās portāls Sportacentrs.com.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 20:55, pirms 8 gadiem
Zemgalei toties 2 leģi uz pārbaudi. Slovāks un Kanādietis

  +1 [+] [-]

, 2016-08-26 21:41, pirms 8 gadiem
Kurbads pārliecinošs! Sudrabs garantēts, es saku!