Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Aigars Cipruss: "Miķelis Rēdlihs ir līderis gan laukumā, gan ģērbtuvēs"

Aigars Cipruss: "Miķelis Rēdlihs ir līderis gan laukumā, gan ģērbtuvēs"
“Olimp/Venta 2002” galvenais treneris Aigars Cipruss. Foto: hkr.lv

Viena no šī gada "Optibet" Hokeja līgas (OHL) galvenajām čempiontitula pretendentēm "Olimp/Venta 2002" ir teju pilnībā gatava izslēgšanas turnīram, tikai atsevišķiem spēlētājiem vēl jāpagūst sadziedēt mikrotraumas, Sportacentrs.com portālam pastāstīja komandas galvenais treneris Aigars Cipruss.

Nākamnedēļ "Olimp/Venta 2002" sāks OHL "play-off", kur pusfinālā līdz četrām uzvarām cīnīsies pret Normunda Sējēja vadīto "Liepāja". Otrā pusfinālā spēkiem mērosies regulārā čempionāta uzvarētāji "Zemgale/LLU" un "Mogo/LSPA". Pusfinālus tiešraidē pārraidīs Sportacentrs.com TV.

Cipruss sacīja, ka šobrīd "Olimp/Venta 2002" hokejisti ir labā omā, jo regulārais turnīrs tika noslēgts ar divām uzvarām pēc kārtas, kas devis labu ceļamaizi pusfināla sērijai. Kopumā komanda "play-off" esot gatava.

"Neesam gan perfekti gatavi. Līdz "play-off" sākumam atsevišķiem spēlētājiem jāsadziedē mikrotraumas. Gribam būt maksimāli gatavi ar visiem spēlētājiem sastāvā. Mēs uz to ceram. Mikrotraumu ārstē Aleksejs Širokovs, bet pēc slimības jāatgriežas Paulam Svaram. Liela cerība, ka uz "play-off" mačiem būs gatavs Gatis Sprukts, kurš vienā no pēdējām spēlēm dabūja vieglu smadzeņu satricinājumu. Viņš nav iesaistījies kopējā treniņprocesā, bet ir sācis slidot," atklāja Cipruss.

Jau vairākas kārtas pirms regulārās sezonas beigām bija skaidrs, ka "Zemgale/LLU" kopvērtējumā ieņems pirmo vietu, bet "Olimp/Venta 2002" būs otrie. Noslēgumā izšķīrās tikai trešās un ceturtās vietas liktenis jeb pusfinālu sapārojums. Cipruss uzsvēra, ka pretinieki šķiroti netika, un viņam nebūtu pretenziju spēlēt arī pret "Mogo/LSPA", kas kopvērtējumā bija ceturtie.

"Nedomājām, kuru pretinieku labāk iegūt [pusfinālā]. Mūsu mērķis vispirms jau bija kļūt par regulārā čempionāta uzvarētājiem. Spēles ar "Zemgale/LLU" parādīja, ka viņi mūs apspēlē. Viņi pelnīti kļuva par regulārā čempionāta uzvarētājiem. Visas četras komandas ir viena otru cienīgas. Mūs noteikti gaida ļoti aizraujošas "play-off" spēles," pauda Cipruss. ""Liepāja" ir pajauna komanda. Tai ir meistarīgi spēlētāji, cenšas izpildīt trenera norādījumus. Neatlaidīga komanda. Būs interesanta sērija."

Sezonas laikā "Olimp/Venta 2002" sastāvā uzspēlēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) rūdījumu guvušais Gints Meija, taču viņš pārcēlās uz Austriju. Tāpat komanda zaudēja citu uzbrucēju Nikolaju Jeļisejevu, kurš pārcēlās uz Rīgas "Dinamo", bet OHL atgriezties nedrīkstēja. Toties "Olimp/Venta 2002" liels palīgs izslēgšanas turnīrā būs pieredzējušais Miķelis Rēdlihs.

"Esam ļoti priecīgi, ka spējām vienoties ar Miķeli. Protams, viņš būs viens no līderiem – par Miķeļa pieredzi un meistarību nav šaubu, viņš ir līderis laukumā un ģērbtuvēs. Mums pieredzējušu spēlētāju nav maz, izslēgšanas turnīrā ģērbtuve spēlē ļoti lielu lomu. Būt kopā ar pieredzējušiem spēlētājiem – tas dod pareizo noskaņojumu un motivāciju," norādīja Cipruss. "Čempiontituls viennozīmīgi ir mūsu mērķis. Tam mēs gatavojamies un darīsim visu, lai šo mērķi sasniegtu."

Plašāku sarunu ar Ciprusu skaties šovakar 21:30 Sportacentrs.com TV raidījumā "Sports tuvplānā". Tur ar ekspertiem vairāk apspriedīsim OHL izslēgšanas turnīra tuvošanos un komandu izredzes.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-19 17:51, pirms 3 gadiem
Miķelīti gan jau ar uzsauc

  +2 [+] [-]

, 2021-03-19 18:09, pirms 3 gadiem
Prieks dzirdēt, ka ir tāds jauns, perspektīvs hokejists. Cerams, ka kādreiz arī lielajā izlasē ieraudzīsim.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-19 18:37, pirms 3 gadiem
Žēl, ka Jeļisejevs nevar spēlet pie Olimp.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-19 18:51, pirms 3 gadiem
Dzirdēju, ka Irbe plāno atgriezties Olimp sastāvā. Esot nācis tāds piedāvājums no kā nav spējis atteikties. Iespējams, ka vēl tēmēšot uz NHL.

     [+] [-]

, 2021-03-19 19:22, pirms 3 gadiem
Kāds zin kas ar zemgales pirmo uzbrucēju 3nieku. Kadu laiku nespēlēja. Traumas visiem vai kas cits pie vainas

  -2 [+] [-]

, 2021-03-19 19:26, pirms 3 gadiem
Saprotams, ka vecums bet RW labas uzbrucēju izlasei, nav lielos daudzumos tāpēc, ļoti priecātos, kaut vēlvienu čempi redzēt Miķeli darbībā!

  +2 [+] [-]

, 2021-03-19 19:30, pirms 3 gadiem
markkomartins , 19:22, pirms 6 minūtēm
Kāds zin kas ar zemgales pirmo uzbrucēju 3nieku. Kadu laiku nespēlēja. Traumas visiem vai kas cits pie vainas

Vajag pasekot cītīgāk līdzi arī citiem rakstiem par OHL. Sen jau viss ir pāris reizes rakstīts par to.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-19 19:47, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: Kāds zin kas ar zemgales pirmo uzbrucēju 3nieku. Kadu laiku nespēlēja. Traumas visiem vai kas cits pie vainas
Šie esot pieprasījuši algas pielikumu,kamēr piķis nebūšot kontā,laukumā neiešot.

     [+] [-]

, 2021-03-19 19:57, pirms 3 gadiem
C vitamīns rakstīja: Šie esot pieprasījuši algas pielikumu,kamēr piķis nebūšot kontā,laukumā neiešot.

     [+] [-]

, 2021-03-20 12:50, pirms 3 gadiem
https://www.finalwhistle.org

https://www.finalwhistle.org
Jauna futbolmenedžera spēle! Rit tikai 7 sezona. Neviens nav nekur tāli ticis!
Un ziniet kas ir pats labākais? Leģendārais hattrick izstrādātājs sadarbojoties ar Serbu censoņām ir radijis patiešām modernu un interesantu projektu!

Latvijā pašlaik tikai 4(!!!) Komandas. Tādēļ savas vietējās līgas nav, un nelaimīgie 4 spēlē globālajā grupā!
Mums vajag savu līgu! Tādēļ tieši tu vari palīdzēt!

Lielākā atšķirība no citām menedzer spēlēm - pat ar tik tikko izveidotu klubu - tu vari būt konkurēt spējīga un cīnītirs par medaļām!
Pievienojoties - nebūsi peramo zēnu statusā!


https://www.finalwhistle.org

https://www.finalwhistle.org