Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: “Olimp” viesos 56 soda minūšu cīņā pieveic “Mogo”

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
"Olimp"/"Venta 2002" trešdien izbraukumā 56 soda minūšu mačā izcīnīja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) pamatturnīra spēlē, pārspējot "Mogo"/LSPA ar 3:1. Kirils Galoha, Emīls Ezītis, kurš šajā spēlē sakrāja divus (1+1) rezultativitātes punktus, un Edijs Brahmanis katrā no periodiem guva pa vieniem vārtiem "Olimp"/"Venta 2002" labā, panākot rezultātu 3:0. Vienus vārtus nepilnas divas minūtes pēc trešo vārtu zaudējuma mājinieku labā iemeta Daniels Mūrnieks. Jāatzīmē, ka pēc otrās trešdaļas beigām uzplaiksnīja asumi un sākās pamatīgs kautiņš, kā rezultātā divas minūtes par rupjību saņēma mājinieks Elviss Želubovskis, kuram tas bija jau otrais noraidījums mačā, bet pa 2+10 minūtēm nopelnīja Galoha un mājinieks Edgars Ozoliņš.
Vērtējums: -1

     [+] [-]

, 2021-03-18 08:22, pirms 3 gadiem
"un Edijs Brahmanis katrā no periodiem guva pa vieniem vārtiem "Olimp"/"Venta 2002" labā, panākot rezultātu 3:0. "

Vai tiešām autor? Cik var b*in ļaut šitiem muda*iem rakstīt un kko publicēt? Tik nekvalitatīvi darīt savu darbu... Bl*n pat sētnieki savu darbu dara labāk un kvalitatīvāk.
Tas nav uzbrauciens tikai šī raksta autoram, bet gandrīz visiem, jo reti kuras te ir spējīgs ko saturīgu, precīzu un kvalitatīvu uzrakstīt. Īpaš "respekts" Celmiņam kurš ir vienkārši durnis.

     [+] [-]

, 2021-03-18 08:24, pirms 3 gadiem
Brahmanis guva vārtus katrā periodā, vēl vārtus guva Ezītis un Galoha, bet rezultātā Olimp iemeta tikai trīs maģija