Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Par februāra labāko OHL atzīts "Mogo" vārtsargs Ančs

Rolands Eliņš

Par februāra labāko OHL atzīts "Mogo" vārtsargs Ančs
Henrijs Ančs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas Hokeja federācija pavēstījusi, ka par februāra labāko spēlētāju "Optibet" hokeja līgā atzīts Henrijs Ančs.

"Henrijs Ančs "HK Mogo/LSPA" vārtos pagājušajā mēnesī uzrādīja izcilu statistiku, piecās aizvadītajās spēlēs atvairot 96,55 % metienu un vidēji spēlē ielaižot 1,08 vārtus. Ar Henriju vārtos februārī "HK Mogo/LSPA" komandai izdevās izcīnīt divas uzvaras, vienā no tām atstājot vārtus neskartus un aizvadot "sauso" spēli, kā arī tikai vienā februāra spēlē Ančs savos vārtos ielaida vairāk par vienu ripu. Henrijs Ančs šobrīd ir starp līderiem arī visa čempionāta vārtsargu statistikā," norādīts līgas paziņojumā.

Anča pārstāvētā komanda līgas kopvērtējumā ieņem ceturto vietu, taču jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs. Ančs šosezon piedalījies 23 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 1.83 vārtus un atvairījis 93.0% pretinieku metienu.

Ančs "Mogo" komandu pārsvar jau vairākas sezonas pēc kārtas un spēlē tajā kopš 2014. gada. Ančs ir trīskārtējs Latvijas čempions, vienreiz to paveicot ar "Prizmu", kad tika pie MVP balvas. Ančam šī ir karjeras otrā balva kā Latvijas līgas mēneša spēlētājam.

"Mogo/LSPA" nākamā spēle paredzēta sestdien pret "Dinaburgu".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/optibethokejaliga/posts/1198737980584738?__cft__0=AZWzNI_nGBlYyrVFddKwMrZ6_YqS0W_leoxDQExHnZqX8r_droheLTN2lWnl8pLZUh6GaXX_6bkDiC-1mPIfS_yonhcrt1NSXCYHdb0TMEnYymj9PTIt06-FURUvesVZ2DeznRx_hoEkbRLWO0FBBBNo&__tn__=%2CO%2CP-R