Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Dāņu uzbrucējs: "Ļebedevs vēlējās, lai palieku Liepājā"

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Dāņu uzbrucējs: "Ļebedevs vēlējās, lai palieku Liepājā"
HK Liepāja
Foto: Ģirts Gertsons

Uz Latvijas čempiones "HK Liepāja" pirmssezonas treniņnometni šovasar bija ieradušies divi ārvalstu spēlētāji - slovāks Martins Klempa un dānis Tajs Ālings, abiem gan pārbaudes laiku komandā neizturot. 17 gadus vecais Ālings Dānijas medijiem dalījies ar pārbaudes laikā gūtajiem iespaidiem.

"Man neizdevās iekļūt pirmajos četros maiņu virknējumos. Treneris un komandas menedžeris diskutēja par to, vai vēlas mani redzēt komandā vai ne. Galvenais treneris (Igors Ļebedevs) vēlējās, lai palieku, bet acīmredzot menedžera (Toma Strausa) redzējums bija citāds," atzina 17 gadus vecais uzbrucējs.

Kopumā Liepājā pavadīto laiku Ālings uztver kā lielisku pieredzi, kas uzbrucējam palīdzēs veidot viņa profesionālu karjeru. Ālings pēc neveiksmīgā pārbaudes laika atgriezies Dānijā, kur turpinās mācības un spēlēs Frederikshavnas otrajā komandā Dānijas 1. līgā.

Tikmēr kļuvis zināms, ka "HK Liepāja" treniņnometnei šodien pievienosies vēl divi pašmāju hokejisti - aizsargs Imants Ļeščovs un uzbrucējs Leonards Rimjāns.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-03 13:03, pirms 8 gadiem
Es protams nenosodu un šis ir off topic,bet kāda ir jēga "profesionāli" spēlēt hokeju,ja pat nevar iekļūt tādās komandās kā Liepāja vai jebkurā komandā kuras līgā ir zems līmenis(šeit gan es vairāk domāju,par tādiem,kam 20 vai pāri,jo 17 gados jau vel augt un augt). Vecāki inventārā un treniņos krietni lielāku naudu ielikuši nekā šeit spētu atpelnīt.

     [+] [-]

, 2016-08-03 13:18, pirms 8 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Es protams nenosodu un šis ir off topic,bet kāda ir jēga "profesionāli" spēlēt hokeju,ja pat nevar iekļūt tādās komandās kā Liepāja vai jebkurā komandā kuras līgā ir zems līmenis(šeit gan es vairāk domāju,par tādiem,kam 20 vai pāri,jo 17 gados jau vel augt un augt). Vecāki inventārā un treniņos krietni lielāku naudu ielikuši nekā šeit spētu atpelnīt.
Daanijas 2.liigaa liimenis ir zem katras kritikas. Pusi komandu vareetu paarspeet puikas no vieteejaa diikja. Esmu redzeejis ap 50 speelee, jo paaris draugi speelee prieka peec.

Aizsargam no zilaas shkjiiliens taads, ka ripa knapi liidz vaartiem aizsliid. Speeles izpratne nekaada, fiziski vaaji un treninjos slinko.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-03 13:37, pirms 8 gadiem
Un kads līmenis tad Latvijas 2 līgā?!

Tradicionali mēs domājām, ka esam galvas tiesu pāraki hokeja par Dāņiem, bet vai Latvija ir spēcīgāka 2 līga - stipri šaubos!

     [+] [-]

, 2016-08-03 14:02, pirms 8 gadiem
Vispār neredzu jēgu no 2.3.4 utt līgām. Tā jau mums vietējais čempis ir citu valstu 3.līgas līmenī. Kamēr tīņi vel var sisties,bet pēc tam gan jādomā reāls veids kur naudu pelnīt

     [+] [-]

, 2016-08-03 14:15, pirms 8 gadiem
oxa rakstīja: Un kads līmenis tad Latvijas 2 līgā?!

Tradicionali mēs domājām, ka esam galvas tiesu pāraki hokeja par Dāņiem, bet vai Latvija ir spēcīgāka 2 līga - stipri šaubos!
Latvijas pēc spēka otrā līga saucas "1. līga".
Tajā pārsvarā spēlē jaunieši, bet gadās arī pa kādam vecākam kadram, tai skaitā arī ar U-izlašu pieredzi (piemēram, J.Rutkis Tukumā, J.Vegners Ogrē, G. Džeriņš Valmierā vai E.Apelis Daugavpilī).
Liepāja un Prizma savās 1. līgas komandās diezgan regulāri piesaka arī Virslīgas komandu spēlētājus.