Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" bez Daugaviņa piedzīvo sauso sakāvi Habarovskā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Spartak" bez Daugaviņa piedzīvo sauso sakāvi Habarovskā
Mārtiņš Karsums. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" izbraukumā ar 0:5 piekāpās Habarovskas "Amur". Mārtiņš Karsums spēlēja pirmajā maiņā, bet Kaspars Daugaviņš mačā nepiedalījās.

Mārtiņš Karsums spēlēja pirmajā virknējumā, laukumā pavadot 13:19 minūtes, kas starp "Spartak" uzbrucējiem bija tikai desmitais ilgākais laiks. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un divus spēka paņēmienus, kā arī nopelnīja komandai vairākumu. Kaspars Daugaviņš nebija pieteikts. Iepriekšējā mačā viņš aizvadīja 17 minūtes, komandai izcīnot sauso uzvaru.

Šoreiz "Spartak" piedzīvoja sauso zaudējumu ar 0:5. Laukuma saimnieki otros vārtus guva tikai 50. minūtē, bet turpmāko piecu minūšu laikā maskaviešu vārtos ielidoja vēl trīs ripas. Ar diviem punktiem izcēlās čehu brāļi Zohornas – Hinekam 1+1, bet Tomāšam 0+2. "Amur" ir Austrumu konferences priekšpēdējās vietas īpašniece, bet "Spartak" rietumos ieņem piekto pozīciju.

Agro spēli aizvadīja arī Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā zaudēja Pekinas "Kunlun Red Star". Komandas tikās arī pirms divām dienām, un arī toreiz nepietika ar 60 minūtēm, bullīšos ar 3:2 uzvarot "Avangard". Austrumu kopvērtējumā komandas šķir 12 punkti – Omska ar 46 ir otrā, bet "Kunlun" ar 34 ieņem astoto vietu.

Savukārt vēlāk sestdien Magņitogorskas "Metallurg" ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā apspēlēja Ufas "Salavat Yulaev", vienīgos vārtus iemetot 54. minūtē, kad precīzs bija Nikolajs Kuļomins. Mājiniekiem vārtos visus 27 raidījumus atvairīja Vasilijs Košečkins.

SpēleRez.
Amur - Spartak5:0
Kunlun RS - Avangard3:2 (pag.)
Metallurg Mg. - Salavat Yulaev1:0
Dinamo R. - SKA 3:5