Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "No kurienes jūs ņēmāt, ka esmu skarbs?"

Agris Suveizda

Skudra: "No kurienes jūs ņēmāt, ka esmu skarbs?"
Pēteris Skudra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra intervijā portālam R-Sport nepiekrita salīdzinājumam ar Doņeckas "Donbass" galveno treneri Andreju Nazarovu un neuzskata, ka viņš saskarsmē ar saviem spēlētājiem būtu skarbs.

"Laikam kādam slodzes patiešām bija, teiksim tā, nepierastas. Jo īpaši, ja salīdzina ar NHL - pats atceros, kāda tur ir pirmssezona," Pēteris Skudra atbildēja uz jautājumu par treniņnometnēm, kas daudziem hokejistiem, iespējams, esot bijušas smagākās dzīvē. "Bet mēs slodzes neizzīžam no pirksta. Runājamies, analizējam, pastāvīgi pārbaudām puišus. Jā, darbs ir citāds un tā apjoms ir lielāks. Bet vienalga ņemam kvalitāti, nevis kvantitāti."

Skudram tika uzdots jautājums, vai Dmitrijs Vorobjovs tika aizmainīts, jo viņam netika redzēta vieta komandā: "Ziniet, žurnālisti raksta visādas muļķības...Godīgi sakot, prese mums ir nedaudz smieklīga. Jūs pastāvīgi izvelkat frāzes un maināt domu. Konkrēti par Vorobjovu - mēs taču paši ņēmām Dmitriju un, protams, redzējām viņu komandā. Bet, kad parādījās iespēja paņemt Vaļentenko, nevarējām to neizmantot. "Torpedo" ar šo apmaiņu kļuva labāks, tas arī viss."

"Vai tas, ka esat līdzīgs "Donbass" trenerim Andrejam Nazarovam, arī ir preses izdomājums? Protams. Man šķiet, ka mani ar Nazarovu nav korekti salīdzināt. Andrejam tomēr ir solīda pieredze kā galvenajam trenerim, bet es tikai tagad sāku šo ceļu. Ar ko gan mēs esam līdzīgi?" teica Skudra, kuru ar Andrejevu salīdzina vecuma un skarbās komunikācijas ar spēlētājiem ziņā. "Es - skarbs? Es tā neteiktu. Jūs taču mani nepazīstat, no kurienes jūs to ņēmāt? Neuzvedos skarbi, vienkārši mums ir augstas treniņprocesa prasības. Man spēlēs un treniņos patīk darba disciplīna. Bet viesnīcās, restorānos, autobusā uzvedamies pilnīgi normāli un cenšamies saglabāt līdzsvaru. Mums nav nekā tāda, lai puiši baidītos uz mani skatīties."

"Jā, esmu ļoti apmierināts ar kontaktu ar spēlētājiem. Mums ir parādījies labs kolektīvs un, pats galvenais, komandas raksturs. Redzams, ka puiši sitas viens par otru, cenšas izpildīt mūsu prasības un cenšas progresēt. Tāpēc esam ļoti apmierināti," Skudra turpināja. "Kāda noteikta uzrakstīta mērķa sezonai mums nav. Ir posmu uzdevumi. Pirmais - labi sākt čempionātu, otrais - iekļūt "play-off". Un, kad tur iekļūsim, tālāk viss sāksies no gala. Būtībā nav nekādas starpības, no kuras vietas iekļūstam Gagarina kausā - galvenais ir tur būt un nebūt statistiem."

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  +3 [+] [-]

, 2013-08-27 23:00, pirms 11 gadiem
Skarbs ir viņa uzvārds... varbūt arī kreisais āķis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-27 23:37, pirms 11 gadiem
man šķiet, ka viņš par daudz vāvuļo. dari, spēlē, izpildi komandas uzdevumus un tad runā. katru nedēļu pa intervijai. paklusē, un sezonas beigās pasaki visu , ko domāji.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-28 09:23, pirms 11 gadiem
kastasir rakstīja: man šķiet, ka viņš par daudz vāvuļo. dari, spēlē, izpildi komandas uzdevumus un tad runā. katru nedēļu pa intervijai. paklusē, un sezonas beigās pasaki visu , ko domāji.
Nejau nu Peeteris tur lien uz intervijaam. Zhurnaalistiem darbu vajag, tad nu arii intervee. Sens klubs, interesi raisa jainais galvenais treneris bez praktiski nekaadas galvenaa trenera pieredzes un pietam veel pasaules otrajaa liigaa. Logjiski ka buus interese no zhurnalistu puses uzzinaat visu par sho treneri. Nevis interveet trenerus par kuriem viss jau sen uzrakstiits.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-28 17:06, pirms 11 gadiem
Daugavpils taurētājs rakstīja: Kaut kā neliekās, ka Skudra ir pareizajā vietā un amatā
piekrītu, Znaroku atveidojot tāpat tālu netiks...