Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sibir" aizsargs Mesārošs: "Gribētu atgriezties NHL, bet esmu reālists"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sibir" aizsargs Mesārošs: "Gribētu atgriezties NHL, bet esmu reālists"
Andrejs Mesārošs
Foto: hcsibir.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Novosibirskas "Sibir" un Slovākijas valstsvienības aizsargs Andrejs Mesārošs atzinis, ka labprāt atgrieztos Ziemeļamerikā, tomēr uz lietām skatās reāli.

30 gadus vecais aizsargs Andrejs Mesārošs, kurš Slovākijas izlasi pārstāvējis trīs pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs, pagājušajā sezonā pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas klubu Bufalo "Sabres", 60 regulārā čempionāta cīņās sakrājot 14 punktus un negatīvu lietderības koeficientu -13. Vasarā nesagaidījis vilinošu piedāvājumu, viņš atgriezās Eiropā, kur pēdējoreiz spēlēja 2004. gadā.

Mesārošs parakstīja vienošanos uz vienu sezonu ar Kontinentālās hokeja līgas klubu Novosibirskas "Sibir". Regulārajā turnīrā viņš savāca deviņus punktus, laukumā pavadot 19:42 minūtes, kas bija ilgākais laiks komandā. Gagarina kausā viņa kontā četri punkti deviņās cīņās, kļūstot par rezultatīvāko aizsargu, taču laiks uz ledus saruka. "Sibir" pirmajā kārtā ar 4-1 pieveica Vladivostokas "Admiral", bet otrajā kārtā ar 1-4 piekāpās Magņitogorskas "Metallurg".

"Ņemot vērā, ka mums bija jauna komanda, iekļūšana izslēgšanas spēlēs ir labs sasniegums," par sezonu teica Mesārošs, kurš piebilda, ka paspējis pierast pie -30 grādus lielā aukstuma. "Protams, Krievijā ir citāda mentalitāte nekā Ziemeļamerikā, tomēr ātri pieradu. Protams, gribētu atgriezties Nacionālajā hokeja līgā, taču esmu reālists. Paskatīsimies, kas notiks nākamajā sezonā. Brīvo aģentu tirgus atvērsies 1. jūlijā, ar aģentu pārrunāsim rīcības scenārijus."

Savukārt par došanos Kontinentālās hokeja līgas virzienā domā 29 gadus vecais kanādiešu vārtsargs Džastins Poge. "Jā, ir piedāvājumi. Paskatīsimies, kas no tā sanāks, jo vasara būs ļoti interesanta. Ceru, ka līguma summa pieaugs. Pēdējās divas sezonas esmu spēlējis labi, tāpēc gribu garantēt kaut kādu naudu. Meklēju labu iespēju nopelnīt," norādīja Zviedrijas kluba "Farjestad" vārtsargs.

Viņš 26 regulārās sezonas spēlēs tika galā ar 92,2% metienu un vidēji ielaida 2,1 ripu, bet četros izslēgšanas mačos atvairīja 93,3% metienu un vidēji ielaida 2,07 vārtus. 2006. gadā Poge kopā ar Kanādas izlasi uzvarēja pasaules čempionātā U20 vecuma grupā, tāpat viņam ir septiņu spēļu pieredze Nacionālajā hokeja līgā, pārstāvot Toronto "Maple Leafs".

Izmantotie resursi:
Home
Förstasidan | Värmlands Folkblad

  +2 [+] [-]

, 2016-03-26 14:51, pirms 9 gadiem
visi grib NHL!

  +4 [+] [-]

, 2016-03-26 15:53, pirms 9 gadiem
Kā savulaik izteicās O.Petrovs ,mēs visi zinām kāpēc esam šeit ,nevis NHL.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-26 17:32, pirms 9 gadiem
Tieši tā, nav joka lieta tikt NHL. KHL var spēlēt daudzi, NHL tikai labākie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-03-26 17:55, pirms 9 gadiem
HMB-4eva rakstīja: NHL pirmaas 2 mainas ir labaaki par vairuma Kolhoza kadru, BET parejie ir chekeri, no kuriem dala pat Kolhozaa butu Pelavas
Nu nu, NHL čekeri Daugaviņš un Karsums ir vilcēji KHL. Pelavas būtu tādi ivanāniveidīgie, citi jau nē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja