Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks pateicīgs, Belousovs vaino kalendāru

Znaroks pateicīgs, Belousovs vaino kalendāru
Znaroks beidzot apmierināts
Foto: Ingus Ozoliņš

Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles starp vietējo Balašihas "MVD'' un Magņitagorskas "Metallurg" abi treneri preses konferencē dalījās iespaidos par spēli. Atgādināsim, ka mājinieki "MVD" hokejisti Oļega Znaroka vadībā guva sensacionālu uzvaru ar rezultātu 4:2.

Viesu komandas treneris Valērijs Belousovs izteicās, ka viņa komanda esot labi iesākusi spēli, bet otrajā periodā komandas spēli esot salauzuši daudzie noraidījumi. Atbildot uz jautājumu vai komandas sniegumu ietekmēja nesenā spēle Čempionu līgā, kur smagā cīņā izbraukumā magņitka tikai ar 2:0 salauza somu Oulu "Karpat" pretestību, treneris atzina, ka deviņās dienās nācies aizvadīt 5 spēles, tāpēc esot uzkrājies nogurums. Tāpat treneris atzina, ka spēle Somijā bijusi ļoti smaga un prasījusi daudz emociju, jo Čempionu līga ir turnīrs, kur īpaši jāgatavojas katrai spēlei. Dažu viņa komandas spēlētāju sniegums šīvakara spēlē esot bijis ļoti slikts.

Oļegs Znaroks, savukārt, izteicās, ka esot pateicīgs komandai par šo uzvaru, jo visi puiši esot cīnījušies. Treneris nevēlējās nevienu izcelt uzsverot, ka viņam esot vienota komanda kā viena ģimene. Tāpat treneris bija apmierināts, ka izdevies lauzt mača gaitu un uzvarēt, atspēlējoties no 0:2. Tāpat treneris uzsvēra to, ka komanda spēlē līdzjutējiem par prieku, un priecājās par to, ka tie šīsdienas spēlē esot labi atbalstījuši spēlētājus un palīdzējuši savai komandai.

Izmantotie resursi:
hcmvd.ru: ХК МВД - Новости - Новости ХК МВД

  +1 [+] [-]

, 2008-10-25 01:36, pirms 16 gadiem
kāds "tā, ka nogurums ir uzkrājies". "tā ka (bez komata)" vietā var lietot arī "tādēļ, tāpēc, tātad" u.c.

     [+] [-]

, 2008-10-25 07:40, pirms 16 gadiem
Pēc znaroka domām, MVD šovakar bija kā cieši sažmiegta dūre!

     [+] [-]

, 2008-10-25 12:57, pirms 16 gadiem
Viemēr kāds ir neapmierināts...!