Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka miliči atdzesē metalurgus

Znaroka miliči atdzesē metalurgus
Oļegs Znaroks
Foto: Ingus Ozoliņš

Šodien Kontinetālās Hokeja līgas (KHL) čempionātā notika trīs spēles un visās trīs no tām fiksēti negaidīti rezultāti. Skaļākā sensācija šovak notika Balašihā, kur vietējais "MVD" ar Oļegu Znaroku pie stūres apturēja Magņitagorskas "Metallurg" uzvaras gājienu.

Magņitagorskas "Metallurg" Maskavas priekšpilsētā Balašihā ieradās labā garastāvoklī, jo nesen savās mājās sīvā cīņā spēja atkausēt līgas līderus Mitišču ledusskapjus jeb "Atlant" un Čempionu Hokeja līgā izbraukumā Somijā, gan ar grūtībām, bet salauzt sīksto Oulu "Karpat" pretestību. Bez šaubām, neviens negaidīja vieglu pastaigu arī Balašihā, tomēr diezin vai tika paredzēts zaudēt punktus šajā mačā.

Tomēr viss sākās viesiem pat ļoti cerīgi. 11. minūtē izcēlās Aleksandrs Selujanovs, kad pēc komandas biedru piespēlēm raidīja ripu vārtu četrstūrī. Vēl pēc 6. minūtēm uz slāvu brāļu panākumu ar vēl vieniem vārtiem atbildēja magņitkas čehu maiņa, Rolineks no Jaroslava Kudrnas un komandas galvenā spīdekļa Jana Mareka piespēlēm panāca jau 2:0 viesu labā. Tā arī noslēdzās pirmais periods.

Tomēr jau 2. periodā sākumā viesus sagaidīja auksta duša. Un kā jau pie aukstuma nepieraduši, metalurgi lūza. Visu iesāka Džeimss Polloks 25. minūtē, jau pēc minūtes Aleksejs Ugarovs izklīdzināja rezultātu- 2:2 un pēc otrā pārtraukuma jau "MVD" visas iespējas uzvarēt.

Jau trešā perioda pašā sākumā mājinieku bombardieris Oļegs Antoņenko panāca 3:2 par labu savai komandai, bet punkts spēlei tika pielikts 9 sekundes pirms tās izskaņas, kad Antoņenko nekautrējās izmantot to, ka Magņitagorska noņēma vārtsargu, gūstot savus otros vārtus spēlē.

Abās pārējās spēlēs arī tika sagaidīti pārsteigumi. Čeļabinskas "Traktor" savās mājās līdzīgā spēlē pēcspēles metienu sērijā negaidīti piekāpās viesiem no Habarovskas "Amur", bet Ņižņikamskas "Ņeftehimik" neatstāja nekādas cerības Kazaņas zvaigznēm ''AK Bars'' sastāvā. 4:1 par labu naftas ķīmiķiem.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2008-10-25 01:15, pirms 16 gadiem
Kaada nu tur dizha sensaacija, vienkaarshi nav vaaju komandu KHL un viss

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 01:22, pirms 16 gadiem
Intresanti ir tas, ka MVD visus savus vārtus, izņemot pēdējos tukšos vārtos, ir guvuši vairākumā, un ka MVD vispār pirmo reizi savā vēsturē uzvarēja Magnetogorskas Metallurgu))

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 01:47, pirms 16 gadiem
Kidd rakstīja: Kaada nu tur dizha sensaacija, vienkaarshi nav vaaju komandu KHL un viss
Jā, tas gan. Nav jau tā, kā bija Samsunglīgā, kur Elektrēni LM varēja uzvarēt tikai sapnī.
Tomēr Magņitagorsku uzvarēt ir panākums arī šādā konkurencē. Apsveicu Znaroku un Vītoliņu.

     [+] [-]

, 2008-10-25 05:35, pirms 16 gadiem
KHL vaju komandu nav, visi var vinnet un zaudet,bet mes busim vienmēr par rigas DINAMO