Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņa "Jokerit" un Skudras "Traktor" piedzīvo pamatīgus kāvienus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kalniņa "Jokerit" un Skudras "Traktor" piedzīvo pamatīgus kāvienus
Maskavas CSKA hokejisti. Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Neveiksmīgi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu turpina vārtsarga Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit", kā arī trenera Pētera Skudras Čeļabinskas "Traktor", kuri šovakar mājās piedzīvoja kapitulācijas 1:5 un 0:6 attiecīgi pret Maskavas CSKA un Kazaņas "Ak Bars".

"Jokerit" vārtos šovakar bija Kalniņa konkurents Anti Niemi, pieredzējušajam somu vārtsargam atvairot 21 no 26 pretinieku metieniem, kā arī nopelnot divu minūšu noraidījumu par spēles laika vilcināšanu. Šis noraidījums mājiniekus noveda pie otro vārtu zaudējuma (0:2), izceļoties Konstantīnam Okulovam. Armijnieku labā šovakar vārti un rezultatīva piespēle minētajam Okulovam un Aleksejam Marčenko.

"Jokerit" šis bija jau ceturtais zaudējums pēdējās piecās cīņās, kamēr CSKA iekrājusi jau piecus panākumus pēc kārtas.

Pilnīgu fiasko mača pirmajās 30 minūtēs šodien piedzīvoja "Traktor", kas šajā laika posmā savos vārtos ielaida visas sešas ripas, divreiz mainot vārtsargus Ivanu Fedotovu un Vasīliju Demčenko. Līdz ar šo sakāvi pārtrūka "Traktor" deviņu spēļu sērija, kurā čeļabinskieši nebija ielaiduši vairāk par diviem vārtiem katrā cīņā.

Visbeidzot katastrofāli jauno sezonu turpina Magņitogorskas "Metallurg", kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās Nursultanas "Barys", ciešot septīto sakāvi pēdējās astoņās cīņās. Tikmēr Kazahstānas klubam šī pēdējās sešās spēlēs bija piektā uzvara.

KHL spēļu rezultāti, 25. septembris

KomandasRez.
Metallurg - Barys1:3
Traktor - Ak Bars0:6
Jokerit - CSKA1:5
Lokomotiv - Dinamo R4:0

Izmantotie resursi:
khl.ru