Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Medijs: KHL Austrumu konferences pastarīte "Amur" vēl nav saņēmusi algu par šo sezonu

Agris Suveizda

Medijs: KHL Austrumu konferences pastarīte "Amur" vēl nav saņēmusi algu par šo sezonu
Rihards Marenis pret "Amur" uzbrucēju Tomāšu Zohornu.

Kā ziņo elektroniskais laikraksts Biznes-Online, Kontinentālās hokeja līgas kluba Habarovskas "Amur" vadība saviem spēlētājiem un treneriem ir parādā atalgojumu kopš septembra jeb paša sezonas sākuma.

Novembra beigās Habarovskas kluba vadība esot izmaksājusi parādus par jūlija un augusta algām, taču nauda par septembri, oktobri, novembri un decembri bankas kontus nav sasniegusi joprojām. Kopš novembra, kad tika samaksāti vasaras parādi, tiekot izmaksāti tikai vienreizēji maksājumi 50 tūkstošu rubļu jeb 733 eiro vērtībā. Hokejistiem tika solīts parādus atdot iepriekšējā nedēļā, taču tas nenotika.

Habarovskas "Amur" ir piedzīvojusi deviņus zaudējumus pēc kārtas un Austrumu konferencē ar 44 punktiem 50 spēlēs ir noslīdējusi uz pēdējo vietu. Līgā "Amur" apsteidz Rietumu konferences pastarīšus Minskas "Dinamo" (34) un Rīgas "Dinamo" (33). Tiesa gan, no deviņiem zaudējumiem neviens nav ar vairāk kā divu vārtu pārsvaru, bet piecreiz zaudēts minimāli vai tikai pagarinājumā vai bullīšos.

Rezultatīvākais spēlētājs komandā ar 29 (10+19) punktiem 50 spēlēs ir 29 gadus vecais čehs Hineks Zohorna, kurš aizvada debijas sezonu KHL un iepriekš pārstāvēja Somijas "Pelicans". Savukārt 26 (10+16) punktus ir sakrājis 27 gadus vecais krievu uzbrucējs Vladislavs Ušoņins, kurš Habarovskā pavada piekto sezonu. Gan viņiem, gan vēl lērumam spēlētāju pavasarī beigsies līgums.

Nākamās spēles "Amur" aizvadīs 28. un 29. janvārī, kad uzņems Ufas "Salavat Yulaev". Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā uzvarēja pēcspēles metienos (4:3), tālajā Habarovskā viesosies 20. februārī.

Izmantotie resursi:
sport.business-gazeta.ru

     [+] [-]

, 2020-01-25 13:10, pirms 4 gadiem
Algu nemaxā, liek iet medībās...
Labi ka ēdina par komandas budžetu un naf jāmaxā par pārlidojumiem!

     [+] [-]

, 2020-01-25 16:57, pirms 4 gadiem
Nu re, ir parādījusies krievu komanda, kuru var izmest no KHL, vietā ieliekot Taškentas Humo no Uzbekistānas. Vai vēl kaut kādu komandu no Ķīnas.

     [+] [-]

, 2020-01-26 12:21, pirms 4 gadiem
Ir it kā plānts iesaistīt komandu ar perēkli Dubajā ...