Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš nerealizē pēcspēles bullīti, Sotniekam divi noraidījumi

Rolands Eliņš

Daugaviņš nerealizē pēcspēles bullīti, Sotniekam divi noraidījumi
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Divas soda minūtes savās KHL spēlēs nopelnīja gan Artūrs Kulda, gan Kaspars Daugaviņš, kurš arī nerealizēja pēcspēles bullīti, bet Kristapam Sotniekam "Lada" zaudējumā četras soda minūtes.

Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā “Torpedo” ar 2:3 piekāpās Minskas “Dinamo”, zaudējot pēcspēles metienu sērijā. Savu bullīti neizmantoja arī Kaspars Daugaviņš, kurš šodienas spēlē laukumā bija 16:10 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un pirmajā periodā nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Latvijas uzbrucējs vienreiz arī bloķēja pretinieku metienu.

Uzvara tikmēr Artūra Kuldas pārstāvētajai “Jokerit”, kas savā laukumā ar 3:2 pieveica “Spartak”. Divus vārtus, ieskaitot uzvaru nesošos, guva Čejs Genovejs. Savukārt Kulda spēlēja 17:44 minūtes, pielietoja divus spēka paņēmienus un arī nopelnīja divas soda minūtes, kā arī vienreiz meta pa vārtiem.

Toljati “Lada” izbraukuma spēlē Bratislavā pirmajā periodā izvirzījās vadībā 2:0, taču vadību nosargāt neprata. “Slovan” otrā perioda pašā sākumā vairākumā vienus vārtus atspēlēja, bet nedaudz vēlāk Kristapa Sotnieka un Gļeba Korjagina noraidījumi atstāja Arta Ābola vadīto Toljati “Lada” divu vīru mazākumā, un “Slovan” panāca neizšķirtu.

Arī trešos vārtus “Slovan” guva vairākumā spēles 47. minūtē un guva uzvaru 3:2, kamēr Edgars Masaļskis, kurš tikai pirms divām dienām tika izņemts no savainoto spēlētāju saraksta, palika rezervē. Sotnieks laukumā pavadīja veselas 23:14 minūtes, kuru laikā divreiz nopelnīja noraidījumu un divreiz bloķēja pretinieku metienus.

KHL spēļu rezultāti, 21. oktobris

KomandasRez.KomandasRez.
Amur-Metallurg M1:5Admiral-Salavat Yulaev2:3 PM
Kunlun-Traktor2:3Jokerit-Spartak3:2
Dinamo M – Torpedo3:2 PMDinamo R-Sochi2:3 PM
Slovan-Lada3:2

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2016-10-22 00:52, pirms 8 gadiem
7 mači, no kuriem 6 beidzas ar rezultātu 3:2, bet trīs no tiem - pēc bullīšiem... Ja nebūtu škrobes par Rīgas mača rezultātu, varētu pasmieties.

     [+] [-]

, 2016-10-22 00:59, pirms 8 gadiem
Minska muļķīgi izlaida 3 punktus. Skrivens nav vēl apzinājies, kad KHL iet no vārtiem ārā un kad ne. Drošu 3 punktu vietā 2, turklāt uzdāvināts punkts tiešajiem konkurentiem
Jokerit paņēma to, kas bija jāpaņem, bet par snieguma stabilizēšanos vēl pāragri runāt
Slovan beidzot izspēlēja savu 3 amerikāņu saiti- Čiču-Čipčura-Taffe. Potenciāli varētu būt lielisks trijnieks
Bet situācija tabulā joprojām ir ļoti nepatīkama un Soču veiksmīgā uzvara pār DR iespējas tikt play off zonā neuzlabo