Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Mums šosezon ir savākusies mazohistu grupa"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skudra: "Mums šosezon ir savākusies mazohistu grupa"
Pēteris Skudra. Foto: Ak Bars

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pastarītes galvenais treneris Pēteris Skudra preses konferencē pēc Magņitogorskā piedzīvotā zaudējuma ar 3:5 pret vietējo "Metallurg" kritizējis savas komandas sniegumu pirmajā periodā.

Skudra izteicās: "Beigās sanāca laba spēle, lai gan stipri izgāzām pirmo periodu. Kārtējo reizi laukumā izgājām negatavi. "Metallurg" ir jaudīga un meistarīga komanda, kas uzreiz sodīja mūs par paviršībām spēles sākumā. Vēlāk mēs, kā vienmēr, pierādījām, ka protam spēlēt arī pret tādiem spēcīgiem pretiniekiem. Uzskatu, ka otrajā periodā mēs bija labāki, arī trešo trešdaļu aizvadījām labi. Beigās varējām iegūt punktus, mums bija viena izdevība. Sākums… jau cik reizes esmu teicis, ka šādi sākt nedrīkst! Sāpīgi, ka mēs kārtējo reizi spēlējam labi, bet palikām bez punktiem. Mums šosezon ir savākusies mazohistu grupa. Ko darīt, strādāsim."

"Protams, bez līdzjutējiem ir grūti, visu sezonu spēlējam pie tukšām tribīnēm, tas ir liels zaudējums komandai, jau teicu – ir sajūta, it kā sezona vēl nav sākusies un vienkārši ir ieilgusi pirmssezonas treniņnometne. Kur atrodam iedvesmu? Strādājam, mums savākusies neslikta komanda. Izdarījām izmaiņas, šķīrāmies no dažiem ārzemniekiem, kuri tieši zaudēja motivāciju, nerādīja to, ko mēs gaidījām. Tiem puišiem, kuri tagad spēlē komandā, viņiem ar motivāciju viss ir kārtībā."

"Mums pietrūkst sagatavotības, dažādu iemeslu dēļ nebija iespējams ielikt pilnvērtīgu bāzi – traucēja karantīna, tas, ka mūsu komandu sezonas sākumā skāra pandēmija - tajā laikā mēs maz trenējāmies. Bet mēs protam spēlēt, puiši izdara to, kas no viņiem tiek prasīts. Viņi nebaidās spēlēt ar ripu. Dodam spēlēt, meistarības pietiek," līdzšinējās sezonas problēmas komentēja treneris.

Viņš arī komentēja sāpīgo Rīgas "Dinamo" vārtsargu jautājumu: "Vārtsargi? Sākumā bija neparasta situācija, jo visi pamatvārtsargi slimoja – gan [Iļja] Proskurjakovs, gan [Staņislavs] Gaļimovs, tad atbrauca [Zeins] Makintairs un arī saslima. Nācās piesaistīt [Aleksandru] Lazušinu un jauniešus. Jau teicu – vai nu jāliek vārtos jauniešus, vai jāstājas vārtos pašam. Gaļimovam sezona ir noslēgusies."

Šodien rīdzinieki pilnīgi oficiāli pazaudēja izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Ar 47 mačos iekrātiem 23 punktiem "Dinamo" ierindojas pārliecinoši pēdējā pozīcijā KHL kopvērtējumā. Tuvākajai priekšā esošajai komandai Pekinas "Kunlun Red Star" 46 spēlēs izdevies nopelnīt 30 punktus. Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 23. janvārī, kad viesosies pie Maskavas "Dynamo".

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/news/2021/01/21/...

  +8 [+] [-]

, 2021-01-21 21:32, pirms 3 gadiem
Kurš tos mazohistus tad tomēr savāca?

  +5 [+] [-]

, 2021-01-21 21:38, pirms 3 gadiem
Pats jau vāca viņus idiots😂😂🤦‍♂️

  +2 [+] [-]

, 2021-01-21 21:59, pirms 3 gadiem
Tātad Pēteris un Juris ir sado-mazo

     [+] [-]

, 2021-01-21 22:03, pirms 3 gadiem
gachiHYPER

     [+] [-]

, 2021-01-21 22:49, pirms 3 gadiem
Treneris nav mazhosists atnācis?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-21 22:52, pirms 3 gadiem
Gads vēl knapi sācies, bet gada teiciens jau izskanējis...

     [+] [-]

, 2021-01-21 23:47, pirms 3 gadiem
Sūdīgā*s treneris par šito princesi nav redzēts, neko nav sasniedzis un nekad nesasniegs. Mūžīgi problēmas, gan kad vārtsargs bija, gan kad treneri tēlo.
Šitik sūnains dinamo vēl nekad nav bijis, ķimija komandā ir tāda, kādu var tikai vircas bedrē atrast.
Skudra šogad mācīsies lidot.. Jāmeklē normāls treneris.

     [+] [-]

, 2021-01-22 08:37, pirms 3 gadiem
Capo rakstīja: Sūdīgā*s treneris par šito princesi nav redzēts, neko nav sasniedzis un nekad nesasniegs. Mūžīgi problēmas, gan kad vārtsargs bija, gan kad treneri tēlo.
Šitik sūnains dinamo vēl nekad nav bijis, ķimija komandā ir tāda, kādu var tikai vircas bedrē atrast.
Skudra šogad mācīsies lidot.. Jāmeklē normāls treneris.
Juris saka ka šis viņam labi patīk!