Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Ja būtu izmantojuši iespējas pirmajā periodā, varētu spēlēt citādi"

Rolands Eliņš

Ankipāns: "Ja būtu izmantojuši iespējas pirmajā periodā, varētu spēlēt citādi"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Ja Rīgas "Dinamo" hokejisti svētdien mačā ar Ņižņekamskas "Neftehimik" pirmajā periodā būtu realizējuši savus momentus, spēle būtu citādāka, pēc mača secināja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns. Savukārt kluba mājaslapā uzbrucējs Brendons Makmilans uzsvēra, ka pretinieki aizsardzībā spēlējuši ļoti blīvi.

"Zinājām, ka "Ņeftehimik" ir ļoti augumā ražena un fiziski spēcīga komanda, kas demonstrē agresīvu spēli. Pirmajā periodā būtu realizējuši savus momentus, tad varētu spēlēt ar citādu taktiku uz rezultāta noturēšanu. Šoreiz neiegrozījās tā, kā vajag. Beigās spiedām, bija vairākums un momenti. Varējām izvilkt, diemžēl šodien tas neizdevās," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ģirts Ankipāns.

Rīgas klubs ar 12 punktiem 19 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē un ir šobrīd vājākā vienība līgā.
Pēc spēles pret "Neftehimik" Latvijas komanda trešdien tiksies ar Čeļabinskas "Traktor".

“”Traktor” ir laba komanda. Esmu spēlējis pie Pētera Skudras, es zinu, ko no viņa sagaidīt, kādu spēles stilu viņi piekopj. Spēle būs agresīva. Spējām uzvarēt izbraukumā, tagad tas jāizdara mājās,” „Dinamo” mājaslapā citēts Brendons Makmilens.

Savukārt par šodienas spēli Makmilens izteicās, uzsverot pretinieku aizsardzības vaļņus: „Šī bija līdzvērtīga cīņa. Mēs šodien nespējām tikt cauri viduszonai, aizsardzībā viņi spēlēja ļoti blīvi. Šis bija mačs, kur mazākā kļūda izšķīra rezultātu. Ar vieniem grūtiem vārtiem spēli ir grūti uzvarēt.”

“Reizēm tas ir pārbaudījums,” Makmilens teica par savu lielo spēles laiku (22:27 minūtes, otrs lielākais rādītājs komandā aiz Laura Dārziņa). „Katrā brīdī, kad esmu uz ledus, cenšos parādīt labāko sniegumu. Man ir labs kontakts ar treneriem un es cenšos viņu nepievilt, parādot labāko spēli, jo viņi man uzticas. Bet man patīk spēlēt daudz – visu laiku esmu spēlē.”

Izmantotie resursi:
LETA
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2019-10-20 21:01, pirms 4 gadiem
Ja Dinamo būtu normāls galvenais treneris ..................

     [+] [-]

, 2019-10-20 21:38, pirms 4 gadiem
Bla,bla tralala!ja es būtu padirsis no rīta,vakara arī varētu necurat.
Nekas ar tiem jurcikiem nebūs!nekas nemainas.
Ja kas,šodien īpaši kretineja #9.

     [+] [-]

, 2019-10-20 22:28, pirms 4 gadiem
Ja omītei būtu riteņi, viņa būtu tramvajs. Ļoti lēti un neprofesionāli vārdi , viņš laikam domā tikai par rezultātu vienā no periodiem, tur džeki iemeta divus un mierīgi spēlēja, viņiem nav pašcieņas un vēlmes uzvarēt, niecību komanda savākta ko var gribēt, nevienam no šiem spēlētājiem nekad dzīvē nav bijis titula , par ko mēs visi viņus uzskatām.

     [+] [-]

, 2019-10-21 07:23, pirms 4 gadiem
Kas būtu, ja būtu??

Nopietni???????

     [+] [-]

, 2019-10-21 08:22, pirms 4 gadiem
Ankipāns ir izcils treners! tas ir jāmāk palikt amatā un izmest uz ielas kā GM -savējos spēlētājus, ko paņēmis sezonai...

     [+] [-]

, 2019-10-21 09:25, pirms 4 gadiem
Ja var ticēt baumām pilsētā....tad Ankipāna kungs un Ābola kungs jau vistuvākajā laikā atstās komandu!!!
Rādās ka būs pārsteigums un ka komandas sastāvs tiks papildināts ar dažiem labiem spēlētājiem un liela daļa no daiļslidotājiem varēs meklēt šanci.
Runā ka ložā esot bijušas derības vai Miķelītis vispār vēl var iemest vārtus.......

     [+] [-]

, 2019-10-21 10:05, pirms 4 gadiem
Grūti uzvarēt, ja fiziskais pietiek tikai vienam periodam...

     [+] [-]

, 2019-10-21 15:12, pirms 4 gadiem
Tad varbūt nākamreiz vajadzētu pamēģināt nevis tikai runāt