Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs dosies uz Dubaju – KHL aizvadīs spēli jau 15. valstī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijs dosies uz Dubaju – KHL aizvadīs spēli jau 15. valstī
Iļja Kovaļčuks un Bobs Hārtlijs. Foto: HC Avangard

Šodien Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi par memoranda parakstīšanu, kas decembrī paredz regulārās sezonas spēli aizvadīt Apvienotajos Arābu Emirātos. Čempione Omskas "Avangard" spēkosies pret Kazaņas "Ak Bars".

Memorandu parakstījušas Kontinentālā hokeja līga, Omskas "Avangard" klubs, Dubajas tūrisma un komerciālais departaments, kā arī Dubajas sporta pārvalde. Visas iesaistītās puses vienojušās, ka palīdzēs attīstīt hokeju Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), un pirmais solis gaidāms decembra sākumā.

3. decembrī tiks aizvadīta regulārās sezonas spēle, kurā "Avangard" Austrumu konferences grandu duelī spēkosies pret Kazaņas "Ak Bars". Mačs norisināsies arēnā, kas hokeja mačos var uzņemt 12 tūkstošus cilvēku. Savukārt divās nākamajās dienās Dubajā norisināsies daiļslidošanas uzvedums, kurā piedalīsies olimpiskās čempiones Tatjana Navka un Alīna Zagitova.

"AAE kļūs par 15. valsti, kas uzņēmusi KHL spēli, un esam priecīgi, ka pēc divu gadu pauzes atsāksies KHL World Games projekts," pauda līgas prezidents Aleksejs Morozovs. "Iepriekšējā play-off sērija starp "Avangard" un "Ak Bars" bija viena no labākajām līgas vēsturē. Arī nākamais duelis būs aizraujošs. AAE ir daudzološs hokeja tirgus, un izdarīsim visu, lai KHL pirmā vizīte Dubajā būtu atmiņā paliekoša."

Izmantotie resursi:
https://en.khl.ru/news/2021/10/17/4...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2021-10-17 14:42, pirms 2 gadiem
a kur palika varenais uzbeku humo? ari tak nopietni temeja uz khl

     [+] [-]

, 2021-10-17 18:29, pirms 2 gadiem
Dvieļugalvas būs neizpratnē,kas notiek.

     [+] [-]

, 2021-10-17 18:39, pirms 2 gadiem
Nebūs klubs no Mongolijas?