Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL par nenomaksātiem parādiem diskvalificē "Medveščak" prezidentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL par nenomaksātiem parādiem diskvalificē "Medveščak" prezidentu
Zagrebas "Medveščak"
Foto: Sipa USA/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga spēlētājiem neizmaksāto parādu dēļ diskvalificējusi Zagrebas "Medveščak" prezidentu Damiru Gojanoviču. Tikmēr Vladivostokas "Admiral" un "Sochi" dota zaļā gaisma jaunu spēlētāju pieteikšanai.

Kontinentālās hokeja līgas prezidents Dmitrijs Černišenko septembra ievadā pavēstīja, ka trim komandām, kuras viņš nevēlējās atklāt, līdz 15. septembrim iesaldēta iespēja pieteikt jaunus spēlētājus nenomaksātu parādu dēļ. Šodien kļuvis zināms, ka uzmanības centrā bija nonākuši Zagrebas "Medveščak", Vladivostokas "Admiral" un "Sochi".

Divām pēdējām aizliegums pieteikt jaunus spēlētājus atcelts. "Sochi" jau izmaksājis būtisku daļu parādu un vienojies arī par pārējās summas izmaksāšanas grafiku. Savukārt Vladivostokas "Admiral" vienojies ar spēlētājiem par parādu restrukturizāciju, un tos plānots dzēst tuvākajā laikā.

Tikmēr Horvātijas kluba izpildījumā progress nav redzams, tāpēc Kontinentālā hokeja līga pieņēmusi lēmumu diskvalificēt Zagrebas "Medveščak" prezidentu Damiru Gojanoviču. Vienība spēlētājiem ir parādā 98,4 tūkstošus eiro, un līdz 15. septembrim ne tikai nebija dzēsta kaut daļa parādu, bet arī netika prezentēts atmaksas grafiks, kuram piekrituši spēlētāji.

Zagrebas "Medveščak", kuru pārstāv tikai ārzemnieki un trenē kanādietis, ar deviņās spēlēs sakrātajiem 12 punktiem ieņem desmito vietu Rietumu konferencē, kamēr "Sochi" ar 19 punktiem ir trešā. Tikmēr Vladivostokas "Admiral", kuras kapteinis ir latvietis Oskars Bārtulis, desmit punkti deviņos mačos un 11. vieta austrumos.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-16 15:42, pirms 8 gadiem
salecat khl "fani".. Namej?

  +9 [+] [-]

, 2016-09-16 16:33, pirms 8 gadiem
ko nozīmē "diskvalificēt prezidentu". RD gadījumā Juris nevarētu iznākt uz ledus pirms spēles un norunāt savu čekista runu?

  +3 [+] [-]

, 2016-09-16 17:30, pirms 8 gadiem
users1234 rakstīja: ko nozīmē "diskvalificēt prezidentu". RD gadījumā Juris nevarētu iznākt uz ledus pirms spēles un norunāt savu čekista runu?
laikam kaut ka ta sanak Kolhozs! Ko var gribet!?

  -4 [+] [-]

, 2016-09-16 17:46, pirms 8 gadiem
O kolhoznieki salasijušies,gudri spriež par hoķi!