Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Trim hokejistiem iesaka beigt sportista karjeru

Trim hokejistiem iesaka beigt sportista karjeru
Kontinentālā Hokeja līga

Šodien KHL medicīniskā centra direktors Nikolajs Durmanovs paziņojis, ka trim hokejistiem būtu jāpamet hokejista karjera saistībā ar sirds slimībām, kā rezultātā varētu atgadīties līdzīgas situācijas kā Alekseja Čerepanovam.

''Veicot pārbaudes, tika konstatēts, ka vairāki sportisti, spēlējot hokeju, riskē ar savu veselību. Pagaidām runa iet par trim spēlētājiem, tomēr to ir daudz vairāk - kādam devām rekomendācijas, kā uzlabot savu stāvokli, bet citu izārstējām,'' apgalvoja Durmanovs.

Spēlētāju uzvārdi un klubi, kuri tiek pārstāvēti, gan netika minēti, tomēr tiek runāts, ka to vecums ir no 19 līdz 21 gadam. Šiem hokejistiem pēc veiktajām kardioloģiskajām pārbaudēm tika konstatēta nopietna sirds pataloģija, kas sportistam, esot pie lielas slodzes, var beigties ar nāvi. Durmanovs paziņoja, ka tiks darīts viss iespējamais, lai šie hokejisti atveseļoties un atkal varētu spēlēt: ''Pagaidām mēs lūdzam, lai kluba vadības izlemj, tomēr ja viņi mēģinās aizstāvēt savus spēlētājus un ļaut tiem turpināt spēlēt, tad mēs tāpat atradīsim veidus, kā to aizliegt.''

Pēc Durmanova vārdiem, šobrīd notiks daudz stingrāka kontrole attiecībā uz spēlētāju veselības stāvokli sakarā ar pēkšņo Alekseja Čerepanova nāvi: ''Iedomājieties, kas notiks, ja vēl divi vai trīs hokejisti nomirs līdzīgi kā Čerepanovs? Ko tas nozīmētu līgas imidžam, Krievijas hokeja reputācijai un vispār hokejam kā sporta veidam? Domāju, ka daudzi vecāki izvēlētos savus bērnus hokejā neiesaistīt.''

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

     [+] [-]

, 2009-01-16 18:19, pirms 15 gadiem
A, ko tie jaunieshi darìs tàlàk, ja pametìs? Par kràvéjiem stràdàs? Ja patieshàm KHL aizliegs vinjiem spélét, bùtu solidàri, ka tas pats KHL, spélétàjiem lielas kompensàcijas izmaksàtu.

  +6 [+] [-]

, 2009-01-16 18:24, pirms 15 gadiem
violator rakstīja: A, ko tie jaunieshi darìs tàlàk, ja pametìs? Par kràvéjiem stràdàs? Ja patieshàm KHL aizliegs vinjiem spélét, bùtu solidàri, ka tas pats KHL, spélétàjiem lielas kompensàcijas izmaksàtu.
Tiem 3 hokejistiem ir jāsaka paldies, ka viņu problēmas ir atklātas un viņiem ir pateikts, kas var būt... jebšu viņiem, iespējams, tiek glābta dzīvība... .
Un 21 gads vispār nav nekas - kaut vai studēt aizies (nu, o.k., studiju maksu KHL var segt) un strādās mierīgi.

     [+] [-]

, 2009-01-16 18:39, pirms 15 gadiem
Tev taisnìba, bet tik un tà jaunieshiem aplauziens, izsitushies lìdz KHL un aizliedz vinjiem spélé, visdrìzàkais visi tika draftéti NHL. Juri varbùt tu zini kà NHL ir shàdos gadìjumos, jo neatminos nevienu gadìjumu, kad NHL kàdam aizliegtu spélét, veselìbas problému délj? Zholtokam bija tàda pati probléma, bet àrsti atljàva spélét...

     [+] [-]

, 2009-01-16 18:48, pirms 15 gadiem
violator rakstīja: Tev taisnìba, bet tik un tà jaunieshiem aplauziens, izsitushies lìdz KHL un aizliedz vinjiem spélé, visdrìzàkais visi tika draftéti NHL. Juri varbùt tu zini kà NHL ir shàdos gadìjumos, jo neatminos nevienu gadìjumu, kad NHL kàdam aizliegtu spélét, veselìbas problému délj? Zholtokam bija tàda pati probléma, bet àrsti atljàva spélét...
Aizliegts nekas nav, jo jebkurš normāli domājošs cilvēks, ja viņam tiek paziņots, ka ja šams turpina spēlēt, tad var iestāties "kirdiks", vienkārši "paiet malā".

Šī aizliegšana, domājams, vairāk attiecas nevis uz spēlētājiem, bet komandu, lai neatkārtojas "Avangard" scenārijs, kad hokejists tik un tā tika "spēlēts"... .

  -2 [+] [-]

, 2009-01-16 18:57, pirms 15 gadiem
''Veicot pārbaudes, tika konstatēts, ka vairāki sportisti, spēlējot hokeju, riskē ar savu veselību. Pagaidām runa iet par trim spēlētājiem, tomēr to ir daudz vairāk - kādam devām rekomendācijas, kā uzlabot savu stāvokli, bet citu izārstējām,'' apgalvoja Durmanovs.

Runa neiet. Tiek runāts par.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-16 22:13, pirms 15 gadiem
saak domaa par to tikai peec tam kad tas ir noticis!!
NU labaak ēlaak nekaa nekad!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-17 00:49, pirms 15 gadiem
Jūs jocīgi esat - kompensācijas!!!
Varētu domat ka KHL viņus ar varu vilka spēlēt.

     [+] [-]

, 2009-01-17 16:36, pirms 15 gadiem
vajag, vajag šitās pārbaudes