Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Vītoliņš: "Arī es protu pateikt asākus vārdus, ja kas"

Vītoliņš: "Arī es protu pateikt asākus vārdus, ja kas"
Harijs Vītoliņš
Foto: dynamo.ru

Maskavas "Dynamo" jaunais galvenais treneris Harijs Vītoliņš (46) jau aizvadījis pirmo treniņu. Sarunā ar vietējiem reportieriem, treneris slavē latvieti Kasparu Daugaviņu, kurš varētu būt viens no komandas līderiem. Tāpat lielas cerības tiek saistītas ar bijušo rīdzinieku Metu Robinsonu. Vītoliņš ir gatavs arī skarbākiem vārdiem, ja tādi būs vajadzīgi.

Tiek plānots, ka komandas jaunieguvums Kaspars Daugaviņš stāsies Leo Komarova vietā. "Viņš spēlē tādā pašā stilā. Uzstājīgs, lien uz vārtiem, ar kaujiniecisku raksturu," vērtē treneris Vītoliņš. "Atceros, ka Latvijas izlasē ieradās jau juniora vecumā un tūlīt pat sakāvās ar kādu no veterāniem. Viņam ir arī mīnusi. Pēdējā pasaules čempionātā eleganti guva vārtus, bet tad nepaņēma savu cilvēku un vārti tika zaudēti. Strādāsim, lai viņam būtu mazāk kļūdu."

Jaunajā sezonā maskaviešu komandai pievienojies bijušais Rīgas dinamietis Mets Robinsons. "Uzskatu, ka viņš ir KHL labāko aizsargu trijniekā," akcentē Maskavas kluba treneris. "Cik es zinu, Robinsons vienmēr uz ledus ir spēles beigās, kad vajag noturēt rezultātu. Viņš ir aktīvs uzbrukumā, un mums tas noderēs."

Vītoliņš noraida pieņēmumus, ka viņš esot maigāka rakstura treneris, salīdzinot ar Oļegu Znaroku. "Pinskas treniņnometne pilnīgi noteikti nebūs vieglāka. Nav jēgas kaut ko mainīt, jo šī nometne deva rezultātu," atzīst latvietis un norāda, ka ir gatavs arī skarbākiem vārdiem. "Kad sāksies darbs, tad varbūt nāksies arī sabļaut uz spēlētājiem un pateikt asākus vārdus. Es to protu, ja kas." Kluba līdzšinējais galvenais treneris Oļegs Znaroks spēļu laikā nebūs pie soliņa, taču kontaktēšanās notiks.

Viktors Ignatjevs no Rīgas "Dinamo" trenera korpusa pārcēlies pie maskaviešiem. "Zinu viņu kopš laikiem, kad kopā spēlējām. Viņam ir tāda pati spēles koncepcija, esam domu biedri," skaidro Vītoliņš. "Iepriekš viņš pat teica, ka Rīgas "Dinamo" vēlas izveidot tādu pašu spēles stilu kā Maskavas "Dynamo". Mūsu treneru korpusā viņš, visticamāk, strādās pie komandas taktiskās sagatavošanas. Pa lielam, viņa loma būs tāda pati, kā bija man pie Oļega Znaroka, savukārt Vladimirs Fedosovs turpinās strādāt ar aizsargiem."

Izmantotie resursi:
www.itar-tass.com
www.sportbox.ru


, 2014-07-15 15:59, pirms 10 gadiem
Kā nekā Vītoliņam bija labs skolotājs Znaroks
, 2014-07-15 15:59, pirms 10 gadiem
Kā nekā Vītoliņam bija labs skolotājs Znaroks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-15 16:01, pirms 10 gadiem
Skolotājs māceklim var nodot zināšanas, valodas bagāžu, pat veco treniņtērpu, bet ūsas ne. Tās vai nu aug, vai neaug.
, 2014-07-15 16:12, pirms 10 gadiem
Arī es protu pateikt asākus vārdus, piemēram, pipars, sinepes, nazis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-15 16:31, pirms 10 gadiem
Arī man aug ūsas, ja kas!
, 2014-07-15 16:45, pirms 10 gadiem
premium rakstīja: Arī man aug ūsas, ja kas!
Tas ir tad kad kas,bet ja nekas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-15 17:37, pirms 10 gadiem
Nebrīnīšos ja Hara vadībā Dynamo sliktāks nepaliks, ja ne pat labāks
, 2014-07-15 18:54, pirms 10 gadiem
Atceroties,kādi viņi abi bija laukumā,tad Znaroks protams bija emocionālāks un kapātājs ar lielo burtu (nekad neaizmirsīšu,kā viņš kaut kādā pārbaudes spēlē tik ļoti gribēja tikt pie ripas,kas lidoja pa gaisu,ka apstādināja viņu kā futene,ar galvu-ķiveri)...savukārt Haris mentāli bija mierīgāks,bet noteikti nežēloja sevi laukumā(kā rezultātā bija gadījumi,ka kapāja ar traumām),galu galā viņš ilgus gadus Šveicē bija kapteinis,kas vilka aiz sevis komandu...nu un ja pa to bietē došanu,tad nu es noteikti Značoku neliktu,kā favorītu cīniņā ar Vītoliņu...ja nu vienīgi atkal,mentāli znaroks ir,kā slāvi saka bezbašinij,kas nevienam ceļu negriež...Jūras pērlē viņi,kā reiz atrāvās pa tāfeli,bet runā,ka pēc tam Znaroks esot iemantojis no Haritonava cieņu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-15 19:59, pirms 10 gadiem
Nāks laiks, nāks atbildes. Haris ir labs treneris. Ja RD būtu nauda, jau sen trenētu RD. Un vispār - neviens nezin, kas notiks rīt... KHL var būt, bet pēkšņi var nebūt. Ar RUS kā ar bitēm, nekad neko nevar paredzēt.
, 2014-07-16 09:42, pirms 10 gadiem

nosaukums jau labs rakstam
, 2014-07-16 14:19, pirms 10 gadiem
Dod Dievs, Harij Tev veiksmi !!!! Znaroks to latiņu ir uzcēlis tādā augstumā, ka bez veiksmes palīdzības Tev neiztikt !!!!
Mēs visi turēsim īkšķus par Tevi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.