Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Jaks pēdējā minūtē pārslido laukumu un iemet Nursultanā

Kontinentālajā hokeja līgas (KHL) mačā Krasnodaras novada "Sochi" šodien izbraukumā piekāpās Nursultanas "Barys". Zaudētāju rindās latviešu aizsargs Jānis Jaks (#72) pēdējā minūtē veica solo gājienu un panāca 2:5. Video: KHL

, 2021-12-09 18:50, pirms 2 gadiem
Skaisti ! Godam nopelnīta Zvaigžņu spēle. Gluži kā Helmutam nav, bet jāspēlē tik sava spēle.
, 2021-12-09 20:11, pirms 2 gadiem
Varētu LV izlasē bullīšus mest
, 2021-12-09 20:32, pirms 2 gadiem
Da to aizsargu atlaist vajag, kuru Jaks kā bērnu apspēlēja ... bet nu skaisti gan !
, 2021-12-09 20:44, pirms 2 gadiem
Teicams soloreids Jankas izpoldījumā. Jāņem gan vērā, ka Janka pirms tam izcieta 2 minūšu sodu, tātad bija svaigāks vismaz uz to konkrēto brīdi nekā viņa pretspēletājs.
Bet teicami un skaisti jebkurā gadījumā!
, 2021-12-10 01:33, pirms 2 gadiem
Janka skaistulis !!! Aizsargam aizskriet nullē - un ielikt banku !!
Tā ir meistarība, kura nav pat dažiem uzbrucējiem KHL !
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.