Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis: "Spēlējot uz lielāka laukuma, ir iespēja vieglāk lasīt spēli"

Krišs Upenieks

Gudļevskis: "Spēlējot uz lielāka laukuma, ir iespēja vieglāk lasīt spēli"
Kristers Gudļevskis
Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas ''Dinamo'' vārtsargs Kristers Gudļevskis pēc uzvaras Gubernatora kausa izcīņā (1:0) atzīmēja, ka jau ir pieradis pie Eiropas hokeja un atzīmēja, ka uz lielā laukuma notikumi ir paredzamāki, kas vārtsargam atvieglo darbu.

“Spēlē nelikās daudz metienu pa vārtiem. Un tie, kas bija, visi bija redzami. Mūsu spēlētāji arī bloķēja vairākus metienus, par ko viņiem var teikt lielu paldies,'' tā pēc spēles izteicās Rīgas ''Dinamo'' vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš šovakar atvairīja visus 27 metienus.

Vārtsargs izteicās, ka periodu sākumos ir jābūt uzmanīgam. “Spēles sākumā bija atklātāks hokejs. Pēc ledus tīrīšanas, tas uzreiz nesasalst, ripa reizēm kaut kur nobremzējās. Bet tas ir ļoti īss brīdis, kopumā viss ir ļoti labi.”

Pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas, šis bija Gudļevska otrais mačs ''Dinamo'' rindās. "Esmu apradis ar Eiropas laukuma izmēriem. Spēlējot uz lielāka laukuma, ir iespēja vieglāk lasīt spēli. Notikumi ir paredzamāki, nekā uz mazāka laukuma, jo ir nedaudz mazāka iespēja, ka ripa trāpīs pa slidu vai neparedzēti kaut kur pa nūju. Manam spēles stilam tas ir ērti, man patīk."

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-08-08 06:02, pirms 6 gadiem
нарoд, недавнo нашел yникальный cпоcоб как быcтро накачать преcc [и другие мышцы] без физичесkих уcилий, диет и прочей лабyды. Пoсле двух недель использования миостиmулятора убрал пивное пyзу и начали прocтупать kубики, пoдkачал бицепc и нoги, а жена убрала в талии парy cантиmетров и cделала краcивый живoт. Дa и приkoл что нe надo ничeгo дeлать прocTo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocoб похyдеть и подkaчатьcя, да и cтoит kопейки! Вoт здеcь я o нем и вычитал--- https://piar.life/myistory

  -4 [+] [-]

, 2018-08-08 08:34, pirms 6 gadiem
Bulīšos nevar lasīt spēli ?

     [+] [-]

, 2018-08-08 09:13, pirms 6 gadiem
Ir taču skaidrs, ka treneru nostāja bullīšos ir "galvenais neko neparādīt pretiniekam".

  +2 [+] [-]

, 2018-08-08 09:57, pirms 6 gadiem
Ar šādiem izteikumiem Gudļevskis toleranti paziņo, ka kolhoza līmenis ir zemāks nekā AHL.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-08 10:10, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Ar šādiem izteikumiem Gudļevskis toleranti paziņo, ka kolhoza līmenis ir zemāks nekā AHL.
Tu arī vēl dzīvs? 😂😂😂

     [+] [-]

, 2018-08-08 16:08, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Ar šādiem izteikumiem Gudļevskis toleranti paziņo, ka kolhoza līmenis ir zemāks nekā AHL.
saksies ezona un laidis visu, kas lidos paregis