Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rietumu vicelīdere SKA pagarinājumā izcīna uzvaru pār "Lokomotiv"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rietumu vicelīdere SKA pagarinājumā izcīna uzvaru pār "Lokomotiv"
Sanktpēterburgas SKA hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piekto panākumu pēdējās sešās spēlēs guvusi Rietumu konferences vicelīdere Sanktpēterburgas SKA, kas pagarinājumā ar 3:2 pieveica principiālo sāncensi Jaroslavļas "Lokomotiv".

Gan SKA, gan "Lokomotiv" vienībām nesen pārtrūka četru uzvaru sērijas. Abās komandu savstarpējās spēlēs šosezon uzvarēja mājinieces, tradīcijai turpinoties arī šovakar. Spēles pirmais periods gan SKA neizvērtās īpaši veiksmīgs, armijniekiem nerealizējot lielo skaitlisko vairākumu, kā arī 15. minūtē pēc Jegora Korškova metiena nonākot iedzinējos ar 0:1.

Otrajā trešdaļā krietni vairāk uzbruka "Lokomotiv", viesiem neizmantojot divus skaitliskos vairākumus, kā arī SKA uzbrucējam Maltem Strumvalam izlīdzinot rezultātu - 1:1. Pamatlaika beidzamajās 20 minūtēs sākumā Jonass Kempainens izvirzīja priekšgalā SKA, bet pēc divām minūtēm Arturs Kajumovs vairākumā atgrieza neizšķirtu - 2:2.

Sekojošajā pagarinājumā tieši Kajumovs bija tas, kurš izdarīja izšķirošo noteikumu pārkāpumu, Andrejam Kuzmenko jau pēc 20 sekundēm izmantojot skaitlisko pārsvaru un atnesot SKA 72. punktu 53 spēlēs. "Lokomotiv" ar 72 punktiem 54 mačos Rietumu konferencē atrodas vietu zemāk un ir trešā. 36 pretinieku raidījumus pa vārtiem šovakar neitralizēja SKA vārtsargs Magnuss Hellberjs.

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/872926.html