Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Trīs vārti pirmajā periodā ļauj "Jokerit" kā pirmajai Rietumos sasniegt 50 punktus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Trīs vārti pirmajā periodā ļauj "Jokerit" kā pirmajai Rietumos sasniegt 50 punktus
Helsinku "Jokerit" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: Yuri Smityuk/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferencē kā pirmā 50 punktu atzīmi sasniegusi Helsinku "Jokerit" komanda, kas izbraukumā guva trīs vārtus pēc kārtas pirmajā trešdaļā, ar 3:2 pieveicot vienu no pastarītēm Podoļskas "Vityaz".

• "Jokerit" pirmajā periodā izdarīja par 12 metieniem pa vārtiem vairāk (16:4) un ieguva 3:0 vadību, izceļoties Hannesam Bjorninenam, Tommi Kivistem un Filipam Holmam, kurš ripu raidīja pret apmali, tai no borta atsitoties pret "Vityaz" 20 gadus vecā vārtsarga Maksima Kloberdaņeca kājsargu un ielecot mājinieku cietoksnī. Turpinājumā iniciatīvu laukumā pārņēma "Vityaz", divas ripas atspēlējot, taču neko vairāk par to nepaveicot.

• Trešo panākumu pēdējās četrās cīņās svinēja cits Rietumu konferences grands Sanktpēterburgas SKA, kas, pateicoties Ņikitas Guseva precīzam raidījumam trešā perioda astotajā minūtē, ar 2:1 apspēlēja Minskas "Dinamo", sagādājot tai 11. neveiksmi pēdējās 13 spēlēs.

KHL spēles 1. decembrī

KomandasRezultāts
Vityaz - Jokerit2:3
SKA - Dinamo Mn2:1
Dinamo R - Severstal

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/