Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2977, Did:0, useCase: 3

Ar vieniem vārtiem pietiek Somijas hokejistu iekļūšanai finālā

Emils Ozerinskis

Ar vieniem vārtiem pietiek Somijas hokejistu iekļūšanai finālā
Somija dodas uz finālu. Fito: IIHF

Pasaules junioru čempionātā hokejā noskaidrojis finālistu duelis. Ar minimālu uzvaru pār saviem kaimiņiem zviedriem tikšanos ar Kanādas U20 izlasi finālā nokārtoja Somijas jaunie hokejisti.

• Par otru finālisti U20 čempionātā kļuva Somijas izlase, kas ar 1:0 izcīnīja uzvaru pār saviem kaimiņiem zviedriem. Somijas hokejistiem spēles pirmajā pusē bija četras skaitliskā pārsvara iespējas, kuras netika izmantotas, bet spēles uzvarētāji paši pārkāpa noteikumus divas reizes.

• Par uzvaras vārtu autoru spēles otrā perioda sestajā minūtē kļuva Kaspars Pūtio, kurš strauji ieslidoja pretinieku zonā un izlauzās līdz vārtiem, raidot ripu garām Jesperam Valstedtam.

• Izrādījās, ka ar vieniem gūtiem vārtiem bija pilnīgi pietiekami, lai somi tiktu līdz finālam. Juha Jatkola savus vārtus nosargāja neieņemtus atvairot visus 23 zviedru metienus. Savukārt skandināvu komandai Jespers Valstedts tika galā ar 27 no 28 pretinieku metieniem.

• Zviedrijas jaunieši pasaules čempionāta bronzas spēlē pulksten 23:00 pēc Latvijas laika tiksies ar Čehijas hokejistiem. Savukārt lielais fināls norisināsies pulkten 3:00 naktī, kad mājinieki kanādieši sacentīsies ar somiem.

Zviedrija - Somija 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Vārti: 25:18 Pūtio (Ratijs, Niemela) 0:1
Metieni: 23 - 28
Soda minūtes: 8 - 4
Vārtsargi: Jespers Valstedts - Juha Jatkola

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com

Slēpts komentārs: Ovi Labrocis
Slēpts komentārs: Ovi Labrocis

     [+] [-]

, 2022-08-20 14:52, pirms 2 gadiem
Nu jau tik tiešām pavisam ierastais Kanādas, Somijas fināls.

Hyvää Suomi!

     [+] [-]

, 2022-08-20 23:48, pirms 2 gadiem
Jau rit spēle par trešo vietu.1-0 zviedru labā pēc 1.perioda.