Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" valde atsakās sadarboties ar LHF prezidentu Lipmanu

Jānis Pārums

"Dinamo" valde atsakās sadarboties ar LHF prezidentu Lipmanu
Juris Savickis un Kirovs Lipmans

Šodien notika Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" valdes sēde, kurā tika apspriesti arī Latvijas Hokeja federācijas prezidenta Kirova Lipmana izteikumi attiecībā par "Dinamo" amatpersonām.

Kluba valde norādījusi, ka kopš "Dinamo" dibināšanas to vienmēr nepatīkami pārsteigusi Lipmana negatīvā attieksme pret klubu, "neskatoties uz to, ka līdz pat 70% spēlētāju Latvijas pieaugušo, U-20 un U-18 hokeja izlasēs pārstāv "Dinamo" kluba sistēmas komandas ("Dinamo", "Rīga", "Juniors")". Tiek norādīts, ka Lipmana destruktīvā rīcība sevišķi ir aktivizējusies KHL 5. sezonā, kad "Dinamo" apmelošanas un intrigu piesātinātas politikas realizēšana, ir kārtējais Lipmana mēģinājums ne tikai demoralizēt mūsu komandu spēlētājus, trenerus un darbiniekus, bet tā ir arī apzināta darbība ar mērķi iedragāt kluba prestižu.

"Šādi rīkojoties pirms atbildīgām starptautiskajām sacensībām K. Lipmans pierāda Latvijas iedzīvotājiem, ka viņam ir vienaldzīgs Latvijas hokeja izlašu sniegums starptautiskajās sacensībās un diemžēl viņu nesatrauc arī Latvijas izlases dalība Olimpiskajās spēlēs Sočos," - norādīts kluba paziņojumā. Tāpat tiek teikts, ka Lipmans mēģina "bruģēt ceļu", lai neveiksmīga izlašu starta gadījumā vainu noveltu uz citiem. Savukārt panākumu gadījumā viņš visus laurus piedēvēs sev.

Izvērtējot Lipmana rīcību, valde arī atzina par neiespējamu turpmāku sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju Kirova Lipmana vadībā.

Jāpiebilst, ka "Dinamo Rīga" piedalīšanās Kontinentālajā hokeja līgā jeb Krievijas atklātajā čempionātā kļuva iespējama ar Latvijas Hokeja federācijas un personīgi tās prezidenta Kirova Lipmana piekrišanu.

"Dinamo Rīga" valdes paziņojums (oriģinālais teksts)

AS DINAMO RĪGA kopš dibināšanas 2008. gadā, vienmēr par pamatu kluba hokeja attīstības filozofijai ir likusi sekojošus pamatprincipus:

1. spēlējot starptautiskajās sacensībās rūpēties par Latvijas hokeja attīstītību iesaistot savās komandās pēc iespējas vairāk Latvijas hokejistus;

2. atbalstīt visa vecuma Latvijas hokeja izlases - gan ar spēlētājiem, gan treneriem, gan apkalpojošo personālu (tajā skaitā maksājot algas), gan inventāru un citām izlasēm nepieciešamām tehniskajām lietām;

3. spēlējot starptautiskajās sacensības (KHL un MHL) veidot Latvijas hokeja lielvalsts statusu un veicināt hokeja attīstību Latvijā sākot no bērnu un jauniešu komandām līdz pat profesionālām pieaugušo komandām.

Vislielāko gandarījumu mūsos raisa Latvijas iedzīvotāju attieksme pret mūsu komandu, kurai līdzjutēji tic, ar kuru viņi vēlas lepoties un ar kuru viņi ir kopā ne tikai priecīgos, bet arī sarežģītos brīžos.

Mēs augsti novērtējam līdzjutēju uzticību un klubs pieliks visus spēkus, lai arī turpmāk attaisnotu Latvijas iedzīvotāju uzticību DINAMO RĪGA komandai, kā arī darīsim visu, lai arī turpmāk starptautiskajās sacensībās celtu Latvijas hokeja un arī valsts prestižu.

Kopš AS DINAMO RĪGA dibināšanas mūs vienmēr ir nepatīkami pārsteigusi LHF prezidenta K.Lipmana negatīvā attieksme pret DINAMO RĪGA klubu, neskatoties uz to, ka līdz pat 70% spēlētāju Latvijas pieaugušo, U-20 un U-18 hokeja izlasēs pārstāv DINAMO RĪGA kluba sistēmas komandas (DINAMO RĪGA, HK RĪGA, HK JUNIORS). K.Lipmana destruktīvā rīcība sevišķi ir aktivizējusies KHL 5. sezonā, kad AS DINAMO RĪGA apmelošanas un intrigu piesātinātas politikas realizēšana, ir kārtējais K.Lipmana mēģinājums ne tikai demoralizēt mūsu komandu spēlētājus, trenerus un darbiniekus, bet tā ir arī K.Lipmana apzināta darbība ar mērķi iedragāt DINAMO RĪGA kluba prestižu.

Šādi rīkojoties pirms atbildīgām starptautiskajām sacensībām K.Lipmans pierāda Latvijas iedzīvotājiem, ka viņam ir vienaldzīgs Latvijas hokeja izlašu sniegums starptautiskajās sacensībās un diemžēl viņu nesatrauc arī Latvijas izlases dalība Olimpiskajās

spēlēs Sočos. Ar sev raksturīgu un sev īpaši tīkamu intrigu un apmelošanas politiku, K.Lipmans mēģina jau šobrīd ”bruģēt Lipmana atkāpšanās ceļu”, lai atbildību no sevis neveiksmīga izlašu starta gadījumā, līdzīgi kā tas ir bijis līdz šim, kārtējo reizi noveltu uz citiem un vainīgos atrastu Latvijas izlašu komandu spēlētājos, treneros, menedžeros un, protams, neveiksmju gadījumā kā viens no galvenajiem vaininiekiem tiks atzīts DINAMO RĪGA klubs.

Savukārt, atzīstamu rezultātu vai panākumu gadījumā, kā tas arī ir bijis līdz šim, visus iemeslus rezultātu sasniegšanā K.Lipmans attiecinās nevis uz treneru, spēlētāju un vecāku ieguldījumu, bet gan piedēvēs savam K.Lipmana ”izcili veiksmīgā” hokeja dzīves vadītāja talantam.

Diemžēl K.Lipmana enerģija šobrīd ir vērsta nevis uz Latvijas hokeju izlašu sagatavošanu dalībai starptautiskajās sacensībās, bet gan uz DINAMO RĪGA prestiža iedragāšanu un koncentrēšanos tikai uz vienas starptautiskas sacensības sarīkošanu - 2017. gada Pasaules Čempionātu hokejā, kuru K.Lipmans vēlētos, līdzīgi kā 2006. gada Pasaules Čempionātu, izveidot par K.Lipmana biznesa projektu.

Izvērtējot LHF prezidenta K.Lipmana rīcību, kas nodara ievērojamu kaitējumu Latvijas hokeja attīstībai un prestižam, un ir vērsta pret DINAMO RĪGA, valde nolēma atzīt par neiespējamu AS DINAMO RĪGA turpmāku sadarbību ar LHF K.Lipmana vadībā.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

1 2 3 4 5 6 204 komentāri

 +51 [+] [-]

, 2012-10-22 16:00, pirms 12 gadiem
Autor,

bija slabo nopublicēt visu šo šedevru pilnībā???

pilnā versija: DINAMO RĪGA valdes viedoklis par K. Lipmana...

Bet nu riktīgi rēcīgs gabals! Lasu un smejos!

p.s. interesanti pašiem hokejistiem nav kauns spēlēt klubā, ko vada šitādi klauni?

 +19 [+] [-]

, 2012-10-22 16:01, pirms 12 gadiem
Jā, gan. Bet, šādi klubam spēlējot, viņš to var atļauties darīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-10-22 16:03, pirms 12 gadiem
Pašas beigas gan nav nemaz tik smieklīgas. Sezonā, kad būs jācīnās OS kvalifikācijā, tas nafig nav vajadzīgs.

  +7 [+] [-]

, 2012-10-22 16:03, pirms 12 gadiem
Melissa rakstīja: Ko nozīmē pēdējais teikums???
"kaķa lāsti debesīs nekāpj"

 +44 [+] [-]

, 2012-10-22 16:03, pirms 12 gadiem
Melissa rakstīja: Ko nozīmē pēdējais teikums???
To, ka Dinamo vada kaut kādi plānprātiņi un pilnīgi amatieri

 +35 [+] [-]

, 2012-10-22 16:05, pirms 12 gadiem
RD speķiem nepatīk, ka taisnību pasaka!

  +7 [+] [-]

, 2012-10-22 16:06, pirms 12 gadiem
Tā iet, ja vietējā sovhoza agronomu Juri apsaukā par hokeja diletantu. Tagad žīdam Ļeņina prēmija ies secen, arī piecgades plānu neļaus izpildīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +37 [+] [-]

, 2012-10-22 16:07, pirms 12 gadiem
Dinamo ir aizmirsuši, ka bez LHF atļaujas viņiem KHL neredzēt kā savas ausis

     [+] [-]

, 2012-10-22 16:07, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: "kaķa lāsti debesīs nekāpj"
Aha, kad pirms izlašu turnīriem izrādīsies, ka pusei ir "savainojumi" un tāpēc viņus nevar laist, tad tie vairs nebūs kaķu lāsti. Un tas mierīgi var iet cauri, jo pilnīgi veselu hokejistu nemēdz būt, mikrotraumas ir visiem. Paši spēlētāji diez vai spurosies pretīm darba devējiem.

 +26 [+] [-]

, 2012-10-22 16:08, pirms 12 gadiem
Un rīkot veselu sēdi tikai dēļ Lipmana izteikumiem - LOL

  +9 [+] [-]

, 2012-10-22 16:08, pirms 12 gadiem
Nevar iedragāt to kā nav ... šodien par to varēs pārliecināties...

  +9 [+] [-]

, 2012-10-22 16:08, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: žids sprēgakja kamer daspregajas, rd ar šiem vairs nesadarbosies
nekāda dižā sadarbība jau nebija arī iepriekš...

  +3 [+] [-]

, 2012-10-22 16:08, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Aha, kad pirms izlašu turnīriem izrādīsies, ka pusei ir "savainojumi" un tāpēc viņus nevar laist, tad tie vairs nebūs kaķu lāsti. Un tas mierīgi var iet cauri, jo pilnīgi veselu hokejistu nemēdz būt, mikrotraumas ir visiem. Paši spēlētāji diez vai spurosies pretīm darba devējiem.
Dinamo ir aizmirsuši, ka bez LHF atļaujas viņiem KHL neredzēt kā savas ausis

  +9 [+] [-]

, 2012-10-22 16:09, pirms 12 gadiem
bla, bla, bla, Lipmanim nekas nav jādara- savu prestižu dinamo veči nograus paši, bez citu palīdzības

  +5 [+] [-]

, 2012-10-22 16:10, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Aha, kad pirms izlašu turnīriem izrādīsies, ka pusei ir "savainojumi" un tāpēc viņus nevar laist, tad tie vairs nebūs kaķu lāsti. Un tas mierīgi var iet cauri, jo pilnīgi veselu hokejistu nemēdz būt, mikrotraumas ir visiem. Paši spēlētāji diez vai spurosies pretīm darba devējiem.
toties Kiram tagad ir tīras rokas - tikko kaut vienā izlašu turnīrā šogad kaut kas noies griezi, tā uzreiz būs viens vainīgais - A/S Dinamo.

  +7 [+] [-]

, 2012-10-22 16:10, pirms 12 gadiem
Puikas smilškastē,ne profesionāļi...

  +2 [+] [-]

, 2012-10-22 16:11, pirms 12 gadiem
marko_polo rakstīja: Dinamo ir aizmirsuši, ka bez LHF atļaujas viņiem KHL neredzēt kā savas ausis
Viņiem to atļauju vajadzēs tikai vasarā. Izlasei spēlētājus vajadzēs tūlīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-22 16:11, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: toties Kiram tagad ir tīras rokas - tikko kaut vienā izlašu turnīrā šogad kaut kas noies griezi, tā uzreiz būs viens vainīgais - A/S Dinamo.
Nav jau lielas starpības, viņš arī tagad tā saka. Kaut vai pēc pēdējā PČ.

  +7 [+] [-]

, 2012-10-22 16:13, pirms 12 gadiem
Īstenībā abiem - Lipmanam un RD valdei vienam par otru ir taisnība... Gaidam tagad Lipmana atbildi!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-22 16:14, pirms 12 gadiem
Kas ķīvējas, tas mīlējas <3

 +20 [+] [-]

, 2012-10-22 16:15, pirms 12 gadiem
Koziols bija vienīgais, kas RD vadībā no hokeja tiešām saprot tik daudz, lai veiksmīgi diriģētu visu pasākumu.

 +12 [+] [-]

, 2012-10-22 16:15, pirms 12 gadiem
pie velna.. ''K. Lipmans pierāda Latvijas iedzīvotājiem, ka viņam ir vienaldzīgs Latvijas hokeja izlašu sniegums starptautiskajās sacensībās''

Tieši Savickim un Co tas ir vienaldzīgi, jo nav nekādu darbību/sankciju pēc DR neveiksmīgājām spēlēm un Lipmans tieši uztraucas par spēlētājiem un sniegumu..

by the way, neaizstāvu nevienu, bet nu tā muldēt ir pretīgi

  +4 [+] [-]

, 2012-10-22 16:16, pirms 12 gadiem
HAHAHAAHAAA šitā jau nu ir super pērle
"Vislielāko gandarījumu mūsos raisa Latvijas iedzīvotāju attieksme pret mūsu komandu, kurai līdzjutēji tic, ar kuru viņi vēlas lepoties un ar kuru viņi ir kopā ne tikai priecīgos, bet arī sarežģītos brīžos."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-22 16:16, pirms 12 gadiem
kuksis rakstīja: Koziols bija vienīgais, kas RD vadībā no hokeja tiešām saprot tik daudz, lai veiksmīgi diriģētu visu pasākumu.
Tieši tā. Žēl, ka gazes žīdi sagrāba vadību.

     [+] [-]

, 2012-10-22 16:18, pirms 12 gadiem
Kāds pa galvu sen nav dābujis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +30 [+] [-]

, 2012-10-22 16:18, pirms 12 gadiem
Lipmanis, lai kāds žīds būdams, vienmēr būs gudrāks par tiem krievu gāzes sešiniekiem. Taisnība acīs kož Svētajam Jurim.

     [+] [-]

, 2012-10-22 16:19, pirms 12 gadiem
Pavisam vienkārši, lai Lipmans nevainotu RD izlases neveiksmēs, RD nelaidīs nevienu no savas sistēmas uz izlasēm..

 +13 [+] [-]

, 2012-10-22 16:20, pirms 12 gadiem
Lai nu kā nebūtu gājis,bet Lipmanis ir vecis.Bez Lipmaņa nebūt PC hokejā Latvijā!!

Bet šitie sēž savos ādas krēslos un Tiršs ne pa tēmu!!

  +3 [+] [-]

, 2012-10-22 16:20, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: nu nu kad rd vairs sāks nedot spēlētājus uz izlasi tad viņš jutīs, varēs to veidot no sava uber nolaista cempja meistariem kerciem un mamonoviem
RD to nedrīkst darīt.
Un ja RD to mēģinās darīt, tad viņi pašem kājā cirtīs - iedomājies, ja LV izlase nekvalificēsies Soču OS - ilgi viņi nevarēs atmazgāties.

 +10 [+] [-]

, 2012-10-22 16:20, pirms 12 gadiem
DR prestižu iedragā tikai un vienīgi komandas spēle un rezultāti. Kā arī tas ka šī super-kompetentā valde iekrita uz Lipmana troļļošanu un pavadīja stundas vai varbūt pat dienas sacerot atbildi. Tas tikai parāda viņu pašu intelekta līmeni.
1 2 3 4 5 6 204 komentāri