Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņš bez punktiem zaudētā spēlē

Jānis Pārums

Džeriņš bez punktiem zaudētā spēlē
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Aizvadītajā naktī Ontario Hokeja līgas (OHL) spēlē neveiksmi piedzīvoja Andra Džeriņa pārstāvētais klubs Kingstonas "Frontenacs", kas izbraukumā ar 3:4 piekāpās Bremptonas "Battalion".

Kingstonas hokejisti šajā mačā tā arī ne reizi nebija vadībā, visu laiku atspēlējoties. Otrās trešdaļas sākumā "Frontenacs" nonāca iedzinējos ar 0:2, tomēr pāri minūtes vēlāk nieka 23 sekunžu laikā guva divus vārtus, panākot izlīdzinājumu – 2:2. Tiesa, drīz vien "Battalion" atguva vadību un otro, tāpat kā pirmo trešdaļu, noslēdza savā labā.

Trešā perioda sestajā minūtē "Frontenacs" hokejisti vēlreiz panāca izlīdzinājumu, tomēr prieki nebija ilgi – jau pāris minūtes vēlāk "Battalion" guva uzvaras vārtus, sagādājot Kingstonas komandai zaudējumu ar 3:4.

Jāpiebilst, ka metienu skaita ziņā "Frontenacs" zaudēja diezgan pārliecinoši – 20:36. Starp trim spēles zvaigznēm iekļuva tikai Bremptonas "Battalion" hokejisti.

Andris Džeriņš šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon 15 spēlēs Latvijas hokejists ticis pie septiņiem (4+3) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
ontariohockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-31 09:02, pirms 15 gadiem
Admin rakstīja: ihateyoujulia.com
Video
banu!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 09:54, pirms 15 gadiem
Aizsargam Elisam 1+4 pagājušajā spēlē. Sobrīd viņš izvirzījies par rezultatīvāko spēlētāju visā OHL ar 31 punktu 17 spēlēs. Abrag...

     [+] [-]

, 2008-10-31 09:58, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Aizsargam Elisam 1+4 pagājušajā spēlē. Sobrīd viņš izvirzījies par rezultatīvāko spēlētāju visā OHL ar 31 punktu 17 spēlēs. Abrag...
nu paskatīsiemies, vai biedrs kino ir labāks prognozētājs kā NHL skauti. Līdz jūnijam vēl tālu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-31 10:06, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: nu paskatīsiemies, vai biedrs kino ir labāks prognozētājs kā NHL skauti. Līdz jūnijam vēl tālu
Es uz to skatos aptuveni tā:Ja man būtu komanda, vai es gribētu šādu spelētāju savā sastāvā vai nē? Šajā gadījumā noteikti gribētu, jo spēlētāji kā viņš, turklāt vēl U18 vecumā, parādas ļoti reti.

     [+] [-]

, 2008-10-31 10:34, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Es uz to skatos aptuveni tā:Ja man būtu komanda, vai es gribētu šādu spelētāju savā sastāvā vai nē? Šajā gadījumā noteikti gribētu, jo spēlētāji kā viņš, turklāt vēl U18 vecumā, parādas ļoti reti.
Nu redzi, Tu skaties uz vienu Elisu (vai tikai CHL līgām), taču ir vēl arī citas līgas, kur prospekti spēlē un par kuru sniegumu Tu nekā nezini. Starp citu, vakar pārlapoju pēdējās pieejamās prognozes, izskatās, ka 2009.g. drafta 1. kārtā varētu tikt draftēti pat kādi 5-6 zviedri. Starp citu, salīdzinājumam, Hedmana statistika zviedru Elitē (kas kā pieaugušo līga ir noteikti spēcīgāka par OHL) arī nav neko sliktāka: eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Victor Hedman

     [+] [-]

, 2008-10-31 10:48, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Nu redzi, Tu skaties uz vienu Elisu (vai tikai CHL līgām), taču ir vēl arī citas līgas, kur prospekti spēlē un par kuru sniegumu Tu nekā nezini. Starp citu, vakar pārlapoju pēdējās pieejamās prognozes, izskatās, ka 2009.g. drafta 1. kārtā varētu tikt draftēti pat kādi 5-6 zviedri. Starp citu, salīdzinājumam, Hedmana statistika zviedru Elitē (kas kā pieaugušo līga ir noteikti spēcīgāka par OHL) arī nav neko sliktāka: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=6007
Nav jau tā, ka nesekoju citām līgām līdzi. Vienkārši daru to mazāk. Turklāt prakse rāda, ka CHL spīdekļi draftā parasti ir augstu, tāpēc pārteidz Elisa vieta šajās prognozēs, jo es pa teiktu, ka viņš ir "karstākais" spēlētājs visā CHL.

     [+] [-]

, 2008-10-31 10:51, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Nav jau tā, ka nesekoju citām līgām līdzi. Vienkārši daru to mazāk. Turklāt prakse rāda, ka CHL spīdekļi draftā parasti ir augstu, tāpēc pārteidz Elisa vieta šajās prognozēs, jo es pa teiktu, ka viņš ir "karstākais" spēlētājs visā CHL.
Vilks viņu zin - neesmu speciālists, taču vēljoprojām Eliss nav prospektu pirmajā 10-niekā... jautājums, kāpēc.