Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Beržerons nespēlēs mēnesi

Jānis Pārums

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Bostonas "Bruins" uzbrucējs Patriss Beržerons nevarēs spēlēt vismaz mēnesi – tik daudz laika būs nepieciešams, lai sadziedētu savainojumus.

Spēlē pret Filadelfijas "Flyers" Beržerons guva smadzeņu satricinājumu, kā arī salauza degunu. Šos savainojumus 22 gadus vecais hokejists guva pēc tam, kad "Flyers" spēlētājs Rendijs Džonss pret viņu pielietoja rupju spēku paņēmienu.

"Šobrīd Patrisu visvairāk uztrauc sāpes kaklā un migrēna," atzina "Bruins" menedžeris Pīters Čiarelli.

Šosezon Beržerons ir aizvadījis 10 spēles, gūstot trīs vārtus un izdarot četras rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: AP

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 09:57, pirms 17 gadiem
Velreiz atkārtošos. Katrā spēlē vismaz ir divi identiski šāda veida spēka paņēmieni un neseko pat 2min sods. Ja Beržerons nebūtu guvis traumu, tad ļoti iespējams arī šī spēles epizode paliktu nesodīta. Kā vakar atceros, līga 90-gados un vēl jo vairāk pēc lokauta apzvērēja stingri vērsties pret spēka paņēmieniem no muguras, bet tie laikam bija tikai tukši vārdi. Tā vietā tiesneši neprātā svilpj ķeksēšanas un turēšanas sodus (kas reāli nedara iespēju spēlētājam savainoties), bet pret šādiem pārkāpumiem nevērsās (līdz šim).
Es absolūti negūstu baudu, kad kāds spēlētājs gūst traumu, bet konkrētajā situācijā Beržerons redzēja, ka viņam no mugurpuses tuvojas Jones, bet tāpat sevi atstāja bezpalīdzīgā situācija, kā rezultātā notika, kas notika.