Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Brahmanim četri punkti Baltkrievijā, Vasiļjevam - Vācijā

Brahmanim četri punkti Baltkrievijā, Vasiļjevam - Vācijā
Edijs Brahmanis ar 32 vārtu guvumiem ir Baltkrievijas čempionāta labākais snaiperis.
Foto: Denis Kulik/ Hcgomel.com

Šodien teicamu spēli Baltkrievijā aizvadīja Edijs Brahmanis, gūstot četrus punktus (3+1) savas komandas uzvarā, bet Vācijas DEL čempionātā teicams bija Herberts Vasiļjevs, kuram arī četri (2+2) rezultativitātes punkti.

Baltkrievijā ar hat-trick izcēlies Edijs Brahmanis, palīdzot "Gomel" ar rezultātu 6:1 sakaut "Dinamo-Molodečno" vienību. Brahmanim šajā mačā četri punkti, proti trīs vārti un rezultatīva piespēle, kā arī pieci metieni un pozitīvs lietderības koeficients +4. Jāpiemin, ka Brahmanis ar 32 vārtu guvumiem ir Baltkrievijas labākais snaiperis, tuvāko konkurentu apsteidzot par pieciem vārtiem.

Vācijas DEL čempionātā Arvīda Reķa pārstāvētā "Panthers" ar 2:10 kapitulēja "Ice Tigers" vienībai. Reķis šajā mačā nepiedalijās. Savukārt Herberta Vasiļjeva pārstāvētā "Penguins" ar rezultātu 6:4 pieveica "Eisbaren" vienību. Vasiļjevam šajā mačā četri punkti (2+2), kā arī trīs metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +3.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) maču aizvadīja Leonīda Tambijeva vadītā Karagandas "Saryarka", kas izbraukumā ar 3:4 pēcspēles metienos pieveica Krasnojarskas "Sokol" vienību. Uzvarētāju rindās maču aizvadīja Ēriks Sevčenko, kurš spēlēja komandas otrajā aizsargu pārī, uz laukuma pavadīja 25:39 minūtes, izdarot vienu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1. Savukārt Kirils Tambijevs spēlēja ceturtajā virknējumā, uz laukuma pavadot 7:28 minūtes, kuru laikā tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1, bet Artūrs Kuzmenkovs spēlē nepiedalijās. Citā mačā Jura Upīša un Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā Angarskas "Ermak" ar rezultātu 3:1 uzveica Čerepovecas "Čelmet" vienību. Upītis spēlēja komandas otrajā virknējumā, uz laukuma pavadot 15:53 minūtes, kuru laikā nopelnīja rezultatīvu piespēli, veica vienu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Jakovļevs mačā nepiedalījās.

Somijas U-20 čempionātā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlies Kristaps Bažēvics, bet viņa pārstāvētā "Assat" vienība ar rezultātu 6:4 uzveica "Kalpa" vienību. Bažēvics uz laukuma pavadīja 24:35 minūtes, kuru laikā guva divus punktus (1+1), kā arī veica astoņus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šveices NLA čempionātā mačus aizvadīja Jāņa Sprukta, Elvja Merzļikina, Ivara Punnenova un Edgara Masaļska pārstāvētās vienības. Sprukta pārstāvētā "Fribourg" ar rezultātu 2:1 uzveica "Lausanne" vienību. Latvijas izlases hokejists šo maču aizvadīja ceturtajā uzbrucēju virknējumā, izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Savukārt Merzļikins vārtos atradās 37:10 minūtes, kuru laikā ielaida četrus vārtus, bet visā mačā "Lugano" ar 4:7 piekāpās "Zug" vienībai. Latviešu vārtsargs šajā spēlē atvairīja 7 no 11 pretinieku metieniem. Citā mačā Punnenova pārstāvētā "Lakers" ar rezultātu 2:4 atzina ZSC "Lions" pārākumu. Latvietis, traumas dēļ, šo maču izlaida. Bet Masaļska pārstāvētā "Ambri-Piotta" ar 0:4 piekāpās "Servette" vienībai. Masaļskis šim mačam nebija pieteikts.

Šveices NLB čempionātā Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau" ar rezultātu 2:3 piekāpās "Langenthal" vienībai. Andersons spēlēja otrajā virknējumā, statistikas ailēs neatzīmējoties.

Zviedrijas "Allsvenskan" maču aizvadīja Kristiāna Rubina pārstāvētā "Vasteras", kas pagarinājumā ar rezultātu 3:2 pieveica "Oskarshamn" vienību. Rubins šājā spēlē bija pieteikts ceturtajā aizsargu pārī, bet laukumā tā arī nedevās.

Ungārijas "MOL Liga" uzvaru izcīnija Jānis Kalniņš un viņa pārstāvētā "Dunaújvárosi Acélbikák", kas ar rezultātu 2:1 uzveica "Debreceni" vienību. Kalniņš vārtos atvairīja 41 no 42 pretinieku metieniem.

Slovākijā zaudējumu piedzīvoja Jāņa Andersona pārstāvētā Trenčīnas "Dukla", kas ar 2:3 piekāpās "Kosice" vienībai. Andersonam šajā mačā pozitīvs lietderības koeficients +1.

Dānijas "Metal Ligaen" uzvaru izcīnija Ervīna Muštukova pārstāvētā "Aalborg", kas ar rezultātu 4:1 pieveica Frederikshavnas "White Hawks" vienību. Pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma ar 1:5, šodien Muštukovs darbojās daudz veiksmīgāk, atvairot 27 no 28 pretinieku metieniem. Citā mačā Laura Bajaruna pārstāvētā "Rungsted" ar rezultātu 7:3 uzveica "Gentofte" vienību. Bajaruns maču aizvadīja pirmajā virknējumā, gūstot komandas trešos vārtus, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un saglabāja neitrālu lietderības koeficientu.

Kazahstānā, otro dienu pēc kārtas, divas savstarpējās spēles aizvadīja latviešu pārstāvētās komandas. Egīls Kalns un "Gornyak" ar rezultātu 4:1 uzvarēja Edgara Cgojeva, Māra Jučera un Raimonda Vilkoita pārstāvēto "Beibarys" vienību. Kalns šajā mačā rezultatīvi piespēlēja komandas ceturtajos vārtos, bet pretinieku rindās vārtos stājās Jučers, kurš ielaida trīs no četriem (pēdējie tukšos) vārtiem, savukārt Vilkoits atzīmējās ar četrām soda minūtēm, bet Cgojevs mačam netika pieteikts. Citā mačā Renāra Demitera un Rolanda Gritāna pārstāvēta "Astana" ar 1:3 piekāpās Rustama Begova un Artūra Salijas pārstāvētajai "Berkut" vienībai. Salija, Gritāns un Demiters statistikas ailēs neatzīmējās, bet Begovs mačam netika pieteikts.

Čehijas Ekstralīgā sagrāvi piedzīvoja Jēkabs Rēdlihs un viņa pārstāvētā Karlovi Vari "Energie", kas ar rezultātu 1:9 kapitulēja Prāgas "Sparta" vienībai. Rēdlihs uz laukuma pavadja 18:34 minūtes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -3. Citā mačā Koba Jasa pārstāvētā "Bili Tygri" ar 0:1 atzina "Zlin" pārākumu. Jass šajā mačā netika pieteikts.

Austrijā zaudējumu piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar rezultātu 0:2 atzina Lincas "Black Wings" pārākumu. Zuševics šim mačam netika pieteikts. Citā spēlē Māra Jasa pārstāvētā "Orli Znojmo" ar rezultātu 5:3 pieveica "Villacher" vienību. Jass maču aizvadīja komandas ceturtajā aizsargu pārī, nopelnot divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1. Bet Gunta Galviņa pārstāvētā "Bolzano" ar rezultātu 1:3 piekāpās "Klagenfurter" vienībai. Galviņš šajā mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
National League
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
Erste Bank Eishockey Liga
Metal Ligaen
HOKEJ.sk :: Extraliga
BLR - Экстралига - scoreboard | Pointstreak...
icehockey.hu
HockeyAllsvenskan | stats.swehockey.se
Результаты соревнований с участием...
TULOSPALVELU - Suomen Jääkiekkoliitto

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 01:15, pirms 10 gadiem
Zuševics tak Austrijas pilsoni,nav vērts pieminēt.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 08:45, pirms 10 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Zuševics tak Austrijas pilsoni,nav vērts pieminēt.
Arīr Latvijas. Dubultpilsonība. Tāpat kā Herbertam.

     [+] [-]

, 2015-01-31 08:45, pirms 10 gadiem
Autor, EBEL tāda kluba "Linz" nav. Linz ir Linca, no kuras nāk hk "Black Wings".

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 09:58, pirms 10 gadiem
Kobam jāmaina klubs vai jālūdz, lai izīrē. Galīgi neiet tur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 11:54, pirms 10 gadiem
Prussian2 rakstīja: Herbijs rullē , 4 punkti DEL - vai cits LV hokejists spēlējot DEL ir tik daudz punktu guvis vienā mačā? Herberts ir LV hokeja leģenda.
Nezinu par citiem, bet pats Herberts ir guvis astoņus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-31 16:36, pirms 10 gadiem
Kāds var pateikt, kāpēc Brahmanis vēljoprojām nespēlē kādā Eiropas TOP līgā?

     [+] [-]

, 2015-01-31 17:30, pirms 10 gadiem