Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Specam piektdien muguras operācija

Specam piektdien muguras operācija
Džeisons Speca
Foto: The Cananian Press / Scanpix

Vienam no NHL labākajiem uzbrucējiem Džeisonam Specam piektdien tiek veikta muguras operācija, informē Kaspara Daugaviņa pārtavētā Otavas "Senators" kluba ģenerālmenedžeris.

29 gadus vecajam kanādietim Specam tiks veikta mugurkaula operācija. Ņemot vērā attiecīgo specifiku un to, ka līdzīgu operāciju viņš pārcieta arī 2006. gadā, grūti prognozēt rehabilitācijas ilgumu. Muguras operācija šoreiz gan nebūs ļoti sarežģīta, līdz ar to tiek domāts, ka uzbrucējs laukumā varētu atgriezties pēc diviem mēnešiem. Sākotnējās prognozes liecina, ka tas varētu notikt ap "play-off" laiku. "Šobrīd nevaru pateikt, kad tieši viņš varētu atgriezties laukumā, jo līdz operācijas veikšanai un līdz rehabilitācijas sākumam mēs nevaram zināt visu situāciju," norāda ģenerālmenedžeris Braiens Marejs.

Vienlaicīgi tā ir nosacīti laba ziņa Specas komandas biedram Kasparam Daugaviņam, kurš cīnās par vietu Otavas kluba sastāvā. Protams, nedrīkst priecāties par cita nelaimi, tomēr situācija ir tāda, kāda tā ir.

Džeisons Speca pagājušajā sezonā bija Otavas "Senators" rezultatīvākais spēlētājs - ar 84 punktiem viņš bija 4. vietā NHL, turklāt arī līgas labākais snaiperis - 34 gūti vārti. Savukārt šajā sezonā viņš piecās spēlēs paspēja sakrāt piecus rezultativitātes punktus (3+2).

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +6 [+] [-]

, 2013-01-31 22:26, pirms 12 gadiem
Kāda jēga fanot par Daugaviņu, nevis kādu komandu.
Sens fani tevi nožmiegtu par tavu beidzamo teikumu. Labākais uzbrucējs traumēts. Ne jau Speca ir Daugaviņa konkurents par vietu sastāvā.
Ceru, ka Daugaviņš nekad nespēlēs Flyers, lai kāda līdera trauma dotu nepamatotas cerības tādam Daugaviņam tikt sastāvā, par ko priecājas daži indivīdi Latvijā.

p.s. Speca nespēlē jau otro spēli. Daugaviņš bija sastāvā?
Ne jau čekeris aizstās komandas labāko metēju.
Domā ko raksti.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-31 22:51, pirms 12 gadiem
Njā Sens tas ir milzigs zaudejums ,kāda situacija uz nakamo speli izskatās,daugava tiks sastāvā,kāds ir pētijis ,latandres malā jaliek ,zb maklīns marinē daugavu ????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-31 23:21, pirms 12 gadiem
Nepārproti, es nedomāju, ka Daugava tagad aizstās Specu, bet tas, ka viņš ilglaicīgi nebūs sastāvā var nozīmēt, ka kāds no apakšējām maiņām tiks bīdīts uz augšu, līdz ar to atbrīvosies vieta arī Daugavam. Personīgi man un starp citu arī daudziem Otavas faniem patika ķīmija virknējumā Daugava - Turris - Alfredsons, galu galā viņu izpildījumā skaistākie Otavas vārti šosezon. Un par fanošanu, nerdzu nekā neparasta, ka jūtu līdzi latviešu čaļiem, kas nonākuši NHL. Tas man neliedz gūt baudu skatoties jebkuru NHL hokeja spēli, piemēram, Bufalo pret Bostonu šonakt vai Filadelfija pret Vašingtonu rīt.
zaipis rakstīja: Kāda jēga fanot par Daugaviņu, nevis kādu komandu.
Sens fani tevi nožmiegtu par tavu beidzamo teikumu. Labākais uzbrucējs traumēts. Ne jau Speca ir Daugaviņa konkurents par vietu sastāvā.
Ceru, ka Daugaviņš nekad nespēlēs Flyers, lai kāda līdera trauma dotu nepamatotas cerības tādam Daugaviņam tikt sastāvā, par ko priecājas daži indivīdi Latvijā.

p.s. Speca nespēlē jau otro spēli. Daugaviņš bija sastāvā?
Ne jau čekeris aizstās komandas labāko metēju.
Domā ko raksti.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 23:28, pirms 12 gadiem
Objektīvais iemesls ir Latandresse mācās slidot.
lukaz23 rakstīja: Nemarine nekko vnk objektivu iemeslu del netiek sastava

     [+] [-]

, 2013-01-31 23:43, pirms 12 gadiem
agrism rakstīja: Nepārproti, es nedomāju, ka Daugava tagad aizstās Specu, bet tas, ka viņš ilglaicīgi nebūs sastāvā var nozīmēt, ka kāds no apakšējām maiņām tiks bīdīts uz augšu, līdz ar to atbrīvosies vieta arī Daugavam.
Neesi naivs. Senators GM uzzinot, ka Speca ārā no sastāva līdz play-off, sācis jau strādāt pie treida, lai dabūtu aizvietotāju. Jo pa lielam no Bingo nav ko paņemt. Vienīgais kas var traucēt uzreiz dabūt skoreri, sezona tikko sākusies un līdz dedlainam vēl 2 mēneši. Neviens vēl neko nedos, ja nu vienīgi diezgan nereāli gājieni tagad piemēram:
Oveckinu notreido kam galīgi neveicas pagaidām
Vēl jau ir O,Reilijs kas neņem ko Avalanche dod
Gan jau vēl kādi varianti ir, neesmu īpaši pētījis
Senatoriem starp citu līdz cap space ir apmēram 20 ļimoni

  +2 [+] [-]

, 2013-01-31 23:49, pirms 12 gadiem
Sens fani par Latandressi:
- i dont think anyone questions latenresse skill set or ability to get to open ice but holy shit he looks slow.
watching the game last night...karlsson from just in front of the goal line passes the puck to Latendresse between the blue and red line. Karlsson then begins to skate and passes Lats in about 2.5 seconds so Lat's has to give him the puck back. Karlsson enters the offensive zone and 10 seconds later you see lat's cross the line to join the play... lol
someone get him rocket skateS!

- So apparently, lats can skate. Who knew?
You think? I was just thinking how brutal his skating/speed was. Looks like he isn't trying out there, and I have no idea how an NHL player can be that way. Even if he doesn't do anything at all, he should at least try to make his legs move back and forth quickly, to at least LOOK like he's trying to skate fast!

- Does Latendresse have cement in his skates?

- Sure there will be slumps but its great enjoying the success of the sens right now with each player (Except latendresse) giving 100%

- Zibby looks phenomenal. I hope he is here to stay. Latendress looks very slow. Silfverberg still isn't living up to the hype in my opinion but I want to love him so I will give it time.

žirga88 rakstīja: Njā Sens tas ir milzigs zaudejums ,kāda situacija uz nakamo speli izskatās,daugava tiks sastāvā,kāds ir pētijis ,latandres malā jaliek ,zb maklīns marinē daugavu ????

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 23:58, pirms 12 gadiem
Senatoru GM Mjureijs šodiem pavēsīja, ka nav izdevies pat uzsākt sarunas par Specas aizvietotāju. Tirgus ir tukšs. Šis citāts daudz ko pasaka: Murray was adamant that "replacing a player of Spezza's calibre — he finished fourth in the NHL scoring race during the 2011-12 season — is a near impossible task. Not only are players of his ability hard to come by, you will not find many willing negotiation partners"
zaipis rakstīja: Neesi naivs. Senators GM uzzinot, ka Speca ārā no sastāva līdz play-off, sācis jau strādāt pie treida, lai dabūtu aizvietotāju. Jo pa lielam no Bingo nav ko paņemt. Vienīgais kas var traucēt uzreiz dabūt skoreri, sezona tikko sākusies un līdz dedlainam vēl 2 mēneši. Neviens vēl neko nedos, ja nu vienīgi diezgan nereāli gājieni tagad piemēram:
Oveckinu notreido kam galīgi neveicas pagaidām
Vēl jau ir O,Reilijs kas neņem ko Avalanche dod
Gan jau vēl kādi varianti ir, neesmu īpaši pētījis
Senatoriem starp citu līdz cap space ir apmēram 20 ļimoni

  -1 [+] [-]

, 2013-02-01 00:03, pirms 12 gadiem
agrism rakstīja: Senatoru GM Mjureijs šodiem pavēsīja, ka nav izdevies pat uzsākt sarunas par Specas aizvietotāju. Tirgus ir tukšs. Šis citāts daudz ko pasaka: Murray was adamant that "replacing a player of Spezza's calibre — he finished fourth in the NHL scoring race during the 2011-12 season — is a near impossible task. Not only are players of his ability hard to come by, you will not find many willing negotiation partners"
Un es ko saku savādāk? Šodien nav variantu, ies tuvāk dedlains kaudze variantu parādīsies, varbūt pat rīt kāds nereāls vai fantastisks gājiens

  +1 [+] [-]

, 2013-02-01 00:03, pirms 12 gadiem
Par OVI, tā iet, kad grib tikai skriet un mest. Aizsargi pie viņa jau pieraduši.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-01 01:05, pirms 12 gadiem
Specas prombūtne paver lieliska cerības jaunajam zviedram (Zibanejad), kamēr, ja vispār, atradīsies kāds aizvietotājs. Bet runājot par Daugavu, tad viņa konkurenti ir O`Brien (veiksmīgi spēlē), kā arī Latendresse, kurš nu gan kopā ar dāni Regin kkur galīgi pazuduši un nemanāmi izskatās, un vēl tās Latendresse "ātruma" īpašības, tāpēc es esmu ar tiem, kuri uzskata, ka Daugava nepamatoti tiek atstāts aiz borta!

     [+] [-]

, 2013-02-01 01:35, pirms 12 gadiem
Bet pagaidiet, vai tad Silfverbergs nav spēlējis pa centru? Es sens vietā laikam viņu mēģinātu iespēlēt, mošk pa centru viņam arī labāk ies.

  -2 [+] [-]

, 2013-02-01 08:04, pirms 12 gadiem
Nekāds treids netiek meklēts. Uz Otavu jau kādu laiku ir izsaukts sistēmas top prospekts 19-gadīgais Mika Zibanejads, kurš ir top6 tipa uzbrucējs un spēlē arī centrā. Protams, ka viņš vēl nav Speca, bet dotajā situācijā tīri labs aizvietotājs.
Sezonas sākuma pamatsastāvā nebija iekļauts, jo nemaz nebija uzaicināts uz nometni gan relatīvi vājā snieguma AHL, gan citu iemeslu dēļ. Ņemot vērā radušos situāciju, viņa izsaukums ir ļoti likumsakarīgs.
Runājot par Kasparu, šīs pārmaiņas viņa pozīciju īpaši neietekmē.