Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bez Kovaļčuka vismaz divas spēles

Bez Kovaļčuka vismaz divas spēles
Atlantas "Thrashers" līderis
Iļja Kovaļčuks
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Atlantas "Thrashers" uzbrukuma līderis Iļja Kovaļčuks ceļgala savainojuma dēļ izlaidīs vismaz divas spēles.

Pilnīgi noteikti, ka krievu uzbrucējs izlaidīs piektdienas spēli pret Bufalo "Sabres" un sestdienas maču pret Vašingtonas "Capitals". "Thrashers" ģenerālmenedžeris un galvenais treneris Dons Vadels paziņoja, ka Kovaļčuka celis ir stipri sasists, taču tas nebūs par iemeslu, lai kluba līderis no ierindas izkristu uz ilgāku laika posmu.

Savainojumu Kovaļčuks guva spēlē pret Pitsburgas "Penguins" (4:1). Otrajā trešdaļā viņam pie borta uzbruka Jarko Rūtu, kurš par šādu rupjību saņēma ne tikai Kovaļčuka komandas biedra Stīva Makkārtija sitienus, bet arī noraidījumu līdz mača beigām.

Šosezon Kovaļčuks aizvadījis 52 spēles, kurās guvis 38 vārtus un atdevis 26 rezultatīvas piespēles (64 punkti). Visā NHL līgā viņš ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Jarko Rūtu pret Stīvu Makkārtiju


Izmantotie resursi:
www.tsn.ca

     [+] [-]

, 2008-02-01 00:27, pirms 17 gadiem
Tas ble Ruutu jau zb!!
es veel atceros cik rupji vinjsh nospeeleeja pret Jagru!!
ljoti rupjsh un netiirs hokejists... nepatiik taadi suudiigie speeletaji man!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-01 00:39, pirms 17 gadiem
var jau spelet asi un ta ari vajag, bet ja atklati centies kadu izsist no ierindas ar sitadiem gajieniem, tad tad tas vairs nav ne skatami, ne attaisnojami!

     [+] [-]

, 2008-02-01 07:03, pirms 17 gadiem
JF
piekriitu tev! cik esmu dzirdeejis par Ruutu, tad neko labu... takoj hokej nam ne nuzhen!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-01 07:18, pirms 17 gadiem
bljaaviens, Ove4kins noplosiijies!!! 4+1 feini!

     [+] [-]

, 2008-02-01 08:16, pirms 17 gadiem
ovechkins jau ir priekshaa Kovalchukam par 5iem vaartiem un alfredsonam par vairaak nekaa 10, tik paarliecinosh paarsvars un otrs top scorers uz laiku izsists... nezinu vai vinju veel var aptureet.

     [+] [-]

, 2008-02-01 08:17, pirms 17 gadiem
Ja gribiet redzeet kaut ko labu ar J.Ruutu piedaliishanos noskatieties vinja kautinju ar darcy tucker youtube.com

     [+] [-]

, 2008-02-01 08:31, pirms 17 gadiem
=quick=
Apsveicu Tevi ar Vašingtonas uzvaru!
Jā, toreiz cimdus nometa divi lielākie līgas provokatori (Ruutu vs Tucker), aizgāja labs toe-to-toe, bet Tucker nevarēja izturēt Ruutu piedāvāto tempu...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-01 08:59, pirms 17 gadiem
Ruutu kārtējo reizi nekaujas .......tas ir psc šoreiz šamais pārliecās pār borta malu

  +4 [+] [-]

, 2008-02-01 09:00, pirms 17 gadiem
Neredzu vajadzības te pārāk iesaspringt par to Ruutu. Jo vairāk skatos, jo vairāk redzams, ka IK mēģināja izvairīties no sadursmes, tik kāju laikus nepaspēja novākt.Ja gribas kritizēt kādu hokejistu par viņa nodarījumiem, tad jākritizē daudzi, nevis tikai jāuzēdas kkam konkrētam.Asi spēlē pēdējā laikā gandrīz visi, tāpat Avečkins, tāpat arī IK, neviens nekautrējas.
Nevajag te hipertrofēt Ruutu izlēcienus, arī es redzēju sp.paņēmienu pret Jāgru, nav ko te krist izmisumā. Ja atceras, ko Skrastiņš nodarīja Nilsonam Turku, kur bija asins peļķe ??

Kāpēc neviens nebļauj par Kovaļčuka nodarījumu ar ieskrējienu pret Rošivalu dažas dienas atpakaļ ?

  +1 [+] [-]

, 2008-02-01 09:57, pirms 17 gadiem
Jaa,Ruutu nau Dieva daavana pretiniekiem...Taapat man vinjsh bessii aaraa deelj taa,kaa tas muudzis Zholtokam uzklupa savaa laikaa,njemot veeraa ka Zholtoks nekad nau bijis kauslis vai kashkja mekleetaajs...Bet drusku jaapiekriit LFLERAM,kaut vai tas pats nesenais Ovechkina cheap gaajiens pret Briere...Tas jau bija veel trakaaks...Vai tad kaads breeca ? Karoche shit happens....

youtube.com: YouTube - The Briere / Ovechkin incident

     [+] [-]

, 2008-02-01 10:34, pirms 17 gadiem
nu ko lai saka neviens nav ideaals.......

     [+] [-]

, 2008-02-01 10:39, pirms 17 gadiem
skaidrs ka daudzi spēlē asi, bet laikam tormēr jāpievērš uzmanība tam, ka izceļās tieš Rūtu. un ir tomēr atšķirība vai izslēdz zvaigzni vai ierindas hokejistu. sorry, bet pārsvarā cilvēki, ja maksā un skatās NHL, tad arī grib redzēt Kovaļčuku, Jāgru uc nevis pelēcīgos vīriņus. neesmu ļauns tomēr nemaz nenožēlošu ja kautkāds bertuci sodīs (pārmācīt jau tādu nevar) to netīreli ..

     [+] [-]

, 2008-02-01 11:17, pirms 17 gadiem
zigiss

es gan maksaaatu lai redzeeetu Ruutu :*

  -1 [+] [-]

, 2008-02-01 14:35, pirms 17 gadiem
Bla tas rutu ir pokojniks, ja vinjs ta vel izdaris, lai vinjs uz eiropu nebrauc ato slikti vinjam bus ! Besi tadi speletaji !

     [+] [-]

, 2008-02-01 15:02, pirms 17 gadiem
b2,
paldies par apsveikumu!

Nevajag tik ljoti nosodiit Rutu, vispaar vinjam ir arii reputaacija kaa viltniekam kursh izprovocee pretinieku uz rupjiibaam vai kautinju un pats no taa izvairaas vinsh ir speeka speeleetaajs, bet nebuut nav nez kaads rupeklis.

     [+] [-]

, 2008-02-01 16:26, pirms 17 gadiem
Ziniet, ko es jums visiem te pateikšu, - pilnīgi loģiski, ka Kovaļčuks ir pietiekami gudrs, lai saprastu, ka jebkurā brīdī kāds pret viņu var nospēlēt asi, rupji vai traumēt. Kovaļčuks ir tieši tāds pats, lai man neviens nemēģina iestāstīt pretējo.Tieši tāpēc arī viņam ir panākumi, tāpat kā Avečkinam, par kuru te visi jūsmo, - arī viņš pie vajadzības spēlē asi.Vai tad kāds jau aizmirsis viņa lidojumu pret Malkinu, kad tas pavācās sāņus un Ovi ielidoja bortā ?? Varbūt Kovaļčuks gaidīja, ka Ruutu papaijās viņa galviņu ?
Nav ko te ieberzties ar to Ruutu, salasījušies laikam krievu presi te viens otrs, bet tur tādas muļķības sarakstītas, ka vemt gribas !
Parādiet man kādu NHL zvaigzni, kurš nebūtu savā laikā traumēts, zaudējis kādu zobu vai guvis kādu traumu. Vajag tomēr atšķirt asu un nesaudzīgi izdarītu sp.paņēmienu no atklātas rupjības vai huligānisma.
Kas attiecas uz Ruutu kā provokatoru, - nu un kas ? Un kas par to ?? Kas tev liedz provocēt ??
Šādi provokatori ir bez maz vai katrā komandā, - lūk ;šis te Aiverijs, kuru īpaši NHL neviens nevar ciest , - tieši pateicoties viņam NYR pēr PO pirmajā kārtā piebeidz Atlantu. Jā, paskatieties tās spēles, palasiet aprakstus, - provokators, izaicinātājs, bet lūzumu spēlē tieši ar savu uzvedību un neatlaidību panāca viņš.
Un nevajag te raudāt un krist izmisumā, saārstēsies IK un turpinās gūt vārtus, tieši tāpat, kā Krosbijs, Hītlijs, Alfredsons un visi pārējie !

     [+] [-]

, 2008-02-01 16:31, pirms 17 gadiem
Vēl ko es pateikšu visiem IK talanta cienītājiem, - nesapriecājieties pāragri, - to, ka IK nespēlēs vismaz 2 spēles , žurnālistiem saka GM Vodels, bet nevis tas ir ārstu pieņemts lēmums. Tā ka pilnīgi droši par tām 2 spēlēm nevaram būt.Tuvākajā laikā būs med. apskates, un tad arī būs galaslēdziens.